Szerzõ |
RE: OW1 WSR |
Thomas50
Moderátor
Lakóhely: Püspökladány
Regisztrált: 2009.09.19
x22 x39 x40
|
Elküldve: 2012.10.28 21:44 |
|
|
Úgy látom nem vágtad le...
Ha az egyenesben elnézed a vonal átlépést 2 egész sávval, akkor a rázónál miért nem...ez volt az elõzetes dilemma, fõleg a Ringi futan után, ahol többszöri figyelmeztetés ellenére is szélesített a komplett mezõny. Vagy marad a vonal átlépés tiltása teljesen és mindenhol a pályán, amit viszont tudható volt elõre hogy tuti nem fognak betartani mert az egyenesben tuti pályán kívülre megy mnki, vagy engedményt teszel. És mivel van dolga elég a BT-nek ( hála a tisztelt full szabályos versenyzõinknek ugyebár, még az elõzõ futammal sem bírkózott meg ), hát az utóbbi döntés született. Így sem érthetõ? |
|
Szerzõ |
Andris
Tag
Lakóhely: Miskolc
Regisztrált: 2012.10.21
x1
|
Elküldve: 2012.10.28 21:49 |
|
|
Egyébként mikor elkezdtem gyakorolni, jópár kört úgy mentem, hogy nem léptem át a rázót a második szektorban. Így mentem egyszer 11.8 as idöt, majd amikor láttam hogy át lehet menni rajta már énis átmentem, és konkrétan semmivel sem mentem jobb kört, mert engem ugy eldobott a rázó, hogy nem lettem gyorsabb |
|
Szerzõ |
Thomas50
Moderátor
x22 x39 x40
|
Elküldve: 2012.10.28 21:52 |
|
|
Így igaz, botorság azt hinni hogy aki kiengedte a kanyarban az attól volt gyorsabb Adelaideben...marhaság, mert itt a rázón átugratni több idõbe került, mint nem rámenni...én is ugrattam mégsem tudtam 1 12 5xx-nél jobbat menni ami ugyebár 2 sec lemaradás a topidõhöz képest...szóval nem ott buktad el az idõt arra mérget vehetsz és más sem...
Szerkesztette: Thomas50 - 2012.10.28 21:57 |
|
Szerzõ |
mumus70
Tag
Lakóhely: Budapest
Regisztrált: 2011.06.28
|
Elküldve: 2012.10.28 22:55 |
|
|
Ha a kacsa nem tud úszni, nem biztos hogy a víz a hülye..... Én csak mint a versenyzõk érdekvédelmi szakszervezetének képviselõjeként szólaltam fel! OFF!
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF! |
|
Szerzõ |
Norcs
Tag
Lakóhely: Budajenõ
Regisztrált: 2011.06.30
x2 x11 x8
|
Elküldve: 2012.10.29 00:26 |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=BhncRIOo8Dg&feature=youtu.be
Nem értem miért nem jó..
Szerkesztette: Thomas50 - 2012.10.29 07:36 |
|
Szerzõ |
Thomas50
Moderátor
x22 x39 x40
|
Elküldve: 2012.10.29 07:22 |
|
|
Én sem, de meg editáltam linknek, és meg is néztem......simán pályán kívül elõztél a Mansell-ben, szal....
Errõl beszélek: Adelaide-ben a szabályosság élharcosai - Hungaroringen meg minden körben szélesítés... nem érzitek az ellentmondást kicsit sem? És akkor a vitát megelõzendõ inkább engedményt tesz a bt - mert a tiltás többszöri elmondása is falra hányt borsó lsd tesztfutam -, és hogy ne kelljen az egész mezõnyt itt is büntetni, erre ez sem jó.
Oké.
Akkor a mai naptól drákói szigor! Aki egy centivel is vonalon kívülre megy mind a négy kerekével szankció!!!! Ha quali gyors körén tette és nem jelezte az adminnak: quali és futameredmény törlés. Ha jelezte: rajtrácsvége. Jelzés módja: warmup alatt a chatben: " Vágtam a gyors körömön, hátrasorolást kérek! "
Ha futamon: idõ büntetés(minimum 2-3sec!) x vágás-szélesítés/db, hozzáadva a futamidõhöz és ennek megfelelõ eredmény módosítás.
Ha pedig teszten és nem jelzi a vágott kör topikban azonnal, minden idejének stornózása a teszt táblázatról és a futamról eltiltás. Természetesen mind e mellé, mindegyik esetben dsr levonás.
És hogy be is legyen tartva, a héten intézkedem a BT létszámának növelése ügyében.
Na most OFF
Szerkesztette: Thomas50 - 2012.10.29 07:43 |
|
Szerzõ |
Gabesz
Tag
Regisztrált: 2011.08.16
x33 x40 x38
|
Elküldve: 2012.10.29 08:01 |
|
|
Azt a részét nem érzed át Thomas, hogy van sok versenyzõ akik szinte bármikor-bárhol az élmezõnyben lennének/lesznek és mégis az az elsõ gondolatuk hogy hol lehet jobban vágni. Ez a szomorú.
