DAny9455 írta:
Nascart a "kicsiknek"Gyors mint egy forma autó, zárt mint egy túrakocsi.
HÁT CSAK LEGTÖBBSZÖR GÁZT KELL NYOMNI. Az ideális fékezést így nem nagyon lehet gyakorolnii. szentem is am jó ötlet.Még az Ariel Atommal mennék szívesen mivel nyílt kasztni gyors de mégis hasonlít a turakocsikr egy kicsit am honda motorral megy
Thomas! Amit az üzenõfalra írtál, abban van igazad, hogy mit akar valaki a goldenben ha ezzel nem birkózik meg. Az a baj, hogy nincs átmenet. ezen is érdemes pár percet gondolkodni.
" Ha a kacsa nem tud úszni, nem biztos, hogy a víz a hülye" /By Madhat/
x2 x5 x7
Elküldve: 2012.03.24 18:57
Szerintem, kimondottan érdekes lehet egy ilyen "Amerikai" stílusú verseny, Nascar, meg esetleg Indycar, egy picit megszakítaná a Formula 1 és WTCC divatját.
De nem csak a belépõszinten
Thomas50
Köszönöm ezt a bajnokságot, nagyon jól éreztem magam benne!
Picit keserû a szám íze itt a végén, mivel a 3. helyrõl csúsztam le a végelszámolásnál. Úgy érzem nem az én hibámból.
Jól mutatna az a két arany serleg is a nevem alatt, amit életemben elõször itt értem volna el!
Talán a többi kezdõ társam is örült volna a jól megérdemelt serlegeiknek.
Na de "HA" nincs az autóversenyzésben, ezért ez van és kész.
De muszáj volt ezt leírnom!
Remélem a következõ OW1-nek marad ugyan ez a MOD!
Egyrészt ez a topic már kezd kihalni, mivel a Formula predators moddal megy, csak a connector-ban maradt meg Rieza-nak.
Másrészt, mivel ma verseny volt és verseny közben nem lehet a szerverre csatlakozni, így nyilván nem sikerült.
Harmadrészt pedig, mivel a verseny véget ért most próbálja meg.
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]