Szerzõ |
RE: T1 |
balazsinho90
Tag
Regisztrált: 2009.06.19
x26 x57 x35
|
Elküldve: 2012.03.11 20:46 |
|
|
nem írt ki semmit? mert engem is kivágott, és épp nem az rfactort néztem
Szerkesztette: balazsinho90 - 2012.03.11 20:46 |
|
Szerzõ |
Daniel10
Tag
Lakóhely: Magyarország
Regisztrált: 2011.10.12
x7 x7 x2
|
Elküldve: 2012.03.11 20:46 |
|
|
engem is utolsó kanyar
|
|
Szerzõ |
BUD
Tag
Lakóhely: Budapest
Regisztrált: 2011.09.23
x1
|
Elküldve: 2012.03.11 20:47 |
|
|
visszaszámolt aztán ledobott... |
|
Szerzõ |
Jarmen_Kell
Tag
Lakóhely: Alsópetény
Regisztrált: 2011.12.16
x2 x4
|
Elküldve: 2012.03.11 20:47 |
|
|
remélem ennek nem így lesz vége...
Kedvenc versenyzõ: -= Nico Rosberg =- |
|
Szerzõ |
Hamann
Tag
Lakóhely: Rákóczifalva
Regisztrált: 2011.09.18
x1
|
Elküldve: 2012.03.11 21:11 |
|
|
Most akkor mi lesz ? Újrafutjuk, vagy kihagyjuk? Mondjuk én nemnagyon futottam sokat, de ez van. A következõ pálya végre igazi, nem gyerekeknek való. Sok ilyen kellett volna
" Ha a kacsa nem tud úszni, nem biztos, hogy a víz a hülye" /By Madhat/ |
|
Szerzõ |
Bagi
Tag
Lakóhely: Pécs
Regisztrált: 2012.01.08
|
Elküldve: 2012.03.11 21:20 |
|
|
ez volt a te szerencséd BUD pedig végre ( ilyen még nem volt ) utolértelek volna nembaj majd legközelebb a felvezetõt megint nem sikerült ütközés nélkül lenyomni hihetetlen |
|
Szerzõ |
balazsinho90
Tag
x26 x57 x35
|
Elküldve: 2012.03.11 21:24 |
|
|
teszteljetek a következõ futamra, holnapra biztosan lesz eredmény mentve |
|
Szerzõ |
balazsinho90
Tag
x26 x57 x35
|
Elküldve: 2012.03.11 22:30 |
|
|
lementettem az eredményt, az átjövõ loghoz képest nem jött sokkal eltérõ eredmény, az elsõ pár helyezettet leszámítva, az utolsó elõtti kört vettem alapul, a különbségek csak körülbelüli értéket takarnak
Kadem hátránya már nem kiszámolható, de tõle lefele is biztos a lementett sorrend
nagy tragédia nem történt, 1 körrel rövidült a verseny, sajnos ezt a hibát elõre nem lehet kiküszöbölni
Szerkesztette: balazsinho90 - 2012.03.11 22:31 |
|
Szerzõ |
Thomas50
Moderátor
Lakóhely: Püspökladány
Regisztrált: 2009.09.19
x22 x39 x40
|
Elküldve: 2012.03.12 08:37 |
|
|
Néhány gondolat amit az üzenõfalas hsz-ek megint kikényszerítenek belõlem.
Úgy látom még mindig nem tudatosodik kellõképpen, hogy az 1-es szintû bajnokságok elsõsorban nem azért futnak, hogy legyen mit megnyerni, majd harsogva mellkast döngetni...a tétnek a "kezdõ" szinten nem egy (szinte csak statisztikailag jegyzett) bajnoki címnek kellene lennie, hanem a szuperliszensz mielõbbi és megérdemelt megszerzésének (majd tisztes helytállással, a felsõ kategóriás jegyzett és elismert bajnokságainkban, azok színvonalát erõsítve, ott bizonyítani). Ezzel szemben azt látom hogy idõnként szinte hideg háború folyik a "címért ", ami persze nem baj, csak szuper liszensz szempontjából, már elnézést a kifejezésért, de a kutyát sem érdekli hogy ki nyeri meg...(lévén, hogy nem ez az elsõdleges értékelési szempont az adminok részérõl).....
A karrier rendszer elõtti "egy liszenligás" rendszerben, ahol a szuperliszenszesek is indultak, már futamokra bekerülni is dicséretes teljesítmény volt a "kezdõ" részérõl, és a többszörös túljelentkezésnek, na meg a liszenszesek jelenlétének köszönhetõen a liszensz megszerzése igazi elismerést jelentett, aminek volt úgymond értéke , sokkal inkább, mint most egy 1-es szintû bajnoki címnek. Ennek a jelenlegi rendszerben sem kéne másképp lennie, ha az értékrend a helyén volna, de a tendencia sajnos nem ezt mutatja, legalábbis számomra, de tudomáson szerint ezzel a véleményemmel nem vagyok egyedül az AT-ben.
