Szerzõ |
RE: Dühöngõ szoba |
balazsinho90
Tag
Regisztrált: 2009.06.19
x26 x57 x35
|
Elküldve: 2009.12.28 23:46 |
|
|
én próbáltam hamar lezárni az ügyet, az üzenõfalas kirohanásért bocs, de szerintem azt is tisztáztuk
bár most egy kicsit el vagyok keseredve, mi lesz veletek éles versenyek után ?
|
|
Szerzõ |
jimbim31
Tag
Lakóhely: Nyíregyháza
Regisztrált: 2008.10.04
x6 x4
|
Elküldve: 2009.12.29 02:25 |
|
|
Srácok,ne menjünk már vissza az oviba!Ennyit baszódni egy esetleges hibáért,és utána te ezt csináltad,nem te nagyobb balek vagy mert volt egyszer egy...!Komolyan mondom tiszta dedó amit mûveltek!Nem igaz,hogy nem lehet normális érett fejjel ezt megbeszélni!Mintha az életetek múlna egy kibaszott ponton!Bocs a csunya szavakért,de csak igy tudom kifejezni magam a sok hülyeség után!!!
És ne sértödjön meg ezért senki,de ne legyetek már gyerekek!!!
Aki viszketõ seggel fekszik le, büdös ujjal ébred !
Szerkesztette: jimbim31 - 2009.12.29 02:31 |
|
Szerzõ |
CiBa
Adminisztrátor
Lakóhely: Csákvár
Regisztrált: 2009.01.26
x3 x7
|
Elküldve: 2009.12.29 02:34 |
|
|
Nincs bocsánat a csúnya szavakért, ezt irdd le magadnak wordbe aztán mentsd el és ott nézegesd.LOOOOOOOOOOL okor
Attól, hogy valakit nem értenek meg, még nem biztos, hogy mûvész! |
|
Szerzõ |
jimbim31
Tag
Lakóhely: Nyíregyháza
Regisztrált: 2008.10.04
x6 x4
|
Elküldve: 2009.12.29 03:07 |
|
|
Miért is?
Aki viszketõ seggel fekszik le, büdös ujjal ébred ! |
|
Szerzõ |
totobet
Tag
Lakóhely: Szeged
Regisztrált: 2008.09.18
x1 x2 x1
|
Elküldve: 2010.01.15 09:37 |
|
|
a Török nagydíj után:
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
ez jól esett |
|
Szerzõ |
ATI102
Tag
Lakóhely: Szlovákia
Regisztrált: 2008.10.17
x3 x6 x12
|
Elküldve: 2010.01.15 10:37 |
|
|
A Török nagydij az nekem is ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, de én csesztem el. Két darab Stop/Go Penalty
|
|
Szerzõ |
balazsinho90
Tag
x26 x57 x35
|
Elküldve: 2010.01.16 20:02 |
|
|
Vela, tudod nem szokás féktávon irányváltoztatást végrehajtani, ráadásul egymás után többször is...fõ a fair versenyzés...nem az elsõ merényleted ellenem...
|
|
Szerzõ |
Aidonia
Tag
Lakóhely: Gyál
Regisztrált: 2009.06.22
x83 x22 x7
|
Elküldve: 2010.01.16 21:29 |
|
|
Nem az én dolgom megmagyarázni amit Vela csinál, ezért az ne olvassa el aki értelmes hozzászólást vár. Csak dühöngök egyet.
Balazsinho!
A 10. körben volt egy alkalom amire mondhatod hogy, sportszerü védekezés tekintetében határeset. (más kérdés, hogy Vela részérõl sportszerü-e feltartani a fél mezönyt körökön keresztül).
Azt is tegyük hozzá, hogy másodjára olyan helyen engedett el téged, ahol nyugodtan megkezdhette volna a kanyarodást.
Megint más dolog, hogy 2x megelõzted. Nem vagyok egy okos ember (94 az IQ-m többször is mérték), de ha én megtudok elõzni valakit aki több mint egy másodperccel lassabb nálam, akkor nem az az elsõ dolgom, hogy visszaengedem.
Amit nyáron csinált ugyanitt, az szabálytalan volt. A mostani messze volt attól ( fejlõdik, mondom..). Én biztos nem õt okolnám az eddigiekhez viszonyítva gyenge eredményedért, szóval ki azzal a zabszemmel! Én se örülök az elsõ köreimnek, ugyanabba a csoportba ragadtam be én is, de idõben kiálltam, és amikor Vela tankolt, már pont odaértem mögé.
