Szerzõ |
RE: OW1 FM |
schumi001
Tag
Lakóhely: Sopron
Regisztrált: 2011.04.01
x1 x3
|
Elküldve: 2011.09.10 19:10 |
|
|
kampo írta:
laby írta:
[quote]kampo írta:
Tudna valaki segíteni hogyan telepítsem ezt a modot, kitömörítettem az rFactor könyvtárába de semmi, a Skoda fabia modnál müködött.Hozzáteszem, nem vagyok egy számítógépzseni.
Rosszul van tömörítve, ha kicsomagolod az rFactor fõmappába akkor csinál még egy rFactor mappát bele, de annak a tartalmát kell másolni.[/quo
Kimásoltam erre nem akart elindulni.Leírnád lépésrõl lépésre hogy hogyan csináljam,egy nagyon kezdõ szintjén?Köszi
Megnyitod a fáljt amit leszedtél és egyesével behúzod az RFactor mappába
"A fék a gyávák pedálja, és szûk hely nincs, csak kevés lendület" |
|
Szerzõ |
mumus70
Tag
Lakóhely: Budapest
Regisztrált: 2011.06.28
|
Elküldve: 2011.09.10 19:19 |
|
|
Használj Total Commandert!
A letöltött mappákat tedd az egyik oldalra, az rFactort a másikra.
most egyesével nyisd meg sorban a letöltött mappákat, de a másik oldalon ugyanúgy nyisd meg a factorban, pl game data/ sunds, és oda kijelõlés után húzd át a megfelelõ fájlt! Megkérdezi hogy oda csomagolja-e ki, igen, és azonosat felülír!
Így mindegyiket egyesével csomagold ki!
Pálya: location data megnyit factorban, és az fm trackset ugyanígy csomagold ki bele!
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF! |
|
Szerzõ |
kampo
Tag
Lakóhely: Csobánka
Regisztrált: 2011.07.27
x1 x1
|
Elküldve: 2011.09.10 19:22 |
|
|
mumus70 írta:
Használj Total Commandert!
A letöltött mappákat tedd az egyik oldalra, az rFactort a másikra.
most egyesével nyisd meg sorban a letöltött mappákat, de a másik oldalon ugyanúgy nyisd meg a factorban, pl game data/ sunds, és oda kijelõlés után húzd át a megfelelõ fájlt! Megkérdezi hogy oda csomagolja-e ki, igen, és azonosat felülír!
Így mindegyiket egyesével csomagold ki!
Pálya: location data megnyit factorban, és az fm trackset ugyanígy csomagold ki bele!
Köszönöm a segítségeteket megpróbálom. |
|
Szerzõ |
Jarno Trulli
Tag
Lakóhely: Törökszentmiklós
Regisztrált: 2011.06.19
x1 x1 x2
|
Elküldve: 2011.09.10 20:27 |
|
|
Annyi bajom van a móddal hogy a középsõ viszapillantó tükörbe nem látszik semmi attól a szarságtól ki kellene dobni 1 kis packot ami kiszedi onnan mert ez nagyon idegesítõ mivel pont a közepén van és én azt a tükröt elég sokszor használom... és a futamon is fontos lenne szerintem! így sok baleset lehet majd belõle. de ezt levéve a mód nagyon jó
"Ha második vagy, te vagy az elsõ, aki veszít."
Ayrton Senna |
|
Szerzõ |
Bala
Tag
Lakóhely: Várpalota
Regisztrált: 2011.07.06
|
Elküldve: 2011.09.10 20:29 |
|
|
senki nem megy cockpit nézetbõl? csodásan látni mindent. |
|
Szerzõ |
mumus70
Tag
|
Elküldve: 2011.09.10 20:35 |
|
|
Jarno Trulli írta:
Annyi bajom van a móddal hogy a középsõ viszapillantó tükörbe nem látszik semmi attól a szarságtól ki kellene dobni 1 kis packot ami kiszedi onnan mert ez nagyon idegesítõ mivel pont a közepén van és én azt a tükröt elég sokszor használom... és a futamon is fontos lenne szerintem! így sok baleset lehet majd belõle. de ezt levéve a mód nagyon jó
Már tettem észrevételt Tomnak, talán benéz, és orvosolja! Nagyon idegesítõ az a szar, én semmit nem látok már a boxból kifelé sem, az alsó gombócokból, meg a dynhud pályarajzán szoktam nézni jön-e valaki.....
Eat my dust!
Csomagot kaptam LÁJF! |
|
Szerzõ |
The7up
Tag
Lakóhely: Csákvár
Regisztrált: 2011.07.13
|
Elküldve: 2011.09.10 20:37 |
|
|
néztétek? lehet gumikeveréket választani és úgy látom, számít is... |
|
Szerzõ |
Szanto Ruben
Tag
Lakóhely: Arad
Regisztrált: 2010.11.06
x3 x2
|
Elküldve: 2011.09.10 20:38 |
|
|
az a szar az mi mert magyarországban vok és nemtudtam még letölteni a módot (gondolom a tükörben látszik a hátsoszárny?'?? xD) szar xD
"A csapatmunka fél gyõzelem, lényeg a csapatszellem."
