Hozzászólások: 7 Lakóhely: Kazincbarcika / Borsod megye Regisztrált: 2011.12.08
Elküldve: 2012.04.08 19:49
Sorry srácok, de a netem baromira belassult, a pingem 280 feletti volt, így inkább nem indultam, hogy ne zavarjam a versenyzést. Sajnálom, hogy ki kellett hagynom mert nagyon készültem rá. Mégegyszer sajnálom.
Balazsinho90! Szeretném megköszönni a perfect munkát amit eddig végeztél a T1 futamok alatt / néha azért lehettél volna szigorúbb a BT kiosztásnál/ és remélem mihamarabb egy szenzációs ligát vezetsz. Talán a következõ szezonban ismét a kezed alatt dolgozhatok és mégegyszer thx a jobbnál jobb versenyeket!
" Ha a kacsa nem tud úszni, nem biztos, hogy a víz a hülye" /By Madhat/
Köszönöm, bár nem érzem, hogy nagyon kiemelkedõ lett volna a dolog.
Arra viszont büszke vagyok, hogy sok-sok a mai Hoptos életet meghatározó játékos került ki a kezem alól, illetve sokan "hûségesek" maradtak a T1-hez, illetve a Hopto Ligához. Továbbá a kezdeti - Alfás, 2-3 órás BT-zésektõl és marha hosszú BT-hírektõl eljutottunk egy korrekten, viszonylag problémamentesen lefutó, jó kis bajnokságig.
Crespo001 írta:
Grat az új szuperliszenszeseknek, és Bala kössz a ránkfordított idõt
Sok sikert nektek a folytatáshoz, és persze az újoncoknak is
Szevasztok
Kösz Crespo neked is sok sikert kivánok
-Ki az aki a befagyott Balatonon át tud menni egy Hummeral?
-Chuck Norris!
Elküldve: 2012.07.05 16:19
Hát a V8, meg ez is nem T1-be való, de még T3 ba is brutál téma, iszonyat nehéz mindkettõ, és setup igényes, aki ért hozzá, akár 2-5 mp-et is hoz körönként.....
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
x33 x40 x38
Elküldve: 2012.07.05 16:23
mumus70 írta:
Hát a V8, meg ez is nem T1-be való, de még T3 ba is brutál téma, iszonyat nehéz mindkettõ, és setup igényes, aki ért hozzá, akár 2-5 mp-et is hoz körönként.....
hát bevallom õszintén, abban a bajnokságban ahol a V8-at kipróbáltam, fix setuppal mennek, és eszméletlen izgalmas futamok vannak
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna /
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]