Szerzõ |
RE: Clio kupa |
pikador
Fõ Adminisztrátor
Lakóhely: Debrecen
Regisztrált: 2007.11.12
x5
|
Elküldve: 2010.12.14 23:25 |
|
|
Baku megnéztem az elsõ futamodat is. Egy alkalommal valóban kilöktek, ez nem kérdéses, a másik alkalom egy szerencsétlen szituáció volt, amikor Madmaxet akartad kikerülni, az inkább versenybaleset szagú eset. Mire gondolsz pontosan?
Szerintem az lenne a legjobb, ha kicsit átbeszélnénk az eseteket, abból tanulnánk a legtöbbet.
Akinek van olyan szituációja, amin idegeskedik, kilökték, ütközött stb. Azt hozza fel itt és akkor megbeszéljük.
Idegeink kötélbõl. |
|
Szerzõ |
pikador
Fõ Adminisztrátor
x5
|
Elküldve: 2010.12.15 00:41 |
|
|
Viszont nálad volt egy olyan Baku, hogy már téged leintettek, de 2 versenyzõt még nem, akik elé kerültél és az egyiket feltartottad, 2x befékeztél elõtte, a másiknak meg nekimentél, pedig õk még akkor versenyben voltak.
Idegeink kötélbõl. |
|
Szerzõ |
DipPy
Tag
Lakóhely: Tápiószele
Regisztrált: 2010.11.22
|
Elküldve: 2010.12.15 06:01 |
|
|
Nekem csak az nem tetszett az nyitó futamon h nem tudtam indulni mert nem volt hely.
És vhogy megkellene oldani ha már ugy van h nincs elég hely akk az elsõ 20-24 pilóta versenyezhessen.
Mostaniban is volt olyan h az elsõk közül nem tudott vki menni és az utolsók meg tudtak :/
létszíves ezt vhogy meglehetne oldani a köv. futamokon?! köszönöm |
|
Szerzõ |
gezku
Tag
Lakóhely: Rudolftelep
Regisztrált: 2010.11.23
x2 x2
|
Elküldve: 2010.12.15 22:47 |
|
|
HI!
Szerintem induljon az elsõ 20-24 ember,15-15 fõ se rossz de lehet lesz egy erõseb csapat meg egy gyengébb ami nem mindenkinek tetszene.Meg kellene kérdezni az érdekelteket,hogy mi lenne a legjobb.
Nem vagyok hajlandó szellemi párbajra egy fegyvertelen emberrel!
Amibõl lekvárt lehet fõzni abból pálinkát is!!! |
|
Szerzõ |
Baku94
Tag
Lakóhely: Komárno
Regisztrált: 2010.11.17
|
Elküldve: 2010.12.16 12:45 |
|
|
Pikador az 1. futamon biztos nekemjöttek az tudom azt 2.futamon meg mar ideges voltam es igen en hibambol utkoztem akkor |
|
Szerzõ |
cines
Tag
Lakóhely: királyfiakarcsa
Regisztrált: 2010.11.10
x6 x5 x8
|
Elküldve: 2010.12.16 20:47 |
|
|
én nem óvok mert nincs miért
2. Bírói testület:
A bajnokságban a vitás eseteket az adott liga versenybizottsága (továbbiakban BT) bírálja el.
A BT egy mindenki felett álló szervezet, ezért a ligaadminisztrátoroknak semmi befolyása sincs a döntéshozatalra.
A Bírói Testület határozatát el kell fogadni a játékosoknak, ellene fellebbezni nem lehet.
azért DipPy-nek és gezku-nak is igazat adok,szerencsésnek mondhatom magam többszöri próbálkozásomra nekem sikerült életben maradni a szerveren,aszem kicsit morcos lettem volna ha nem úgy alakul (mindez 3 vagy 4 teszt idõvel nem tudom pontosan ) |
|
Szerzõ |
gezku
Tag
Lakóhely: Rudolftelep
Regisztrált: 2010.11.23
x2 x2
|
Elküldve: 2010.12.16 22:17 |
|
|
cines írta:
én nem óvok mert nincs miért
2. Bírói testület:
A bajnokságban a vitás eseteket az adott liga versenybizottsága (továbbiakban BT) bírálja el.
