Elküldve: 2012.01.13 13:28
1. Egy emberi DNS 75MB-nyi genetikai információt tartalmaz.
2. Egy spermium (mivel a hímivarsejtbõl származik az utódláshoz használt infó fele) így 37.5 MB-ot.
3. Egy milliliterben 100 millió spermium van.
Gondolatmenet: Általánosságban egy alkalommal 2,25 ml-t lövünk ki 5 sec. alatt, így a hímvesszõ sávszélessége:
(37,5MB x 100Millio x 2,25)/5 = (37.500.000 x100.000.000 x2.25)/5 == 1 687 500 000 000 000, avagy: 1687,5 terrabájt/s.
Tehát ez orgazmusonként több, mint egymilliárd floppy, vagy 2 millió CD lemez/sec. Kolosszális!
(Én láttam nem egy informatikai oktatófilmet, ahol egy hölgy egyszerre három interface-en fogadott ilyen mértékû információhalmazt. Egy technikai zseni volt!)
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
Igen, de az adat csupán 37.5 Megabájt és rendundásan többször ugyan az van elküldve, ezért jól tömöríthetõ, tehát a valódi sávszélesség igénye jelentõsen kevesebb. Ahol a legfejlettebb a technika, mint pl japánban... Szóval ha összehasonlítod afrikát és japánt, akkor láthatod a sávszélesség igen csak technológia függõ.
rKi vagyok akadva Stéphane-ra (Peterhansel) és Nanira (Roma), mert csalónak állítottak be. Ezért szétrúgtam a seggüket. Bebizonyítottam, hogy a Mini lányoknak való! És a hátralévõ két napon is azért fogok harcolni, hogy megnyerjem a szakaszt!" r11; mondta Robby Gordon.
"Én nem tudok, csak szeretek autóversenyezni."
Szerkesztette: edemm - 2012.01.15 12:17
Elküldve: 2012.01.15 12:27
A legkirályabb versenyzõ, egy igazi õrült, a kedvencem! Bármikor hajlandó a kamerának autózni, akár az eredményt is eldobva, ez a rockNroll! Hajrá Hummer!
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
mumus70 írta:
A legkirályabb versenyzõ, egy igazi õrült, a kedvencem! Bármikor hajlandó a kamerának autózni, akár az eredményt is eldobva, ez a rockNroll! Hajrá Hummer!
A számból vetted ki a szót én se mondhattam volna jobban, ugyanezt gondolom
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]