mert nem a dtm2013 mappát kell bemásolni az rf fõkönyvtárba, hanem a benne levõ GameData és rFm mappákat, egyel több mappába van csomagolva, mint a trackpack
Thomas50 írta:
Komoly kis mezõny állt össze mára srácok!
De jó lenne, ha a végéig hasonló teszttáblázatokat és nevezési listákat láthatnánk...
Szerintem ebben segíthetünk a videót ugyebár én vállalom
de emlékeztek szó volt egy esetleges komentár ügyben replayrõl nézve megcsinálnánk, létrehozok egy hopto liga youtube csatornát és azon megtekinthetõ lenne
alapbol is 20 percre tervezték ezt a modot?
mert a gumi az kopik ezerrel... Úgy, hogy megforogtam egy kis segítséggel, bejöttem 2. kör végén, hogy hátha elé vágok a többieknek. Ami kb sikerült. de az utolso körben lerongyolódtak az elsõ gumiaim.. 8 körtõl... Pedig az optionnal mentem. Elsõ futamon nem haltak meg ennyire a gumik, pdig akkor a másikkal mentem. bár féltávokat.
Szerkesztette: Adam - 2014.06.15 08:39
Nos elsõ qvalit megnézve sajnos elég sok versenyzõ nem törõdött a fehér vonallal ami ugye a pályát határolja hol és meddig lehet kiengedni ( minimum 1 keréknek a fehér vonalon kell lenni) a jövõben erre jobban figyeljetek
A másik dolog ha gyors körön is vagy ne zavarjátok meg a másikat villogással mert nem tudhatod hogy õ éppen nincs e gyors körön. Ilyenkor az a legtisztább ha lemaradsz( én így szoktam)
Szerver mentéssel minden rendben? Ma mentem, de az idõim megint elvesztek az éterben. Suzukában is volt ilyen. Csak engem nem szeret a szerver, vagy másnál is van ilyen?
neklem multkor fél nap kellett Golden-re, mire megjelent az idõm. de megjeletn, szóval sztem nem veszett el a tiéd sem
Szerkesztette: Adam - 2014.06.15 18:41
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]