A gyomorban van egy adag töltött káposzta. Egyszer lecsusszan mellé egy fél vodka. A káposzta megkérdezi:
- Téged ki "küldött le"?
- Szergej Szergejevics.
Alig telik el öt perc és menetrend szerint újabb vodka adag érkezik.
- Téged is Szergej Szergejevics küldött?
- Igen - feleli a vodka.
Hát ez így ment legalább tizenöt alkalommal, mikor is megelégelte a dolgot a töltött káposzta és így szólt:
- Megnézem már én magamnak, ki az a Szergej Szergejevics...
"Elõttem a cél, és még 21 autó."
"Minden utcai pálya technikás, de nem mindegyik technikás pálya utcai."
"Az esetek 98%-ban igazam van. Kit érdekel az a maradék 3%?"
Szerkesztette: Bandi - 2011.11.11 11:24
Két medve az erdõben náthás,
takonyban úszik az egész málnás!
-------------------------------------------------
Szituáció: egyik nõ (1) éppen a fodrásztól jön. Találkozik barátnõjével (2). A párbeszéd:
2: ó! De csini vagy!
1: Tényleg? Még nem néztem meg magam a tükörben, így nem tudom, sikerült-e a frizurám. Nem gondolod, hogy kicsit túl göndör lett?
2: Ugyan már! Tökéletes lett. én is szeretnék ilyen frizurát, de azt hiszem, az arcom túl széles hozzá. Pedig nagyon tetszik.
1: Viccelsz? Szerintem nagyon is szép, hosszúkás arcod van. Neked jól áll a sima, rövid haj is. én is lenyíratnám rövidre, de túl hosszú a nyakam.
2: á, semmi baja a nyakadnak, én is boldog lennék egy ilyennel. De az én fejem a vállamból nõtt ki.
1: Ne viccelj már! Minden barátnõm irigykedik a nyakadra. Rajtad minden a helyén van. De nézz csak rám: túl rövidek a karjaim. Ha nem ilyen drabális vállaim lennének, lenne a méretemre rendes ruha (stb... stb...)
Szituáció: egyik férfi (1) éppen a fodrásztól jön. Találkozik a haverjával (2). A párbeszéd:
2: Nyiratkoztál?
1: Ja.
Szerkesztette: Bandi - 2011.11.15 21:32
Várom a helyi járatos buszt, egyszer odalép hozzám egy fazon nevezzük CS-nek.
Azt mondja,
Cs: Te bátyja! Tudnál nekem segíteni?
Bandi: Mi kellene?
Cs: Zsömle!
Bandi nevû személy értetlenkedve nézz körül, hogy honnan szedjen zsömlét, hisz nincs nála, ekkor újabb mondat szakítja meg elmélkedését.
Cs: Az ára!
Bandi: Hát figyelj, nincs nálam apró, várj meg itt és veszek neked.
Cs: Akkor nem kell!
Bandi: Akkor nem nem is vagy éhes!
De mint jó vadászhoz illik, nem akar préda nélkül hazatérni. Így újabb áldozatot szemelt ki, egy 18-20 éves csinos fiatal lányt.
Cs megint elõadja a kis hölgynek a szokásos szöveget. Amikor is a padol ülõ Öregasszony (történetünkben innen Ö) a következõt mondta:
Ö: Ne molesztálja már a hölgyet!
Cs: Mi a ......... van, te .......!
Ekkor a felbõszült bika nem tudod uralkodni magán és égtelen haragra gerjedt. A beszélgetés a két fél között folyt is tovább a szokásos mederben, amikor a következõ mondatra lettem figyelmes:
Cs: Belém kötsz itt a tanúk elõtt?
Ö: Milyen tanúk?
Cs: Hát öööööööööö Úgy tizenkettõ! Vagy tizenegy!
Pár másodpercig újra vitatkoztak amikor is:
Cs: SHUT UP PLEASE! Ez oroszul az jelenti, hogy fogd be a pofádat!
Én ekkor jöttem rá, hogy értelmiségi csövessel van dolgunk!
Legyen ez a történet mindenki számára tanulság!
Azoknak akik az elsõ kanyarban kamikazeznak: a verseny az utolsó kanyarig is tarthat...
így szeretném az elsõ futamgyõzelmemet bezsebelni! Bár most már lassan mindegy volna, hogy hogy, csak besikerülne már...
Hátsókerékhajtás, benzinmotor, rakenroll!!!
Utánam az egész mezõny!!! Bár ezt úgy érem el, hogy mindenki leköröz...
A víz nedves, az ég kék, a nõk titkolóznak...
Olyan kalappal köszönök, amilyen van...
Ha három madár lennék, láthatnám alulról, hogyan repülök magam után.
Férfiklimax nincs, az csak szexista duma.
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]