May the muuuuu be witht you! |
|
Szerzõ |
balazsinho90
Tag
x26 x57 x35
|
Elküldve: 2010.01.16 22:04 |
|
|
Valahogy sejtettem, hogy Te fogod lereagálni, de hát nyáron sem volt másképp
Mindenekelõtt, félreértés ne essék, egy szóval sem tettem felelõssé Velát a mai eredményemért, megvoltak ma a saját amatõr hibáim (vezetésbeli, figyelmetlenség) amik miatt ez a soványka eredmény kialakult...
Nem tudom, lehet az adrenalin miatt, de belül folyamatosan azt éreztem, hogy szándékos keresztbe mozgásokat végez a pályán, féktávon illetve kanyarok közben...lehetséges, hogy az autó volt túlságosan instabil...
na mindegy is, kidühöngtem magam már lenyugodtam...ha nem érzitek jogosnak, akkor elnézést kérek
Szerkesztette: balazsinho90 - 2010.01.16 22:06 |
|
Szerzõ |
Penge
Tag
Lakóhely: Arnót
Regisztrált: 2009.06.20
x6 x5 x7
|
Elküldve: 2010.01.16 23:17 |
|
|
Hát érdekes volt ez a mai futam...Kezdõdött ott, hogy 6 óra fele majd el aludtam! Aztán a játék vacakolt. A többi már emberi tényezõ volt. Jah, és a legviccesebb, valahogy a box gombok (pit request, értéknövelés, csökkenés...) azok így LOST. Így 2. boxnál 10 liter plusz repair (ami volt kevés). Jó volt 100 literrel a hátamon menni. Aztán ATI-val is összeakadtam, azt nem tudom hogy volt, de én már belüle voltam, egy lökés és megforogtunk. Én legalábbis
Amúgy Balázs, ezzel az autóval nem nehéz instabilan menni.
Ilyen versenyek után azért jó volna egy gumiszoba.
Te mond, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb... |
|
Szerzõ |
Aidonia
Tag
Lakóhely: Gyál
Regisztrált: 2009.06.22
x83 x22 x7
|
Elküldve: 2010.02.05 20:25 |
|
|
Csak egy kérdés (aminek semmi köze a Sörliga topic-hoz):
Ti (mindenki), miután elhagytok egy házat, odaküldenétek a kutyátokat, hogy ott ugasson mint állat, és összeszarjon mindent?
Apróbethû: (a félreértések elkerülése végett)
- A ház nem a sörliga. Hogyan is lehetne a sörliga egy ház?
-A eb nem Grabowski. Bár még nem láttam, feltételezem hogy egy kutya nem tudja ilyen pontosan leüni a billenytyûket a bazi nagy mancsával.
-A "gazda" szerepe nem illik Fittire, hiszen õ az utóbbi idõben semmilyen házat nem hagyott el. Hacsak a sörligát nem tekintjük háznak, de az elsõ pontban már leírtam hogy a ház nem a sörliga. |
|
Szerzõ |
Penge
Tag
Lakóhely: Arnót
Regisztrált: 2009.06.20
x6 x5 x7
|
Elküldve: 2010.02.05 20:45 |
|
|
Hm, ötletes. Csak nekem új a történet.
Te mond, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb... |
|
Szerzõ |
Bandi
Tag
Lakóhely: Szolnok/Szeged
Regisztrált: 2008.03.18
x1
|
Elküldve: 2010.02.05 20:50 |
|
|
Amelyik kutya ugat, az nem harap
"Elõttem a cél, és még 21 autó."
"Minden utcai pálya technikás, de nem mindegyik technikás pálya utcai."
"Az esetek 98%-ban igazam van. Kit érdekel az a maradék 3%?" |
|
Szerzõ |
Thomas50
Moderátor
Lakóhely: Püspökladány
Regisztrált: 2009.09.19
x22 x39 x40
|
Elküldve: 2010.02.08 11:53 |
|
|
Csak annyit írnék, hogy tartom magam a fogadalmamhoz, miszerint soha nem fogok óvni....azonban egy bocsit elvártam volna kedves Potter barátom!
Ha nem emlékeznél: 3. kör célegyenesre fordító... onnan vége volt a versenyemnek, pedig a 6. helyen voltam!
Csak ennyit szerettem volna... |
|
Szerzõ |
carlosrol
Tag
Lakóhely: Adács
Regisztrált: 2008.03.21
x259 x181 x95
|
Elküldve: 2010.02.08 14:43 |
|
|
Thomas, a helyedben feladnám ezt a fogadalmam, most bõvült a bt új tagokkal, biztos nagy kedvvel foglalkoznának a témával De amúgy mire jó ez afogadalom? Inkább a cigirõl szokj le, a dsr-ek meg fogyjanak csak.. |
|
Szerzõ |
CiBa
Adminisztrátor
x3 x7
|
Elküldve: 2010.02.08 20:20 |
|
|
Óvdd meg Thomas,óvdd meg.De elõtte nézdd meg a replayt.Vajon miért fékez valaki versenyen sokkal elõbb mint kellene?
