x33 x40 x38
Elküldve: 2014.06.07 20:18
Hamilton szurkolóként mást nem is tehetsz minthogy véded ezt a kis óvodást Mert Lewis persze mindig hideg fejjel gondolkodik....
Ha majd lesz türelmem akkor összegyüjtöm neked hányszor ment neki valakinek, dehát õt ugye Ron Dennis kegyeltjét sosem tiltották volna el
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna /
Gabesz írta:
Hamilton szurkolóként mást nem is tehetsz minthogy véded ezt a kis óvodást Mert Lewis persze mindig hideg fejjel gondolkodik....
Ha majd lesz türelmem akkor összegyüjtöm neked hányszor ment neki valakinek, dehát õt ugye Ron Dennis kegyeltjét sosem tiltották volna el
Persze hogy megvédem, nem véletlenül hisz a kedvencem(az Alonsosok Alonsot, a Raikkönenesek Raikkönent védik, és mindenki a sajátja mellett áll ki, nem? ), de én legtöbbször elismerem ha hibázik De nem azt írtam hogy hibátlan, hanem hogy nem csak õ volt benne és nem csak neki volt rossz korszaka.Maldonadonak viszont soha nem is volt jó korszaka.Erre próbáltam utalni
Az meg hogy Ron Dennis kegyeltje azt nagy ívben... Minden versenyzõ valakinek a kegyeltje.Marketingbõl sem volt rossz hogy egy néger az élen van az F1-ben, meg Dennisnek is mindig voltak kedvencei.Ebbõl aztán igen hosszan lehetne írogatni hogy az Alonso-Hamilton páros miért is nem volt jó és általában rajtuk kívülálló okoknak köszönhetjük hogy azt láttunk 2007-ben amit láttunk.
Az FIA nem igazán volt Hamilton párti.Inkább csak nem foglalkoztak azzal hogy mi történik(ma sem). Büntetnek amikor nem kéne és nem büntetnek amikor kéne.Grosjeant eltiltották, Maldonadoról ez fel sem merült.
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
Perez próbálja az igazát bebizonyítani, ezért kitett egy szavazást a saját oldalára, hogy kinek a hibája volt a baleset... az emberek meg szépen megszavazták, az õ hibája volt! Micsoda öngól!
"A fék a gyávák pedálja, és szûk hely nincs, csak kevés lendület"
sztem tul van értékelve ez a csata... Alonso megelözte Vettelt, egy szép eset. Aztán vissza. az a másik. Igaábol a rádiózás izgalmasabb volt mint a csata. Vonatozás volt sok körön keresztül..
Elküldve: 2014.07.09 10:03
Adam írta:
sztem tul van értékelve ez a csata... Alonso megelözte Vettelt, egy szép eset. Aztán vissza. az a másik. Igaábol a rádiózás izgalmasabb volt mint a csata. Vonatozás volt sok körön keresztül..
Miért nem csodálkozom, hogy a Te igényeidet nem tudta kielégíteni.... Most ez szerintem is király volt!
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
Engem keresztre feszítettek a mindennel megelégedõk, mert azt mertem írni hogy az egész verseny egy rakat ... volt és az egyetlen üde színfolt ez a csata féleség volt.De ennek is az volt a negatív oldala ahogyan az F1 két hisztigépe egymást nyomja fel C.W.-nál.
Most õszintén:Hogy lehet ennek örülni?Kit érdekel hogy két korábbi bajnok az 5.ik helyért öli egymást?Akkor érdekelne ha mondjuk Bianchi meg Kobayashi lett volna ott.De így?Totál értelmetlen az egész, plusz a kutya se fog már erre emlékezni nem hogy jövõre, de szerintem a Német Nagydíjon se..Ha Hamilton nem csak az F1-ben menne akkor meg sem nézném a versenyeket....
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
Mondjuk 2005 Imolát még mindig sokszor felemlegetik, pedig ott még elõzés se volt, ehhez képest idén Bahrein és Silverstone is felér mint történelmi pillanat az F1-ben.
x33 x40 x38
Elküldve: 2014.08.04 21:15
carlosrol írta:
Nagyjából stimmel a sorrend... kíváncsi vagyok Vettel jut-e elõrébb 10 év múlva!?
Hatásvadász a sorrend.
Sennát kihagyni a Top3-ból szurkolói hovatartozástól függetlenül minimum durva hozzá nem értés. Villeneuve-t a Top10-bõl még durvább.
Vettelt Alonso elé helyezni...pfff...
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna /
carlosrol írta:
Nagyjából stimmel a sorrend... kíváncsi vagyok Vettel jut-e elõrébb 10 év múlva!?
Fangio az elsõ!És mégis miért?5 vb címmel,hol van a 7-hez?Schuminak majdnem 2-szer annyi futamgyõzelme volt,és mégis csak 2. a listában.Vakok csinálták ezt a videót vagy mi?
"öreg Jedi az nem vén Jedi" -by pikador
"Obi Van haflac" -by pikador
Méghogy nem lehet megoldani azt hogy jól szóljon egy F1 turbómotor,1988-ban megoldották 2014-ben meg nem lehet megoldani ez gáz
Szerkesztette: fekete0012 - 2014.10.07 20:14
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]