Éppen ezért, és az OW1 csökkenõ látogatottsága miatt, javaslatot tettem a vezetõség felé az egy db liszenliga futtatására a liszenszesek indulása mellett, legalábbis a nyár folyamára.
Szerkesztette: Thomas50 - 2012.03.12 09:22 |
|
Szerzõ |
adamsumi
Tag
Lakóhely: Debrecen
Regisztrált: 2012.01.06
|
Elküldve: 2012.03.12 16:16 |
|
|
egyetértek thomas alig vagyunk futamok óta 10 alatt van a létszám ow1-ben pedig a szubjektív véleményem szerintem mindenhol bízonyitani kéne em csak 1 ligába azokat is megértem h az elsõk csak arra az 1 ligára koncetrálnakahol vezetnek de az igazi szimes több helyen is megállhatja a helyét |
|
Szerzõ |
Hamann
Tag
x1
|
Elküldve: 2012.03.12 17:51 |
|
|
Egyetértek Thomas kezdeményezésével, mert szerintem is jo ha valaki forma autos tapasztalatokkal is rendelkezik mielõtt magasabb osztályba kerül. A két liga szabályzatát vagyis a beállítását össze lehetne mosni , akkor brutáljó 2 liga lenne. A parkfarme szabály törölve és a T1 2 futamos lenne+ a sebesség áttételt is lehetne állítani. Szerintem ugyanis az ow1 jelenleg tul van szabályozva és túl sok a beállítás egy kezdõ ligához. A jelenlegi Ow1 mód nagyon helytálló csak sajna a péntek nekem nem jo idõpont.
|
Szerzõ |
Crespo001
Tag
Lakóhely: pécs
Regisztrált: 2011.12.22
x3 x4
|
Elküldve: 2012.03.12 18:45 |
|
|
Nos Thomassal én is egyetértek a szuperliszensz megszerzése kapcsán...
Viszont adamsumival már nemigazán...
Veszem a saját példám, én egyszerûen nem szeretem a formula nyiltkasznis autókat... Éppen ezért nem indulok az ow1 ben....
Ha azt szeretném, akkor valameik F1 es játékkal játszanék...
Én egyszerûen a zártkaszniért, és a túraautókért vagyok oda....
Más szemszögbõl nézve, azért játszom csak T1et, mert egyszerre 2féle autóval tesztelni, 2különbözõ pályán, Más beállítások tesztelésére 1hét kevés.... Ugy gondolom h inkább 100%ban odateszem magam arra a mod ra, amit szeretek, minthogy mind2 - re 50%-50% - ban......
Az h kevesen jelentkeznek ow1 re, az pedig úgy vélem nem az én hibám.... Én ott versenyzek, ahol szeretek... Ha úgy gondoljátok, h ez miatt kevesebb az esélyem a szuperliszensz megszerzésére, hát legyen.. De én akkor sem fogok ow1ben indulni..... Ha megkapom késõbb a szuperliszenszet, akkor sem fog érdekelni a golden liga, csak a WTCC Sajnálom, én ezt így látom
A lehetetlen csupán egy szó, amivel a kisemberek dobálóznak....... |
|
Szerzõ |
Jarmen_Kell
Tag
x2 x4
|
Elküldve: 2012.03.12 19:05 |
|
|
Cresponak van igaza! Mindenki ott versenyezzen ahol szeretne, én már máshol játszom F1-es ligába ezért választottam a T1-et, mellesleg az az ow1 idõpontja nekem nem jó. Oké hogy kezdõ bajnokság, de tét itt is van... persze vannak nézet eltérések, de nincs garancia hogy a szperliszenszes ligába nem lök ki senki? szal most ilyen értelemben felesleges érvelgetni, persze tapasztaltabb emberek indulnak szuperliszenszes bajnokságba ezzel csak az esély kisebb, hogy netán kilöknek, ott is keletkezik konfliktus biztos! Na de félretéve a témát csináltam egy kis kedvcsináló videót videót T1 bajnokság 4. futamáról, megtekinthetõ itt :
http://www.youtube.com/watch?v=GY9jmjJS2fo&list=UU9uZb81JZphxXM7m1Zt6-ww&index=1&feature=plcp
Kedvenc versenyzõ: -= Nico Rosberg =- |
|
Szerzõ |
Norcs
Tag
Lakóhely: Budajenõ
Regisztrált: 2011.06.30
x2 x11 x8
|
Elküldve: 2012.03.12 19:15 |
|
|
Üzenem Cresponak: A Szuperlicensz feltételei között ott szerepel, a sportszerûség, az viszonyulásod a másik pilótákhoz képest, stb.. A gyorsaság egyáltalán nem feltétele a Szuperlicensznek. Minden pilótáknak ugyan olyan esélyei vannak megszerezni a Szuperlicenszet mint neked, szóval õszintén szólva ki a rákot érdekel, hogy Te a tabella tetején vagy és az aki kilök meg még a top 5ben sincs. Ilyen a verseny, ha ezt nem tudod felfogni akkor neked egyáltalán nem való a versenyzés és egy rossz szót sem szólhatnál Balára, aki a szabadidejét azzal tölti, hogy a replayt nézegeti, hogy Téged éppen ki lökött meg. Thomas is megmondta, hogy megnyeri a T1et nem valami nagy cucc. Pl. én sem nyertem meg, sõt 4. lettem, de megkaptam a lehetõséget, hogy feljebb lépjek amivel éltem is és akkor még volt T2 is a WTCC elõtt. Ha meg valamit nem lehet elég jól kivenni a replaybõl akkor szerinted programozd újra, vagy fogadd el. Tudod, a mondás úgy tartja: "Megszoksz vagy megszöksz."
