a Brazil-Spanyol-Japán nagydíj BT híre olvasható, elnézést a késésért, elég macerás volt, illetve technikai problémák is adódtak.
ha sérelem ért titeket futamon, óvjátok meg, akkor biztosan ki lesz vizsgálva az eset (már ha megérkezik rendben a levél), mert nem biztos, hogy minden futamot lesz ideje a BT-nek az elejétõl a végéig átnézni. (lásd Fuji)
megkérek mindenkit, aki óvni szeretne, ne privát üzenetben tegye, hanem a bt@hopto.hu-ra küldje el levelét, és ha lehet írjátok le melyik futamról van szó, és egy körülbelüli replay idõt
Na megnéztem:
1 futam: A rajtnál félre rántottam az autót azért h ne menjek neki Daninak,majd elvesztettem fölötte az uralmat (szerintem lehet rajta érezni h csúszik az autó,kicsit még ellen is kormányoztam)
A Fater és Szalage elleni döntéssel nincs bajom,az jogos volt.
Nem a Bt döntés ellen akarok szembe szállni,csak a saját véleményemet szeretném leírni
"A fék a gyávák pedálja, és szûk hely nincs, csak kevés lendület"
Sziasztok!
Utolsó futamomon sajnos elbénáztam mindkét rajtot, és rajtbalesetet okoztam. Elsõ versenyem volt, legközelebb már tudom, hogy mit kéne jobban csinálnom.
Kaptam büntetést is :, a két futam alapján boxrajt
De ezek szerint csak az elsõ futamon kell a boxból ratolnom, vagy mindkettõn?
Ricsi Csernyi írta:
jaja csongi naon adni szokta
hát igen.. itt legalább van Fair Play..
Na azért úgy viszonylag Fair Play Látnád néha mikor elborul az agyam akk mien hülyeségeket vagyok képes csinálni(Kobajashi manõver tök mind1 honnan,csak még épp beférek mellé ).Am vlki posztolta azt h 2 IndyCar-os verda mien hosszú idõn át egymás mellett ment,na szerintem megdöntöttük õket párszor
"A fék a gyávák pedálja, és szûk hely nincs, csak kevés lendület"
Bala: mod mikor lesz publikálva azért ne hétvégén hogy csak pár napjuk legyen az embereknek rákészülni( nekem amugy is csak annyi lesz mert hétfötöl érek csak rá)
az este folyamán ki lesz hirdetve, ennyire nem nézhettek .....-nek , hogy nem adom ki, direkt lett húzva eddig, így lesz egy hét felkészülési idõ (így teljesül a schumi által "kritizált" egy hét pihenõ idõ is )
a szemfülesek már tudják a modot, holnap már mindenki biztosan töltheti, és tesztelheti, nem garantálom, hogy éjfél elõtt kikerül
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]