Szerzõ |
RE: Versennyel kapcsolatos problémák |
VATANEN
Fõ Adminisztrátor
Lakóhely: Debrecen
Regisztrált: 2008.05.08
|
Elküldve: 2008.10.29 12:54 |
|
|
10-20 liga?? - na azert mert szerintem ossze lehet hozni 10 liganyi normalis embert is. es itt mar egy nemzetkozi honlapban gondolkodnek...
De ha ezt nem csinaljuk Hanem maradunk 2 liganal.. AKKor a liga el fog gyengulni kellenek az ujjak mert valoszinuleg vannak koztuk jobbak .. ami erositi a ligat. |
|
Szerzõ |
Drivrman
Tag
Lakóhely: Szeged
Regisztrált: 2007.12.22
x2 x3 x3
|
Elküldve: 2008.10.29 13:20 |
|
|
Szerinted nem elég erõs a liga?Nézd meg az F1RFT ligát.A legjobb török tesztidõ: ToMo Mclaren 1:22.038.Csuly 4 tizeddel marad csak el.Szerintem ez egy nagyon jó liga.És csak alig marad el(idõben!!!) a fizetõs,híres F1RFT-tõl.
Gentleman,start you engines! |
|
Szerzõ |
VATANEN
Fõ Adminisztrátor
Regisztrált: 2008.05.08
|
Elküldve: 2008.10.29 13:31 |
|
|
ahh divman en nem azt irtam hogy gyenge, hanem hogy lehetne erositeni a ligat meg jobban... de ne vigyuk el a temat ebbe az iranyba.
A kerdes tovabbra is az, hogy van e ertelme egy harmadik ligaval kiszurni az embereket vagy mindig csak a Racen illetve Fun racen deruljon az ki az, hogy kivel van a baj? |
|
Szerzõ |
pikador
Fõ Adminisztrátor
Regisztrált: 2007.11.12
x5
|
Elküldve: 2008.10.29 14:03 |
|
|
Azért ne felejtsük el, hogy azért vagyunk itt hogy szórakozzunk. Engem speciál nem érdekel, hogy ki mennyire erõssen tolja, csak játszon normálisan.
Idegeink kötélbõl. |
|
Szerzõ |
Plett
Adminisztrátor
Lakóhely: Budapest
Regisztrált: 2008.03.17
x2 x3 x4
|
Elküldve: 2008.10.29 14:16 |
|
|
Szerintem is, az a lényeg, hogy jól szórakozzunk és nem kellenek olyanok a ligába, akik más versenyét tönkre vágják. |
|
Szerzõ |
Csuly
Tag
Regisztrált: 2008.08.24
x1
|
Elküldve: 2008.10.29 14:18 |
|
|
pontosan. szerintem tök jó hogy vagyunk 2x 22-en tök jókat tudunk versenyezni, erre jön egy emberke aki az elsõ kanyarban tönkreteszi 10ember versenyét....
|
|
Szerzõ |
Bedy
Tag
Lakóhely: Békés
Regisztrált: 2008.01.15
x1 x2
|
Elküldve: 2008.10.29 18:09 |
|
|
Nagyon örülök a liga fejlõdésének. 42 aktív pilóta 2 bajnokságban + a szabad pilóták. Ennek viszont ára van. Elõre borítékolni lehetett, hogy lesznek gondok.
Elõször szerver problémák amik gyorsan megoldódtak köszönhetõ Pika hozzáértése és szerintem anyagi áldozata révén. Ezzel kevesen foglalkoznak csak játszani akarnak, ez érthetõ is. De ne feledkezzünk meg róla Itt megemlíthetõ Vatanen is aki a Ts szervert biztosítja.
Az bajnokság kezdetekor meg lett hirdetve az üres helyek . Amire szép számmal jöttek. Hurrá elsõ futam 22 nevezö 22. induló teljes siker. Ha jól emlékszem 16-an fejezték be a versenyt ami megint okot adott a hurrá optimizmusnak. További jelentkezõk a ligába a 3. futam után már 2 bajnokság is kitevõ létszám a jelentkezéskor. Hurrá megszavaztuk a Silver liga létrehozását. Amiért leírtam az elmult 1 1/2 hónap történéseit az azért van mert ezekrõl nem beszélünk. Számomra teljesen egyértelmû volt hogy lesznek problémák. Jönnek Vyppik Renaultok Schokik. 90 % ban olyan pilóták jöttek akik szórakozni akarnak. Aki nem illik a képbe az vagy el lesz tanácsolva vagy lemorzsolódik. Ezt el kell fogadni azoktól akik alapították és mûködtetik a Ligát. Ez lebegjen mindenki szeme elõtt érezze kötelességének, hogy mindig a tudása legjavát adja megfelelõ toleranciával és alázattal.
"Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban." Lev Tolsztoj
Szerkesztette: Bedy - 2008.10.29 18:13 |
|