x33 x40 x38
Elküldve: 2013.08.12 09:23
És mielõtt végleg elkönyvelnek itt páran Hopto-ellenesnek (ha még nem tették..), mégegyszer leírom, hogy NEM azért írom le ezeket annyiszor, mert valaki mondjuk nem szimpatikus emberileg, vagy mert "bomlasztani" akarok !
Azért írom le, mert a FAIR versenyzés híve vagyok és nem szeretem az igazságtalanságokat. Mindannyiunk érdeke, hogy kiszorítsuk az olyan vezetési stílust, ami árt a többi pilótának.
Az a szomorú, ha valaki mint pl.Imre, aki nem most kezdte itt, és mégis olyanokat csinál, mint egy kisiskolás, és ezzel nem éppen jó példát mutat.
EDIT : és ha nem szeretném a ligát, akkor már rég leléphettem volna, de nem tettem, mert szeretek itt versenyezni és eszembe sincs bárkit ide-oda hangolni !
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna /
Szerkesztette: Gabesz - 2013.08.12 09:33
Ez csak egy képmutató szentbeszéd ismét. Tele vagy negatív gondolatokkal meg még kitudjamivel és úgy adod ki magadból hogy támadsz másokat... ami nem lenne gond, csak hogy ezt csekély igazságtartalom mellett hazugságokkal meg rágalmazásokkal teszed, ez mi ha nem UNFAIR?! Jól láttam hogy Bud barátodat kilökted az elsõ kanyarban? Fog óvni, vagy megbeszélitek egy kávé mellett a jó kapcsolatra való tekintettel?
x33 x40 x38
Elküldve: 2013.08.12 11:13
Akár meg is óvhatja, hiszen igaza lenne, de attól még haverok vagyunk, míg TI DIREKT sosem óvtok egymás ellen...
Egyébként Imre simán ráküldte a kerékvetõre (ahogy engem is a próbarajtnál), pedig egymás mellett voltak ezért nem tudtam már lefékezni.
De egyébként is a Te véleményed mit sem számít, hiszen egyértelmûen elfogult vagy, mindig csakis velem kötekszel, meg hát ugye sosem esik jól ha "rútúl körbeautózlak" mint ahogy tegnap is többször megtettem
Szerkesztette: Gabesz - 2013.08.12 11:27
küld el a clionál mire gondoltál
Vagy lehet az zavart a clionál hogy viszaelöztelek és még le is hagytalak 7 mp-el
Szerkesztette: fekete0012 - 2013.08.12 12:19
x33 x40 x38
Elküldve: 2013.08.12 13:07
carlosrol írta:
Hopto gyereknap volt, ezért körbeautózhattál További jó személyiségfejlõdést kívánok, és kevesebb kamut! És hesegessd el a csúnya gondolataidat.
Hát én attól nem fejlõdöm, hogy téged rendszeresen "szétalázlak" a pályán, tudod nem te vagy akit le szeretnék gyõzni
Ha akarod csinálok ezekrõl videót hogy mindenki lássa, hogy mennyire feledékeny vagy hiszen itt nemcsak a 1-2 futamról van szó
Szerkesztette: Gabesz - 2013.08.12 17:35
x33 x40 x38
Elküldve: 2013.08.12 13:11
fekete0012 írta:
küld el a clionál mire gondoltál
Vagy lehet az zavart a clionál hogy viszaelöztelek és még le is hagytalak 7 mp-el
Az zavart, hogy :
1.) a próbarajtnál úgy fordultál rá az elsõ kanyarra, mintha ott se lettem volna, pedig már melletted voltam.
2.) az éles rajtnál ugyanezt eljátszottad BUD-al !
3.) Az orrom elõtt leszorítottad Tusy-t a hosszú jobbosban.
4.) Többször is a pályát levágva, lökdösõdve akartál megelõzni engem, végül sikerült is, persze nem vártál be (végülis minek...)
NEM LEHETNE EZT PRIVÁTBAN???? VAGY TS-EN MAGATOK KÖZT???? KI A FENE KÍVÁNCSI ERRE????MINT A DEDOBAN, EGYMÁSRA HAJAZTOK, KIÉ LEGYEN AZ UTOLSÓ SZÓ...ELHISZITEK HOGY VÉGÜL AZ ENYÉM LESZ, HA TOVÁBB OFFOLJÁTOK A TOPIKOT, HE????!!!!
Szerkesztette: Thomas50 - 2013.08.12 14:04
Elküldve: 2013.08.12 14:56
Thomas50 írta:
NEM LEHETNE EZT PRIVÁTBAN???? VAGY TS-EN MAGATOK KÖZT???? KI A FENE KÍVÁNCSI ERRE????MINT A DEDOBAN, EGYMÁSRA HAJAZTOK, KIÉ LEGYEN AZ UTOLSÓ SZÓ...ELHISZITEK HOGY VÉGÜL AZ ENYÉM LESZ, HA TOVÁBB OFFOLJÁTOK A TOPIKOT, HE????!!!!
Én kíváncsi vagyok, ha privátban folytatódik, okvetlen küldjétek át nekem is!
Nem szólok hozzá, mert úgy is ki lenne moderálva.....
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
x1
Elküldve: 2013.08.12 15:02
Jól láttam hogy Bud barátodat kilökted az elsõ kanyarban? Fog óvni, vagy megbeszélitek egy kávé mellett a jó kapcsolatra való tekintettel?
nem láttad jól.. fekete0012 haverod szorított le és a rázó fordított keresztbe. Dehát ki tudja, lehet legközelebb õ kerül ilyen helyzetbe.. mondjuk akkor legalább lesz megint olvasnivalónk
Mivel elég eseménydúsra sikeredett az elsõ futamom vasárnap, gondoltam megosztom veletek. Ez most csak az én szemszögembõl, de lehet így, hogy már tudom hogy is kezdjek neki csinálok majd összefoglalókat is a legjobb csatákkal. Kezdetleges videó, elsõ próbálkozásom, úgyhogy így
Talán tanulságos lesz az újoncoknak.
A lekörözésekkel kapcsolatban:
Ahogy a tesztkérdésekben is benne van, gázelvétellel az ideális ívrõl lehúzódva engedjük el a gyorsabb pilótákat. Ha már nem érkeztünk és ráfordultunk a kanyarra, akkor maradjunk az íven, és az egyenesben engedjük el a mögöttünk érkezõt.
Ja, és thomas, bocs talán ott szûkebben fordultam mint kellett volna.
Szerkesztette: Tusy - 2013.08.13 21:02
x33 x40 x38
Elküldve: 2013.08.14 08:49
Tusy írta:
A lekörözésekkel kapcsolatban:
Ahogy a tesztkérdésekben is benne van, gázelvétellel az ideális ívrõl lehúzódva engedjük el a gyorsabb pilótákat. Ha már nem érkeztünk és ráfordultunk a kanyarra, akkor maradjunk az íven, és az egyenesben engedjük el a mögöttünk érkezõt.
Ez így van !
Bár meg kell hagyni, sok izgalmat generáltak a kék zászlót figyelmen kívül hagyók
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]