mumus70 írta:
A fair edzés és pályahasználat átka...... én is a rázókövekig mentem csak....... no comment
úgy látom sokan ismerjük a rázókõig a pályát
Nem a rázókõig, hanem a vonalig, egyébként!!!
De mivel itt több helyen, a rázókõ szélén és tovább futó sárga vonal mellett, ami a pálya szélét jelentené, van még két kamionnak is elegendõ sáv az egyenesekben, ráadásul a gyors jobbost venni úgy is kijössz a palánk mellé akkor most mi van????
És írtam hogy hogy lehet menni, csak olvasni is kéne néha....
Elküldve: 2012.10.28 19:55
most mehetek 24.knek?
hát mind1. azért ettõl a 410körtõl csak több lettem nem kevesebb és mindent meg fogok tenni, hogy a következõ futamon már erõbõl bejussak az elsõ 24-be
Szerkesztette: SFAkos - 2012.10.28 20:06
Mondjuk ha már beverekszi magát valaki a 24-be és jelzi is az oldalon hogy indulni akar,akkor ha nem jelenik meg legalább írhatna hogy bocs nem tudok jönni,vagy lépne vissza legalább.
Tudtam nem érek ide,így nem is igyekeztem több idõt tölteni a pályával,és nem is regeltem a futamra.
Bocs srácok, miután kiderlt h nem leszek itthon futamra, már nem volt lehetõségem visszamondani. de hála a kitûnõ hoptos szervezésnek, látom azért megoldottátok
Haflac: Hozok még máglyarakást.
Karano: Lehet hogy én ezt más néven ismerem, vagy nincs másik neve?
Madhat: Tábortûz....
mumus70 írta:
Szerintem! És a real versenyzõk szerint is......
Végre.. A hosszú jobbosnál azért lehet kimenni a palánkig, mert a vonal és a palánk között aszfalt van, de ott ahol kérdéses volt a vágás, ott raázókõ van, ami a pálya része, ezért azt nem lenne szabad átlépni.
mumus70 írta:
Szerintem! És a real versenyzõk szerint is......
Végre.. A hosszú jobbosnál azért lehet kimenni a palánkig, mert a vonal és a palánk között aszfalt van, de ott ahol kérdéses volt a vágás, ott raázókõ van, ami a pálya része, ezért azt nem lenne szabad átlépni.
Ennyi. ne hozzunk má iylen szabályokat szerintem... Engem nagyon irritál ha valaki vág, ha szabálos,ha nem.
Plusz aki nem nélzi a fórumot, például én, alapjáraton ugy értelmezi hogy szabályosan(ezzel meg idõt veszít). Egyetemista vagyok, kollégium. alig vagyok neten. plusz naponta volt hogy 10-15 hsz volt egyszerre. és nem olvastam vissza.
Elküldve: 2012.10.28 20:59
Gabesz írta:
óvok a nyomorék pálya ellen !
nem jó ha nem tiszta hol, ki és mikor vághat............
szerintem elég tiszta volt, hogy a sárga vonal a pálya szélét jelzi ami nem volt szimpi csak az, hogy nem ugy mentek a vágások, hogy túl sok volt hanem már alapból az ívet ugy adták hogy a rázó csak egy kis pályahiba lázadás off.
on
átlesz még ma téve a szerver a köv pályára Bala? csak mert akkor tolom offline
nem jó ha nem tiszta hol, ki és mikor vághat............
szerintem elég tiszta volt, hogy a sárga vonal a pálya szélét jelzi ami nem volt szimpi csak az, hogy nem ugy mentek a vágások, hogy túl sok volt hanem már alapból az ívet ugy adták hogy a rázó csak egy kis pályahiba lázadás off.
on
átlesz még ma téve a szerver a köv pályára Bala? csak mert akkor tolom offline
balazsinho90 írta:
nagyon szívesen áttenném, de van egy kis kavar, és nem férek hozzá a pályaszerkesztõhöz, már írtam Thomasnak, talán nem karácsonykor jön vissza
Mumus barátom, egyem a pici zuzádat! Meséld már el nekem pls, hogy ha az a kib...t pálya a sárga vonalig tart, akkor a drága rfactor játékosod mi a pucuért hagyta el a páyát 0.37-nél!!!! Ebben az pálya verzióban ez volt a bibi hogy a sárga az egyenesben középen megy, de hót ziher volt, hogy az egész mezõny baloldalt fog menni ergo keményen a pályán kívül, ahogy a te drága rf játékosod is tette a videón.Ebbõl kifolyólag a bt dilemma elõtt állt volna, hogy most büntesse a vonal átlépést vagy sem, és ha itt nem ott miért igen stb. A legegyszerûbb megoldás a kihirdetett volt, miszerint sikán kivételével palánkig lehet menni.
És ne offolj itt nekem, mert ha Csárli Vájting azt mondja Spában a futam elõtt hogy ki lehet menni az egyesben a bukótérbe, akkor ki lehet menni, ha tetszik neked, ha nem...ugye vágod?
Másik, hogy a Ringi futammal szintén dilemma elõtt áll a BT, hogy mi legyen, mert kb ember nem volt aki legalább egy db kört szabályosan ment volna, a komplett mezõnyt büntetni kell(ene) a-tol z-ig a szélesítésért...akarsz BT tag lenni????
Elküldve: 2012.10.28 21:25
Szerintem nem azzal ku..va sárga vonallal volt baja senkinek, hanem a hosszú egyenes elõtti két kanyar érkezõ ívén lévõ RÁZÓKÕVEL, ami mellett még bõven van hely, másfél autónak...... 0:30, 0:35 !!!!!! A sárga vonal egyértelmû, mivel fal van rázó nélkül, tehát ki lehet menni....és aki az egyenes elõttit nem úgy veszi ahogy a mellékelt videón, szabályosan tették, hanem kiengedik a falig átugratva rajtuk, nos azok a T. játékosok indultak ma a futamon......
Ha BT tag lennék, nem lenne ki indulna futamokon a sok kizárás miatt....
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
Szerkesztette: mumus70 - 2012.10.28 21:30
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]