Kimi Räikkönen:"Túl sok ember törekszik arra, hogy az legyen mint amit mások elvárnak tõle, de ez semmit sem jelent. A lényeg az, hogy Önmagad légy"
Tanitványom:Vaken
Mesterem:Ferenczi Csongor
Kimi Räikkönen: Ha leírsz engem, valóban nem ismersz! |
|
Szerzõ |
mumus70
Tag
|
Elküldve: 2011.09.10 20:40 |
|
|
The7up írta:
néztétek? lehet gumikeveréket választani és úgy látom, számít is...
Jó reggelt! Eddig melyikkel toltad, hogy sikerült észrevenni egy nap után.... Olvasd át a ligaoldalt, mert fontos dolgok változtak, pont a gumi kapcsán is! A lágy és kemény között több mp is lehet a difi egyébként....
Eat my dust!
Csomagot kaptam LÁJF! |
|
Szerzõ |
Szanto Ruben
Tag
Lakóhely: Arad
Regisztrált: 2010.11.06
x3 x2
|
Elküldve: 2011.09.10 20:46 |
|
|
mumus70 írta:
The7up írta:
néztétek? lehet gumikeveréket választani és úgy látom, számít is...
Jó reggelt! Eddig melyikkel toltad, hogy sikerült észrevenni egy nap után.... Olvasd át a ligaoldalt, mert fontos dolgok változtak, pont a gumi kapcsán is! A lágy és kemény között több mp is lehet a difi egyébként....
mumus a számból vetted ki a szót
"A csapatmunka fél gyõzelem, lényeg a csapatszellem."
Kimi Räikkönen:"Túl sok ember törekszik arra, hogy az legyen mint amit mások elvárnak tõle, de ez semmit sem jelent. A lényeg az, hogy Önmagad légy"
Tanitványom:Vaken
Mesterem:Ferenczi Csongor
Kimi Räikkönen: Ha leírsz engem, valóban nem ismersz! |
|
Szerzõ |
Zol
Tag
Regisztrált: 2011.07.16
x2
|
Elküldve: 2011.09.10 21:04 |
|
|
ez a Toban-i futam tesztfutam lesz? Vagy miért van benne a tabellában is?
|
|
Szerzõ |
mumus70
Tag
|
Elküldve: 2011.09.10 21:06 |
|
|
Tesztfutam, pontok nélkül!
Eat my dust!
Csomagot kaptam LÁJF! |
|
Szerzõ |
mumus70
Tag
|
Elküldve: 2011.09.10 21:08 |
|
|
Szanto Ruben írta:
az a szar az mi mert magyarországban vok és nemtudtam még letölteni a módot (gondolom a tükörben látszik a hátsoszárny?'?? xD) szar xD
Nem a szárny, hanem a felsõ szellõzõpúp vagy mi...
Eat my dust!
Csomagot kaptam LÁJF! |
|
Szerzõ |
Nevikov
Tag
Lakóhely: Várpalota
Regisztrált: 2011.07.13
x1 x5
|
Elküldve: 2011.09.10 21:23 |
|
|
A tükrök nagyon nem jól vannak megcsinálva a cockpit nézetnél.Szinte csak a falat látom vele de azt hogy mögöttem helyezkedne valaki mellém abból semmit nem látni. |
|
Szerzõ |
DAny9455
Tag
Lakóhely: Veszprém
Regisztrált: 2011.04.09
x1 x1
|
Elküldve: 2011.09.10 21:32 |
|
|
Annyit tudtok problémázni. "B"-gombot megnyomod oszt simán hátranézel a féktáv elött.Egyszerübb mint átszerkesztetni a tükröket, feltöltetni, letöltetni mindenkivel.
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna- |
|
Szerzõ |
Thomas50
Moderátor
Lakóhely: Püspökladány
Regisztrált: 2009.09.19
x22 x39 x40
|
Elküldve: 2011.09.10 21:36 |
|
|
Jarno Trulli írta:
A megoldás nagyon egyszerû....cockpit nézet! Több más moddal ellentétben ez egy olyan kivétel, amiben marha jól és élvezetesen lehet menni cockpit nézetben, és abban pedig rendben vannak a tükrök. Valahol pedig ezt is el kell kezdeni, mert gondolom a célja mindenkinek elõbb utóbb a Golden, és ott pedig (elvileg) csak azzal lehet menni...
