Kimi93 írta:
Én most eléggé be vagyok b*szva, de csak az ötöst nem látom, most akkor ez jó?
Ha csak részegen megy akkor maximum sokszor kell fujnod a szondát de vezethetszEgyébként nekem kellett ilyet csinálnom orvosi alkalmasságihoz, de senki másnak nem.Lehet hülyének néztek
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
Én szinte már minden színre színtévesztõ vagyok, a kínai könyvbõl csak 1et látok, jogsimhoz kellett, mivel fent van a "kartonomon", hogy színtévesztõ vagyok Doki mutatta a legelsõt azt láttam, utána csak tippelgettem, aszonja inkább hagyjuk De megkaptam az alkalmasságit.
Finland írta:
Én szinte már minden színre színtévesztõ vagyok, a kínai könyvbõl csak 1et látok, jogsimhoz kellett, mivel fent van a "kartonomon", hogy színtévesztõ vagyok Doki mutatta a legelsõt azt láttam, utána csak tippelgettem, aszonja inkább hagyjuk De megkaptam az alkalmasságit.
Nem is tudtam, hogy kerékpárra is kell jogsi
"Elõttem a cél, és még 21 autó."
"Minden utcai pálya technikás, de nem mindegyik technikás pálya utcai."
"Az esetek 98%-ban igazam van. Kit érdekel az a maradék 3%?"
A katona horgászik a tóban, amikor a horgára akad egy aranyhal.
- Katona! Ha visszaengedsz, teljesítem három kívánságodat.
Természetesen visszaengedi és gondolkodik, hogy mi is legyen az elsõ kívánság.
- Ne fogjon rajtam a kard!
- Rendben r11; mondja az aranyhal.
- Ne fogjon a golyó!
De mi legyen a harmadik kívánság, töri a fejét a katona. Ahogy gondolkodik meglát messze a domb tetején legelészni egy lovat.
- Legyen akkora a nemi szervem, mint annak a lónak!
Este a kocsmában rengeteg katona iszogat.
- Ezt nézzétek meg! r11; kiált fõhõsünk. r11; Gyere Józsi, vágj rám a kardoddal!
- Ne izélj velem, csupa vér leszel, engem meg lecsuknak! r11; mondja Józsi.
- Vágj csak rám! r11; biztatja.
Addig-addig, míg a Józsi hatalmasat vág a kardjával fõhõsünkre. Nagy szikrázás, a kard kicsorbul. Felhördülnek a többiek.
- Ez igen!
- Ez még semmi! Béla! Lõj rám a pisztolyoddal!
- Na ne! Te meghalsz engem meg lecsuknak r11; szabadkozik Béla.
Aztán végül persze rábeszéli, az rálõ egyenesen a szívére. A golyó nagyot koppanva lepattan a katona testérõl.
- Ez igen! r11; kiabálnak a többiek.
- Ez mind semmi, ezt nézzétek meg! r11; mondja fõhõsünk, miközben letolja a nadrágját.
A többiek mind felhördülnek:
- Hú, mekkora pina!
Ivett Gyõrfi
A férfiak olyanok, mint a Q betû.. NAGY NULLA egy kis vesszõvel.
Tetszik · · Leiratkozás · 34 perce ·
Eliána Gyurka, Timi Bogdán, Cintia Scheffer és még további 41 személy kedveli ezt.
Ivett Gyõrfi Levi téged szeretlek ))) kivétel vagy
32 perce · Tetszik
István Fazakas AJAJJJJJJAJJJ))
2 perce · Tetszik · 2
Ivett Gyõrfi Leviapuci )
körülbelül egy perce · Tetszik
László Deák Nem vagyok benne biztos, hogy ez a kis vesszõ mindenkire igaz lenne
pár másodperce · Tetszik · 2
Ivett Gyõrfi ajajajajajjj ne bonyolódjunk bele
pár másodperce · Tetszik
Vetélkedõt rendeztek a világ királynõinek. Ki a legerõsebb köztük?Hárman jutottak a döntõbe. Mindegyiknek adtak egy diót, hogy törje össze. Az elsõ a foga közé vette és összeroppantotta.Rávésték a koronájára:A legerõsebb fogú királynõ. A második a markába fogta és reccs, máris összetörte.Ezt vésték a koronájára:A legerõsebb kezû királynõ. A harmadik a combja közé rakta és egy pillanat alatt összeroppantotta.Tanakodtak a bírák. Mit írjanak a koronájára?Végül ezt a feliratot kapta:
Isten óvja a királyt!
Ha a bíbör gyerekre gondolsz,akkor az valami idegenbeli ûrlény faj,aminek õ az elsõ hullámja...Amíg nem végeznek rajta boncolásokat az orvosok addig csak ezt feltételezhetjük.
Egyébként nekem totál meg van bolondulva az oldal.Múltkor volt Nyil feje,majd jött Vapodá-é akinek a vigyorgó szmájli szerepe volt (ahova valaki vigyorgó szmájlit tett,ahelyett Vapoda képe jelent meg)most meg a szomorú szmájli helyett "Szerverek" vannak xD Következõre mi lesz? xD
"A fék a gyávák pedálja, és szûk hely nincs, csak kevés lendület"
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]