Ezért kaptam büntetést... mert visszamertem jönni a pályára.. hülye rfactor...
ezek miatt mondom má évek ota, hogy minek probarajt... elsõ rajtnál hogyhogynem tök simán eljöttem... bár Norbi94 akkor meg nem rajtolt
csak az idõ megy vele, bár má ezerszer irtam.
Minden rajt tök más. és sztem még a tudat alattiban is máshogy rajtol az ember ha éles, vagy ha próba. Jah meg elvileg ez a bajnokság a legmagasabb szint. és szuperliszenszesek jönnek. tudjon má rajtolni rendesen egy szuperliszenszes, ne kelljen neki egy próbarajt..
nem akarok vitát generálni, csak leirom megint a véleményemet. de TS-en is mondtam tegnap
x33 x40 x38
Elküldve: 2014.02.09 11:07
Én ugyanilyenért kaptam a próbán
Szerintem kell 1 próbarajt, mert a futamon mindig más körülmények vannak, mint teszten, kvalin...stb., eltûnnek a guminyomok, más a hõmérséklet, másak a fényviszonyok.
Én pont egyik nap írtam, hogy emiatt kéne 5 perccel megrövidíteni az idõmérõt, hogy ezt ellensúlyozzuk, ha valaki esetleg sietne és csúszunk picit.
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna /
Szerkesztette: Gabesz - 2014.02.09 11:41
Adam írta:
ezek miatt mondom má évek ota, hogy minek probarajt... elsõ rajtnál hogyhogynem tök simán eljöttem... bár Norbi94 akkor meg nem rajtolt
Minden rajt tök más. és sztem még a tudat alattiban is máshogy rajtol az ember ha éles, vagy ha próba. Jah meg elvileg ez a bajnokság a legmagasabb szint. és szuperliszenszesek jönnek. tudjon má rajtolni rendesen egy szuperliszenszes, ne kelljen neki egy próbarajt..
nem akarok vitát generálni, csak leirom megint a véleményemet. de TS-en is mondtam tegnap
Itt azért kaptál szerintem büntit mert ahogy levágtad a kanyart egy pár versenyzõt megelõztél vele én erre tippelek de ez sem biztos
Adam! sajnálatos, ha próbarajton szépen eljössz, élesen pedig más hibájából balesetet szenvedsz, de szükség van rá, mert 20 pilótából kb. 18 sokkal nagyobb eséllyel ússza meg a rajtbalesetet, mintha nem lenne próba.
Adam írta:
Itt azért kaptál szerintem büntit mert ahogy levágtad a kanyart egy pár versenyzõt megelõztél vele én erre tippelek de ez sem biztos
lehet, de vesztettem vele 3 helyet, mire visszaértem rohadna meg az ISI, hogy nemtud jól programozni
Szerkesztette: Adam - 2014.02.09 12:33
Fõnõk az állomáson van és úgy hívják, állomásfõnök.
Itt legfeljebb alezredes elvtárs.
De szavazzuk meg. IGEN Faltól-falig, mint a biliárdgolyók.
Szerkesztette: ipojan - 2014.02.09 22:19
Na végre van netem.A múlt héten jeleztem autóválasztási szándékomat,másnap megszûnt a net,így nem tudtam jelezni,hogy kihagyom az 1. futamot.Bocsi Thomas..Akinek a nevén ,már csak volt, nem fizette be és kikapcsolták.Ma elõfizettem egy új 30/5-ös netre,így remélhetõleg a soron következõ versenyre tudok jönni.Vagy ha nem legalább jelezni fogok tudni.
"öreg Jedi az nem vén Jedi" -by pikador
"Obi Van haflac" -by pikador
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]