Szerzõ |
RE: Sörliga |
Plett
Adminisztrátor
Lakóhely: Budapest
Regisztrált: 2008.03.17
x2 x3 x4
|
Elküldve: 2009.11.10 18:06 |
|
|
Hát nagyon sajnálom, eltörölni most már errõl a szezonról nem fogom, sok a mellette levõ szavazat. Következõ szezonról el lesz. Amiket tudok engedélyezni az ott van fent, leírtam, ennél többet sajnos nem tudok tenni. Nagyon sajnálom hogy nem jössz, te voltál az egyik fõ akit nagyon vártam hogy gyere, ez nagyobb csalódás nekem.
|
|
Szerzõ |
haflac
Tag
Lakóhely: Nagykáta
Regisztrált: 2009.03.16
x13 x25 x15
|
Elküldve: 2009.11.10 18:17 |
|
|
Hidd el Plett nekem is csalódás volt ,mert nem ilyenre számítottam.Többet küzdöttem az auto úton tartásával,mint magával a verenyzéssel,így viszont részemrõl élvezhetetlen,azt meg nem akkartam,akarom a mai napig megkokáztatni,hogy mások versenyét tönkretegyem.Inkább falnak vezetem a kocsit mint belemenjek amásikba.Azt naggyából már tudjátok,hogy mennyire vagyok fair versenyzõ vagy sem.Inkább némán abbahagytam. |
|
Szerzõ |
Plett
Adminisztrátor
x2 x3 x4
|
Elküldve: 2009.11.10 18:21 |
|
|
Ha megcsinálja Roli, vagy akár te, hogy stabil legyen a kocsi singlebe, azt berakjuk alap setupnak és akkor nem kell az irányítással küzdeni.
|
|
Szerzõ |
haflac
Tag
Lakóhely: Nagykáta
Regisztrált: 2009.03.16
x13 x25 x15
|
Elküldve: 2009.11.10 18:26 |
|
|
Csinálja inkább Roli,mert az én setupommal csak én fogok szerintem gyors lenni,én álltalában olyan setupokat csinálok.A mi vezetési stílusunk hasonló,de Õ a setupot jobban vágja mint én. |
|
Szerzõ |
Tusy
Moderátor
Lakóhely: Kassa
Regisztrált: 2009.02.26
x43 x34 x32
|
Elküldve: 2009.11.10 18:27 |
|
|
haflac nem annyira instabil a kocsi mint amivel nekunk kellett kuzdeni WCP-n robival. Ez ahhhoz kepest gyerekjáték. Elsõszer nekem sem mente vezetni, foleg nem az elso futamra. Késobb azonban megtanultam/tuk vezetni es most már élvezhetõ legalábbis szerintem. Probáld meg mégegyszer Laci hátha rájössz az ízére
|
|
Szerzõ |
Penge
Tag
Lakóhely: Arnót
Regisztrált: 2009.06.20
x6 x5 x7
|
Elküldve: 2009.11.10 18:28 |
|
|
Na olvasok én itt mindent már... Szerintem az idõponttal semmi gond nincs, az meg hogy valakinek nincs ideje gyakorolni, hát... Na mind1. Én csak hétvégente tudok gyakorolni. ALbérletben nincs kormány, rfactor. Én nekem mindegy, hogy mi lesz, csak a szombat az maradjon meg. 2. és 3. sörliga szezon ezen a napon volt, ez vált olyan berögzötté. Támogatom Ádám ötletét, tényleg instabil az autó. De nekem mind1!
Te mond, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb... |
|
Szerzõ |
valvetronic
Tag
Regisztrált: 2009.02.27
x4
|
Elküldve: 2009.11.10 22:02 |
|
|
Üdv!
Az autó irányítása tény, hogy idegesítõ, de egy igazi versenyzõnek nem az a dolga, hogy az összes nehezítõ tényezõn felülkerekedjen és végül mindenkit vesztessé avasson? Igen, borzalmas, hogy az elsõ és a 6. fokozat használhatatlan, de nem lehet mit tenni, az alap modban is le volt tiltva, nem lehet hozzányúlni!
Komolyan már várom, hogy nordschliefe legyen a téma, hogy jajj nemversenyzek mer' azon nehéz menni...