A BT egy mindenki felett álló szervezet, ezért a ligaadminisztrátoroknak semmi befolyása sincs a döntéshozatalra.
A Bírói Testület határozatát el kell fogadni a játékosoknak, ellene fellebbezni nem lehet.
azért DipPy-nek és gezku-nak is igazat adok,szerencsésnek mondhatom magam többszöri próbálkozásomra nekem sikerült életben maradni a szerveren,aszem kicsit morcos lettem volna ha nem úgy alakul (mindez 3 vagy 4 teszt idõvel nem tudom pontosan )
Elég morcos voltam az biztos!!!
Nem vagyok hajlandó szellemi párbajra egy fegyvertelen emberrel!
Amibõl lekvárt lehet fõzni abból pálinkát is!!! |
|
Szerzõ |
pikador
Fõ Adminisztrátor
x5
|
Elküldve: 2010.12.17 12:00 |
|
|
ha lesz idõm kihirdetek mindent, de most évvége van és mindenki most szeretné velem megváltani a világot a cégnél. Úgyhogy türelem.
Idegeink kötélbõl. |
|
Szerzõ |
Baku94
Tag
|
Elküldve: 2010.12.17 19:45 |
|
|
Most akkor amiket kaptam buntetest a BT tõl akkor az hozámegy ami lesz jövöhéten verseny? |
|
Szerzõ |
pikador
Fõ Adminisztrátor
x5
|
Elküldve: 2010.12.17 19:47 |
|
|
Az idõbüntetést az aktuális futamra kaptad, amire ki van írva.
Idegeink kötélbõl. |
|
Szerzõ |
pikador
Fõ Adminisztrátor
x5
|
Elküldve: 2010.12.17 19:49 |
|
|
A rajtbüntetés ha az elsõ futamon kaptad, akkor a következõ elsõ futamán lép életbe, ha a másodikon, akkor a második futamán.
Idegeink kötélbõl. |
|
Szerzõ |
Baku94
Tag
|
Elküldve: 2010.12.17 19:49 |
|
|
És az idõbüntetés az amit megyek tesztkörök vagy amikor befejezuk a versenyt élesbe ahoz megy hozzá?(bocs de még új nekem |
|
Szerzõ |
pikador
Fõ Adminisztrátor
x5
|
Elküldve: 2010.12.17 19:54 |
|
|
A futam idõhöz. Azaz a leintés után, még kapsz x másodpercet, ezzel lehet hogy 1-2 helyet visszaesel.