Ha valakinek túl zavaró a fülke mozgása itt lehet ezen igazítani:
UserData/neved mappa/neved plr fájlban a Graphic Options résznél a következõ értékeket átírni e-képpen:
Cockpit Vibration Mult1="0.00000"
Cockpit Vibration Freq1="0.00000"
Cockpit Vibration Mult2="0.00000"
Cockpit Vibration Freq2="0.00000"
A játékban pedig, a vezérlõ beállításainál, rendeljetek gombot az ülés le-fel, elõre- hátra mozgatásához, illetve ha ez meg van a shift nyomva tartása mellett ugyan ezekkel a gombokkal a tükrök is állíthatóak lesznek.
Ha pedig mindenképpen a t-cam nézet játszik hát akkor ez van, erre nem lesz patch. Különben is akció(elõzés) közben a külsõ tükrök sokkal fontosabbak az ellenfél helyzetének megállapításához, szóval no para, nem lesz ezzel gond.
De minden képpen azt mondom, próbáljátok ki a cockpit nézetet mielõtt kukázzátok a javaslatomat, mert lehet kellemes csalódás fog érni benneteket...
Szerkesztette: Thomas50 - 2011.09.10 21:41 |
|
Szerzõ |
Thomas50
Moderátor
Lakóhely: Püspökladány
Regisztrált: 2009.09.19
x22 x39 x40
|
Elküldve: 2011.09.10 21:38 |
|
|
Nevikov írta:
A tükrök nagyon nem jól vannak megcsinálva a cockpit nézetnél.Szinte csak a falat látom vele de azt hogy mögöttem helyezkedne valaki mellém abból semmit nem látni.
Jól van az megcsinálva csak be kell állítani, ugyan úgy mint mikor beülsz a fater vagy a haver autójába: ülés tükör beállít, az az elsõ...
Hogy hogyan kell? Lásd az elõzõ hsz-emet.
Szerkesztette: Thomas50 - 2011.09.10 21:44 |
|
Szerzõ |
mumus70
Tag
|
Elküldve: 2011.09.10 23:11 |
|
|
Nem tudom jól látom-e, az osztrák pálya nincs a trackpackba!
Eat my dust!
Csomagot kaptam LÁJF! |
|
Szerzõ |
Zol
Tag
Regisztrált: 2011.07.16
x2
|
Elküldve: 2011.09.10 23:59 |
|
|
Lienz gondolom a GP-s része
Szerkesztette: Zol - 2011.09.11 00:07 |
|
Szerzõ |
laby
Tag
Lakóhely: Tatabánya
Regisztrált: 2011.08.04
x1
|
Elküldve: 2011.09.11 00:11 |
|
|
Thomas50 írta:
Jarno Trulli írta:
A megoldás nagyon egyszerû....cockpit nézet! Több más moddal ellentétben ez egy olyan kivétel, amiben marha jól és élvezetesen lehet menni cockpit nézetben, és abban pedig rendben vannak a tükrök. Valahol pedig ezt is el kell kezdeni, mert gondolom a célja mindenkinek elõbb utóbb a Golden, és ott pedig (elvileg) csak azzal lehet menni...
Ha valakinek túl zavaró a fülke mozgása itt lehet ezen igazítani:
UserData/neved mappa/neved plr fájlban a Graphic Options résznél a következõ értékeket átírni e-képpen:
Cockpit Vibration Mult1="0.00000"
Cockpit Vibration Freq1="0.00000"
Cockpit Vibration Mult2="0.00000"
Cockpit Vibration Freq2="0.00000"
A játékban pedig, a vezérlõ beállításainál, rendeljetek gombot az ülés le-fel, elõre- hátra mozgatásához, illetve ha ez meg van a shift nyomva tartása mellett ugyan ezekkel a gombokkal a tükrök is állíthatóak lesznek.
Ha pedig mindenképpen a t-cam nézet játszik hát akkor ez van, erre nem lesz patch. Különben is akció(elõzés) közben a külsõ tükrök sokkal fontosabbak az ellenfél helyzetének megállapításához, szóval no para, nem lesz ezzel gond.
De minden képpen azt mondom, próbáljátok ki a cockpit nézetet mielõtt kukázzátok a javaslatomat, mert lehet kellemes csalódás fog érni benneteket...
Már bocs, de ez hülyeség szerintem.
Téged idézlek:
"Különben is akció(elõzés) közben a külsõ tükrök sokkal fontosabbak az ellenfél helyzetének megállapításához, szóval no para, nem lesz ezzel gond."
Ha megyek egyenesbe akkor igenis nagyon sokat számít hogy mikor ér teljesen mögém az ember és mikor hogy helyezkedik én is úgy tudok védekezni belsõ íven ha tudom milyen messze van tõlem...Nem csak akkor kell látnom amikor kimegy mellém, hanem amikor jön fel a valagamba folyamatosan.
Szerkesztette: laby - 2011.09.11 00:11 |
|