Már elég sok tapasztalatom van ligavezetéssel kapcsolatban, mivel nem kevés feladatot vállaltam a szervezésben a Sörliga kezdeti idõszakaitól kezdve. A konklúzióm az, hogy az újdonság varázsa rengeteg embert vonz, de sokan rögötn feladják, vagy csak nincsen idejük rá. Ezt tiszteletben lehet tartani, azt viszont nem, ha különbözõ okokat találnak ki az illetõk kifogásként... Vagyis az szezonnyitókon tolonganak az emberek, aztán szépen lassan megfogyatkozunk. Nem egyszer próbálkoztunk meghökkentõ érdekességekkel (elsõ szezonunkban pár futamon át az idõmérõ ezredjeit adtuk össze és annak az összegnek a párossága vagy páratlansága döntötte el, hogy esõs, vagy szárazpályás verseny lesz... Ez rendkívül izgalmassá tette például a versenyeket. Már nem emlékszem miért lett ez a dolog eltörölve, de ma már nem is lehetne sikeresen alkalmazni, mivel akkor még volt pótidõmérõ, ami a futam elõtt 2 órával volt, tehát volt meglepetés, és volt idõ is felkészülni...), meglepetésekkel, de ezek döntõt többsége csak akkor vált be, ha hetekkel korábban be lett harangozva (vagyis éppen egy szezonnyitónak néztünk elébe...)
Én is kerültem már olyan helyzetbe, hogy nem volt élvezetes számomra egy mod, vagy nem tudtam rendesen irányítani és feladtam, nem akartam mások versenyét elrontani. Szóval akinek nem inge...
Azt is határozottan ellenzem, hogy nem szuperliszenszes pilóták jöhessenek! Kizárólag olyan embereknél akikrõl tényleg tudja a ligavezetõ, hogy nem fogja elrontani mások versenyét...
Szerkesztette: valvetronic - 2009.11.10 22:07 |
|
Szerzõ |
Plett
Adminisztrátor
x2 x3 x4
|
Elküldve: 2009.11.10 22:07 |
|
|
Ezt Bedy vetette fel, hogy a liszenszbõl jöhessenek pilóták, akiket már ismernek/ismerünk és tudni róluk hogy nincs velük baj, de még nincs szuperliszenszük és akkor ki lehet szûrni a "gondot".
|
|
Szerzõ |
carlosrol
Tag
Lakóhely: Adács
Regisztrált: 2008.03.21
x259 x181 x95
|
Elküldve: 2009.11.10 22:49 |
|
|
valve kimondtad a lényeget: "z autó irányítása tény, hogy idegesítõ, borzalmas "
szóval egy igazi pilótának idegesen kell köröznie 50 percen keresztül... nem idegesít téged elég dolog a magánéletben?? Még itt is szenvedni akarsz? Csináltam egy setupot single-ben, az egyes fokozatokat tényleg nem engedi módosítani, viszont sok mást igen! A setup pörgõs, stabil, és 2-3 mp/ 2min laptime -vel gyorsabb mint a fix setup. |
|
Szerzõ |
Plett
Adminisztrátor
x2 x3 x4
|
Elküldve: 2009.11.10 22:52 |
|
|
Megkaphatnám PÜ-be ezt a setupot?
|
|
Szerzõ |
valvetronic
Tag
Regisztrált: 2009.02.27
x4
|
Elküldve: 2009.11.10 23:00 |
|
|
carlosrol írta:
valve kimondtad a lényeget: "z autó irányítása tény, hogy idegesítõ, borzalmas "
szóval egy igazi pilótának idegesen kell köröznie 50 percen keresztül... nem idegesít téged elég dolog a magánéletben?? Még itt is szenvedni akarsz? Csináltam egy setupot single-ben, az egyes fokozatokat tényleg nem engedi módosítani, viszont sok mást igen! A setup pörgõs, stabil, és 2-3 mp/ 2min laptime -vel gyorsabb mint a fix setup.
Pont ezaz, hogy a zavaró tényezõkön kell felülkerekednie Az elsõ szezonban egy olyan autót kellett vezetnem amivel hatalmas élmény volt a versenyzés, és elõkelõ helyen is végeztem a bajnokságban. A második szezonban az rFactor egyik (ha nem a legjob modját választottuk, de nem feküdt a vezetési stílusomnak, meglehetõsen viharvert szezonom volt. Rengeteg hullámvölgyön mentem keresztül, de csak akkor adtam fel, amikr már a matematikai esélyem is elszállt. Végül azért így is lett egy futamgyõzelmem a tavalyi szezonban. Ezzel arra szeretnék kilyukadni, hogy mostoha körülmények között szerzett gyõzelem sokkal nagyobb sikerélmény. Szerintem ezt neked nem is kell magyaráznom, ilyesmit kezdtél talán nemrég fejtegetni/neked ebben már van elég nagy tapasztalatod.
Igaz viszont az is, hogy ha megvan az esély arra, hogy mindkét tábor feszültségét csökkentsük akkor már miért is ne élnénk a lehetõséggel?
Érdekelne a setup. Ha valahogy eljuttatnád nekem (vagy plettnek és akkor tõle elkérném) azt nagyon megköszönném. |
|
Szerzõ |
carlosrol
Tag
x259 x181 x95
|
Elküldve: 2009.11.11 10:03 |
|
|
tegnap fáradt voltam már, de ma délután elküldöm, elõtte megnézem hogy más karakterû pályára is alkalmas-e.