Idegeink kötélbõl. |
|
Szerzõ |
Massa
Tag
Lakóhely: Vámospércs
Regisztrált: 2010.12.05
x5 x10
|
Elküldve: 2010.12.19 12:19 |
|
|
baku bocsi a kilökésért csak a rajtnál már sok pozíciót vesztette mert belémjöttek és már idegbõl mentem
mégegyszer bocsi
egyébként lehetne olyan pálya mint pl a hungaroring azt én is jó ötletnek tartom
vagy legyen egy másik sorozat ami a f-1 pályákon mennek pl porche-val vagy esetleg dtm |
|
Szerzõ |
Baku94
Tag
|
Elküldve: 2010.12.19 17:33 |
|
|
oké semmi baj |
|
Szerzõ |
Rako
Tag
Lakóhely: Pilisvörösvár
Regisztrált: 2009.02.09
x3 x5
|
Elküldve: 2010.12.20 17:39 |
|
|
Mi lesz a büntim? |
|
Szerzõ |
Rako
Tag
Lakóhely: Pilisvörösvár
Regisztrált: 2009.02.09
x3 x5
|
Elküldve: 2010.12.20 17:57 |
|
|
Mi lesz a büntim? |
|
Szerzõ |
Arpeeh
Tag
Lakóhely: Sögel
Regisztrált: 2010.07.17
x7 x2 x3
|
Elküldve: 2010.12.21 10:04 |
|
|
Hali K2-õsök! Az elmúlt "1 hétben" valami hülye vírus elkapott... (nem a gépen ) és arra kérném a top 10 pilóta valamelyikét, hogy egy setuppal nem tudna megdobni majd? 0 tesztköröm van |
|
Szerzõ |
DipPy
Tag
Lakóhely: Tápiószele
Regisztrált: 2010.11.22
|
Elküldve: 2010.12.21 12:14 |
|
|
én szivesen adok setupot
nem tökéletes d a 10. hely megvan |
|
Szerzõ |
effen
Tag
Lakóhely: pécs
Regisztrált: 2010.12.16
x1 x1 x1
|
Elküldve: 2010.12.21 20:09 |
|
|
grat mindenkinek aki befejezte a futamot!!
pár szót futamokról
1futam:tulajdonképpen semmi extra nem volt,jól eljöttem rajtnál jól helyezkedtem és sikerült 2ik helyen elfordulni(ha jól emlékszem 6ról)
utánna ároit követtem 1mp-en belül maj sikerült átrágnom magam rajta,innentõl kezdve azthittem majd szépen lassan eltávolodok ehelyett erõre kapott árpi és elég jót csatáztunk mindaddig amíg 1 kigyorsításon elnem rontotta tulajdonképpen utsó 2 köröm laza volt csak arra koncentráltam behozzam verdát ami sikerült
hozzá tartozik dolgokhoz ez volt elsõ futam gyõzelmem nem csak itt nálatok hanem eddigi factoros pályafutásom alatt is,és végre most mert elsõ helyen voltam nem történt semilyen netszakadás és egyéb hasonló malörõk
2futam: itt elég elõkelõ helyen voltam hiszenm 3ik helyrõl rajtolhattam ami meglepõ volt,hiszen idõmérõn 1 tiszta köröm sem volt..rajtot ismét jól kaptam el,de az elöttem haladók is így 3ik helyet megtartva vonatoztunk,ezután cines mellet elmentem és ismét az a konfiguráció állt fent mint elsõ futamon árpi vezet én pedig második helyen,viszont a pedálom elkezdett rosszalkodni és kb 80%ig ment ki ami eléggé lasitott és ez egyenesekben volt igazán szembetónõ..végülis árpi pár apro hibája kellet ahoz hogy feljöjjek rá,de a célegyenes ráfodítonál 1 lekörözött versenyzõ volt elöttünk..árpi fékezett én meg késõn eszméltem így kiforgattam,természetesen elnézést tõle hiszen vezetõ pozicioban volt és ez a hibám az õ illetve az én versenyemet is elrontotta..talán 7-8helyre jöttünk vissza onnan pedig 5helyen futottam be a végén miután az igen sok hibával vezetõ fingert megeleõztem utsó körben(5mp elfogyott másfél kör alatt)gondolom hiba miatt
igen finger valóban miután befutottam és te direkt belémjöttél nagy örömömben írtam ami evidens hogy ellent mond szabálynak..eléggé frusztráló lehet hogy utso körben veszted el helyezésedet,de ezt kizárólag magadnak köszönheted,ha netalán ez miatt hogy írtam mikor még nem ért be mindenki poziciot vesztek megértem de ettõl még pályán jobb voltam
gondolom elég nagyon vagyunk ahoz hogy mindenki elmondhassa a véleményét ezt tettem én is nem bántó nem piszkáló jellegü szimplán szerény véleményem
összeségében jó futamok voltak és grat még1xmindenkinek
rofl |
|