Na....ezt akartam csak. Ezekben a csatákban nem kicsit sérült az autóm.
Ha a technikád nem a legjobb, fontos tudatosítani, hogy mindig lesz egy jobb versenyed. Ez a motivációm egy része. (Ayrton Senna, 1994. február)
Szerkesztette: Chronik - 2012.06.08 12:21
Van egy olyan érzésem hogy nem fogod szeretni a Jordeneket
Nem a "fairplay" szellemében készült ez a videó.Igen ott valaki kiesett az autójából!
Ha a technikád nem a legjobb, fontos tudatosítani, hogy mindig lesz egy jobb versenyed. Ez a motivációm egy része. (Ayrton Senna, 1994. február)
Szerkesztette: Chronik - 2012.06.08 14:01
Szerkesztette: Chronik - 2012.06.08 17:07
Na....ezt akartam csak. Ezekben a csatákban nem kicsit sérült az autóm.
Kamikazeeee! Am most így megnézve lenne hol bocsánatot kérnem Fõleg a célegyenesi volt durva tõlem. Amúgy szép videó,de sok más szép elõzést-védekezést kihagytál,de gondolom nem ezt akartad bemutatni
"A fék a gyávák pedálja, és szûk hely nincs, csak kevés lendület"
Szerkesztette: schumi001 - 2012.06.09 22:07
balazsinho90 írta:
ma vagy holnap érkezik egy kis update
mit fog érinteni ?
TC és ABS, nem szeretném, ha nagy lenne a szakadék a pilóták között, és hogy ne élvezzék a versenyzést. Õszinte leszek, elkerülték a tesztelések alatt a figyelmemet, mert helpek nélkül próbáltam a modot, a hdv-ben viszont ki van nullázva ez a két segítség
ma délután igyekszem megcsinálni, de élni nincs idõm, nem hogy géphez üljek
Szerkesztette: balazsinho90 - 2012.06.10 12:03
balazsinho90 írta:
ma vagy holnap érkezik egy kis update
mit fog érinteni ?
TC és ABS, nem szeretném, ha nagy lenne a szakadék a pilóták között, és hogy ne élvezzék a versenyzést. Õszinte leszek, elkerülték a tesztelések alatt a figyelmemet, mert helpek nélkül próbáltam a modot, a hdv-ben viszont ki van nullázva ez a két segítség
Olvassátok el úgyis hogy kihagyjátok a "nem"et
x1
Elküldve: 2012.06.10 12:27
"TC és ABS, nem szeretném, ha nagy lenne a szakadék a pilóták között, és hogy ne élvezzék a versenyzést. Õszinte leszek, elkerülték a tesztelések alatt a figyelmemet, mert helpek nélkül próbáltam a modot, a hdv-ben viszont ki van nullázva ez a két segítség"
Ezért kellett volna, hogy minél több pilóta szerezhessen pontot, így a hátsó régió is tudott volna csatázni, pontokért... szerintem
x33 x40 x38
Elküldve: 2012.06.10 12:35
Kösz, Bala !
Dícséretes, hogy törõdsz a hozzánk hasonló nyomikkal is
Egyébként én is csak onnan tudtam, hogy nem lehet helpeket bekapcsolni, hogy pár hónapja már próbáltam a MOD-ot.
Persze én is a 'no help' híve vagyok, azért sem szóltam emiatt, de amíg nem tanul meg az ember rendesen vezetni egy ilyen dögöt, addig egy kis segítség jól jön azért
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna /
BUD írta:
"TC és ABS, nem szeretném, ha nagy lenne a szakadék a pilóták között, és hogy ne élvezzék a versenyzést. Õszinte leszek, elkerülték a tesztelések alatt a figyelmemet, mert helpek nélkül próbáltam a modot, a hdv-ben viszont ki van nullázva ez a két segítség"
Ezért kellett volna, hogy minél több pilóta szerezhessen pontot, így a hátsó régió is tudott volna csatázni, pontokért... szerintem
hány pilótát akarsz, hogy pontot szerezzen? 6 helyett 10, tökéletes, F1-ben nem osztogatnak pontot e felett, pláne szuperliszenszesben. nem bántásként de a +6 köröddel ugy sem szereztél vna pontot ha 20-ig megy a pontozás
"Az igazi dicsõség térdre kényszerülni, és azután mégis felállni."
"Aki bedobja- jó játékos
aki mellédobja- még nem jó játékos
aki rá sem dobja- az nem játékos"
BUD írta:
hány pilótát akarsz, hogy pontot szerezzen? 6 helyett 10, tökéletes, F1-ben nem osztogatnak pontot e felett, pláne szuperliszenszesben. nem bántásként de a +6 köröddel ugy sem szereztél vna pontot ha 20-ig megy a pontozás
Bálint,téged az nagyon zavar ha rajtad kívül valaki pontot szerez?Valaki élvezni akarja és küzdeni valamiért?Félsz hogy netalántán elveszted miatta a bajnokságot?Örüljél hogy van kivel küzdened...Vagy szeretnél egyedül menni?Majd ha kib*sznak a futamon vagy ilyen lassú leszel szerintem nagyon fogsz örülni a 20.-i pontozással!Ne feledd hogy TE is lehetnél ilyen lassú,hogy ezért kell küzdened..Ja,és ez nem F1,az Kanadában van.Itt élvezni kell,kikapcsolódni,de ezt sokan elfelejtik és féltik a bajnokijukat...Tisztelet a kivételnek...És ne gyere azzal hogy "Persze te ezt nem érted" meg a többivel...Csak megjegyzem,voltál te már mögöttem is
Ui.: És ez nem a mérges beszélgetés volt,sokkal több káromkodás volt bennem üzeneted láttán...
Szerkesztette: schumi001 - 2012.06.10 13:29
Hozzászólások: 317 Lakóhely: Bonyhád nádasdi u 38 Regisztrált: 2010.08.20
x11 x9 x9
Elküldve: 2012.06.10 13:37
én nem örülök neki hogy bekapcsoljuk a helpeket! vagyis engem nemzavar ha vki tcvel akar menni és úgy gyors csak az ne legyen már megint hogy a tc+overide-al gyorsabb köröket lehessen menni mint tc nélkül mert az nem lenne fair azokkal szemben akik inkább mellõzik a helpeket!! tudom nemkönnyû ez a mod de valahogy ez is ennek a szépsége!! 94es szezon brutál gépek helpek off monaco on... ez ám a szórakozás!
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]