Amugy meg bocsánatot kért,ha kell idemásolom a chatlogot.
Olyan jó néhány versenyzõnek,hogyha visszaesik akkor vagy a pálya tehet róla,vagy a mod,de ha az sem akkor valószínûleg valaki más hibázott.
Egy a lényeg, Õ nem!
Nem egy ilyen versenyzõ van nem egy ligában.
A sörliga meg nem egy ház
|
Szerzõ |
Yeke
Tag
Lakóhely: Szeged
Regisztrált: 2008.09.18
x1 x2
|
Elküldve: 2010.02.08 21:09 |
|
|
Mostmár egyre jobban kezdem én is feladni a "nem óvok" fogadalmam |
|
Szerzõ |
robikasztar
Tag
Lakóhely: Ko¹ice - Kassa
Regisztrált: 2009.02.26
x11 x21 x28
|
Elküldve: 2010.02.08 21:16 |
|
|
Szerintem marhasag, ez a nem ovok fogadalom. Barat vagy nem, ha osszetorte a kocsim, mert nem fair lepest tett, akkor megovom. Attol, hogy o szabalytalan volt, ezzel csak jot tesztek neki, mert megtanulja, hogy mi a jo es mi a rossz lepes egy versenypalyan.
Elismeri es kesz. Megharagudni nemfog, csak akkor ha nagyon makacson kitart a sajat velemenye mellett. |
|
Szerzõ |
CiBa
Adminisztrátor
x3 x7
|
Elküldve: 2010.02.08 21:46 |
|
|
Így van Robi ez az egyik dolog, a másik meg,hogy ha nem óvtok akkor azzal arra ösztökélitek a tagot,hogy legközelebb nyugodtan csinálhatja ugyanezt.
A másik meg,hogy minden háborgás elõtt meg kell nézni a replayt.
Thomas itt a kérdéses eset.Szabályosan megálltál féktávon,legalábbis majdnem
http://www.hopto.hu/video_player.php?videourl=http://welovef5.weboldala.net/potterthomas.wmv
|
Szerzõ |
Thomas50
Moderátor
Lakóhely: Püspökladány
Regisztrált: 2009.09.19
x22 x39 x40
|
Elküldve: 2010.02.09 00:47 |
|
|
Hát egy két gondolatot csak hozzáfûznék.
1.A replay-t mindig végignézem, bármilyen hihetetlen is!Ha balesetbe keveredek meg még inkább, pont azért, hogy ha hibás voltam elnézést tudjak az érintettõl kérni..!Ennek alapján az is nyomon követhetõ, hogy minden egyes körben mindig ugyanott fékeztem(a felgumizott sáv elején)!
Az hogy a setupom abban a kanyarban lassabb sebességet tett lehetõvé, nem jelenti azt hogy a követõ autónak fel kellene öklelnie.Azt sem lehet mondani hogy nem lehetett erõteljes fékezésre számítania, hiszen a pálya egyik leglassabb kanyarjáról van szó, és féktávon belül történt a dolog.Hja, hogy különbözõ beállításoknál esetleg más a féktáv? Öreg hiba...( és sajnos sok hasonló baleset oka)Arról nem is beszélve, hogy a Juannal történt kocc (1.kör 1. kanyar) miatt sérült az autóm és óvatosabban kellett fékeznem-fordulnom.
Egyébiránt az ezt megelõzõ (2.)körben is tul nagy sebességgel érkezett erre a kanyarra Potter Barátunk (késõn fékezett!), mert majdnem besokallt és falat fogott.Ettöl függetlenül van egy szabály ami a kilökésrõl és bevárásrol szol.Na annak itt még a nyoma sem volt látható mert a kanyar után még annyira sem vette el a gázt hogy megbizonyosodjon róla hogy tudom e folytatni és vissza kell e vajon engedjen...( szintén a replay alapján)
2.Azt hittem a dühöngõ szoba ezért van, hogy esetleg ide írhatja az ember, ha sérelmez valamit.e ígérem ezek után ezt se teszem...
3.A log file-t is átnéztem, legalábbis amit nekem mentett a játék és abban bizony nyoma sincs egy fikarcnyi sorrynak se.e feltételezve a jót, valószínûleg addigra már kiléptem(vagy én nem vettem észre).
Száz szónak is egy a vége: ha volt bocsi én kérek elnézést, de ha nem akkor elég lett volna az ÉRINTETTÕL egy sry... |
|