|
|
Szerzõ |
Crespo001
Tag
x3 x4
|
Elküldve: 2012.03.12 19:23 |
|
|
Durva a videód A legtöbb ütközésnél engem lehet látni ahogy kiütnek XD Végre benne vagyok ZSÍÍÍÍR Máskor is engem üssetek ki XD XD Tényleg jó lett, grat
|
Szerzõ |
Crespo001
Tag
x3 x4
|
Elküldve: 2012.03.12 19:34 |
|
|
ÁÁÁÁÁCSI XD Te valamit nagyon nem értesz
Én egyáltalán nem támadom a Balát, csak nekem ne mondja azt h hisztizek, azért mert sz.tem ez nem volt igazságos, h az adott állapotban ért véget a verseny, a megszakadás elõtt.... Miközben elõztem éppen
Azért sz.tem te is ki lennél akadva
A másik, h 1etlen egyszer nem óvtak miattam, tehát fair versenyzõ vagyok, senki nem mondhatja azt h én nem vagyok fair, ugyanis én mindíg a szabályok szerint játszom... Ha véletlen meglökök valakit erõsebben megvárom h visszaelõzzön stb Az h itt vagyok T1ben, és elsõ vagyok, hát bocs, ha ebben a Bajnokságban játszom, akkor törekedek rá h a legjobb legyek, akár számít nektek, akár nem
Mivel csak itt indulhatok, ezért megpróbálok a legjobblenni Ez akkora probléma, h a saját bajnokságomban, 1. szeretnék lenni????
Senki nem mondta h ezért azonnal adjatok szuperliszenszet...
Csak azt mondom h próbálom élvezni azokat a körülményeket, amik adottak... ennyi az egész.... Az h te meg így nekem támadsz, azt egyrészrõl nem is értem, másrészrõl nem is igazán érdekel
Kérdezd meg T1 ben h van-e olyan akit utálok, vagy h van-e olyan aki utál Mind teszteken, mind versenyeken családias hangulat van, és ösztönözzük egymást mint h visszafognánk, szal nem is értem mirõl beszélsz XD Mindenkivel elhülyéskedek, segítem ahogy tudok, tanácsot adok.... Nem nagyképûségbõl, hanem Egyrészt tapasztalatból, másrészt egy újoncnak segíteni kell véleményem szerint
Úgy h ezt a kiselõadást a versenytársi viszonyról, meg h leszarod h ki lesz az elsõ, ezt sz.tem tarcsd meg magadnak
Majd visszatérhetünk erre, ha tudod is h mirõl beszélsz, nem pedig csak kitalálsz valami ideiótaságod, mikor fingod nincs a T1rõl...
Részemrõl lezártam a témát
És ezek nem bunkóságok voltak, csak szimplán kiállok magamért
Üdv
|
Szerzõ |
Gabesz
Tag
Lakóhely: Budapest
Regisztrált: 2011.08.16
x33 x40 x38
|
Elküldve: 2012.03.12 20:25 |
|
|
Trois-Riveires : 1.12.2
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna / |
|
Szerzõ |
Daniel10
Tag
Lakóhely: Magyarország
Regisztrált: 2011.10.12
x7 x7 x2
|
Elküldve: 2012.03.12 20:47 |
|
|
Jó lett a videó |
|
Szerzõ |
Hamann
Tag
x1
|
Elküldve: 2012.03.12 20:52 |
|
|
Jarmen! Egyre superebb videókat csinálsz A kövi futamon is kapcsold be a kamerád az nagyon ott lesz
|
Szerzõ |
Jarmen_Kell
Tag
x2 x4
|
Elküldve: 2012.03.12 20:53 |
|