x2 x3 x4
Elküldve: 2011.07.02 15:11
És most tudtam meg hogy a régebbi vonalvezetés van csak rFactorra... Elsõ szektorba berakta egy síkánt és az utolsóban meg jobb oldali síkánt balra rakták.
Plett írta:
És most tudtam meg hogy a régebbi vonalvezetés van csak rFactorra... Elsõ szektorba berakta egy síkánt és az utolsóban meg jobb oldali síkánt balra rakták.
Tök mind1 ígyis-úgyis össze lehet törni
"Elõttem a cél, és még 21 autó."
"Minden utcai pálya technikás, de nem mindegyik technikás pálya utcai."
"Az esetek 98%-ban igazam van. Kit érdekel az a maradék 3%?"
Én átkutattam az egész internetet de sehol nem találtam porto-t.Pedig jo lenne.A Youtubeon is van egy csomo video de még csak egy link sincs hozzá
A féktárcsa szép ívet vehetett ha ilyen szépen kiszedett a gumibol is meg a felnibol is egy oylan 20x10cm-es darabot.Remélem nem lesz több ilyen és dobogo lesz a vége
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
két stabil pontszerzés a mai cél szerintem, meg a baleseteket elkerülni, ebben a hétvégében most nincs több...nem baj, nem lehet mindig a dobogóért küzdeni...
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]