Valve, nem mindenki olyan elvetemült, hogy nehéz körülmények között vagy kevés gyakorlással is végigvisz egy szezont, pláne nem ez határozza meg egy pilóta kvalitását. Ha egy jó versenyzõnek nem fekszik egy mod, és nem szeretne emiatt 2-3x annyit gyakorolni, tiszteletben kell tartani. Sajnos nem ebbõl élünk meg (de jó lenne ), ezer más fontos dolog van a magánéletünkben, mintsemhogy egy rfactor moddal kínlódjunk... ha élvezetesebbé lehet tenni, meg kell tenni egy kis marketinggel vagy módosításokkal.
Minden nem szuperliszenszes pilóta indulását én sem támogatom, szívesen vállalom a gonosz szerepet, hogy megnevezek pár embert, akik talán fair-ebb módon versenyeznek mint némelyik szuperliszenszes kolléga
Az idõpont is közrejátszik, mert sokan buliznak szombaton, és egy másfél-2 órás verseny után agyilag nehéz ráhangolódni a bulira. Nekem kell 2-3 okorkoktél, hogy szombat este 10-kor már aktív legyek Ha nincs verseny, akkor nincs ilyen probléma. |
|
Szerzõ |
Balazs723
Tag
Lakóhely: Hajdúböszörmény
x9 x10 x13
|
Elküldve: 2009.11.11 13:38 |
|
|
Ha választotok nem szuperliszenszes pilótákat akkor az én nevemet felírhatjátok az esetleges listára és majd az adminok eldöntik hogy mehetek-e vagy sem(remélem igen) |
|
Szerzõ |
Plett
Adminisztrátor
x2 x3 x4
|
Elküldve: 2009.11.11 14:16 |
|
|
Roli, Finland és aki szerepel a liszenszben, PÜ-ben legyetek szívesek küldeni egy listát, hogy kit tartok alkalmasnak a versenyzésre! Én kaptam CiBától úgy 6-7 embernyit, megfogom tõlük kérdezni.
|
|
Szerzõ |
Aidonia
Tag
Lakóhely: Gyál
Regisztrált: 2009.06.22
x83 x22 x7
|
Elküldve: 2009.11.11 15:19 |
|
|
Balazs723: Ne nagyon reménykedj, valszeg egy olyan indoklást fogsz kapni, hogy nem indultál még liszensz futamon, ezért nem jöhetsz, hiába van egy teljes sörliga szezon mögötted.
Plett: Balázs idulását a tavalyiakra alapozva támogatom. A többiekkel akikrõl a listát kapod, meg nehogy az legyen, hogy megkapják a lehetõséget aztán egyikük se akar majd jönni. |
|
Szerzõ |
Plett
Adminisztrátor
x2 x3 x4
|
Elküldve: 2009.11.11 15:29 |
|
|
Meg lesz kérdezve érdekli-e õket és ha van jelentkezõ, akkor majd intézkedem.
|
|
Szerzõ |
carlosrol
Tag
x259 x181 x95
|
Elküldve: 2009.11.11 16:06 |
|
|
Balazst támogatom, gokartban sokat mentem vele, gyors és jó pilóta. Ciba listájára hagyatkozhatsz, valsz. én is azokat a neveket mondanám.
Visszaszívom a "gyors" jelzõt a setupomra...elnézve ezeknek a Budweiseresek idejét , valsz. nemhogy gyorsabb, lassabb, viszont stabil. |
|
Szerzõ |
Tusy
Moderátor
Lakóhely: Kassa
Regisztrált: 2009.02.26
x43 x34 x32
|
Elküldve: 2009.11.11 16:22 |
|
|
oh, mi meg már azt hittük le lett cserélve már a setup.
így viszont akkor erre a pályára jó az eddigi fix setup. Elég stabilan lehet vele menni ezen a pályán.
Szerkesztette: Tusy - 2009.11.11 16:23 |
|
Szerzõ |
Nordred75
Tag
Lakóhely: Budapest / Aszód
Regisztrált: 2009.09.07
|
Elküldve: 2009.11.11 23:19 |
|
|
Üdv! Hát én nagyon szívesen indulnék a sörligában, de sajnos szombatonként nem érek rá. Én személy szerint nagyon szeretem a fix setupos sorozatokat, már több sorozatban is versenyeztem (A GTR2-t leszámítva a Zonda és a Toyota Atlantic volt a legjob, és nagyon izgalmas és szoros csaták voltak. Persze ez a modtól és az alapsetuptól is függ. Annak általában jó, akinek nincs ideje setupolgatni, persze embere válogatja. Szerintem(!) jó móka!
"A veréb is madár!" |
|
Szerzõ |
Fitti
Tag
Lakóhely: Sümeg
x3 x5 x6
|
Elküldve: 2009.11.13 09:54 |
|
|
Mit tudni az alapsetup változtatásáról? Lesz cserélve vagy marad a régi? Remélem sikerül azért kicsit javítani rajta és bekerül.
|
|