Igen, asszem valencia pálya már van is rfactorhoz, a szingapuri is biztos hogy el fog készülni mire odaérünk. Mindenképp ezeken a pályákon szeretnénk megrendezni a versenyeket.
Jól mondod pika már 2 pálya is van. Mindkét pályát kipróbáltam. Második pályán sok hibát javítottak ki. Kisseb a kerékvetõ az elsõ verzióban fenn is akadhattál rajta és a Box be-ki járatot is szépen megcsinálták. Fõleg a kijárat hasonlít a betonfallal. Ha érdekel mutatok képet.
pikador írta:
A 2008as szezonban szerintem a versenytávot 50%-ra kellene növelni és a benzin fogyasztást 2x-esre emelni. Így a tankolással is lehetne taktikázni. Mit gondoltok errõl?
pikador írta:
A 2008as szezonban szerintem a versenytávot 50%-ra kellene növelni és a benzin fogyasztást 2x-esre emelni. Így a tankolással is lehetne taktikázni. Mit gondoltok errõl?
Jónak csengzik de ha szabad írnom: A boxkiállási taktikát még meg lehetne kavarni egy telitankos idõmérõ szabállyal ami még az idõmérõt is izgalmassá teszi. Fõleg ha hibázol, kezdhetet elõlrõl a körözést a kezdõ üzemanyag mennyiséggel.
pikador írta:
Jónak csengzik de ha szabad írnom: A boxkiállási taktikát még meg lehetne kavarni egy telitankos idõmérõ szabállyal ami még az idõmérõt is izgalmassá teszi. Fõleg ha hibázol, kezdhetet elõlrõl a körözést a kezdõ üzemanyag mennyiséggel.
És még van 1 program is amivel meglehet nézni az idõmérõ köridõket ás a versenyköridõket is. De a szerver megoldás biztosabb mivel a programban csak viszonyítani lehet.
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]