És igenis VAN olyan aki a Ringen szabályosan közlekedett és igenis VAN olyan akinek a leggyorsabb köre itt is FULL-ra szabályos volt !
A tesztek alatt általában jópár ember gyorsköreit figyelem és hasonlítgatom (tanul az ember ugye) és lenne nagy fölháborodás meg asztalra csapkodás ha minden tapasztalatomat leírnám...
A drákói szigor (ha tényleg életbe lép) sokmindenkinek szintén nem fog ízleni, de még mindig jobb megoldás és közelebb van a FAIR versenyzéshez.
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna / |
|
Szerzõ |
schumi001
Tag
Lakóhely: Sopron
Regisztrált: 2011.04.01
x1 x3
|
Elküldve: 2012.10.29 08:37 |
|
|
Thomas50 írta:
Oké.
Akkor a mai naptól drákói szigor! Aki egy centivel is vonalon kívülre megy mind a négy kerekével szankció!!!! Ha quali gyors körén tette és nem jelezte az adminnak: quali és futameredmény törlés. Ha jelezte: rajtrácsvége. Jelzés módja: warmup alatt a chatben: " Vágtam a gyors körömön, hátrasorolást kérek! "
Ha futamon: idõ büntetés(minimum 2-3sec!) x vágás-szélesítés/db, hozzáadva a futamidõhöz és ennek megfelelõ eredmény módosítás.
Ha pedig teszten és nem jelzi a vágott kör topikban azonnal, minden idejének stornózása a teszt táblázatról és a futamról eltiltás. Természetesen mind e mellé, mindegyik esetben dsr levonás.
És hogy be is legyen tartva, a héten intézkedem a BT létszámának növelése ügyében.
Na most OFF
Ámen! Van pár tippem kik lesznek a leendõ Bt tagok
"A fék a gyávák pedálja, és szûk hely nincs, csak kevés lendület" |
|
Szerzõ |
mumus70
Tag
|
Elküldve: 2012.10.29 09:01 |
|
|
Jó döntés Thomasz! Támogatom! A vágók azok a filmstúdiókba valók!
Eat my dust!
Csomagot kaptam LÁJF! |
|
Szerzõ |
SFAkos
Tag
Regisztrált: 2012.07.16
|
Elküldve: 2012.10.29 09:16 |
|
|
Nem mentette a server az idoket, pedig mumussal olyan uridoket mentunk tegnap ejjel amilyet soha senki nem fog tudni menni de lehet meg mi se, de ez mar orok titok marad ) |
|
Szerzõ |
Gabesz
Tag
Regisztrált: 2011.08.16
x33 x40 x38
|
Elküldve: 2012.10.29 09:23 |
|
|
ahogy Chandler mondta : "soha nem tudja meg a Világ..."
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna / |
|
Szerzõ |
mumus70
Tag
|
Elküldve: 2012.10.29 09:25 |
|
|
SFAkos írta:
Nem mentette a server az idoket, pedig mumussal olyan uridoket mentunk tegnap ejjel amilyet soha senki nem fog tudni menni de lehet meg mi se, de ez mar orok titok marad )
Akos, még el se kezdtünk setelni, ne teregesd ki az ászainkat!
Eat my dust!
Csomagot kaptam LÁJF! |
|
Szerzõ |
SFAkos
Tag
|
Elküldve: 2012.10.29 09:53 |
|
|
mumus70 írta:
SFAkos írta:
Nem mentette a server az idoket, pedig mumussal olyan uridoket mentunk tegnap ejjel amilyet soha senki nem fog tudni menni de lehet meg mi se, de ez mar orok titok marad )
Akos, még el se kezdtünk setelni, ne teregesd ki az ászainkat!
Pedig aztán ha mi elkezdtünk setelni...
Készítettem egy kis leírást a kezdõ setelõknek, remélem sokan hasznát veszitek:
Elõször is el kell indítani a connectort, felmenni a serverre. Majd a chat-be beírni a következõ szöveget: "Maxa, átküldöd a settet?" utána fogadott mappa és betöltés. |
|
Szerzõ |
ipojan
Moderátor
x1 x1 x2
|
Elküldve: 2012.10.29 10:32 |
|
|
Thomas50 írta:
Oké.
Na most OFF
Támogatom, és ha tudok segítek!
Szerkesztette: ipojan - 2012.10.29 10:32 |
|
Szerzõ |
mumus70
Tag
|
Elküldve: 2012.10.29 10:36 |
|
|
Velem meg rosszul járnátok, mindenki seggét szétrúgnám, 1 cm-re rámenne egy vonalra is.......
Eat my dust!
Csomagot kaptam LÁJF! |
|
Szerzõ |
Norcs
Tag
x2 x11 x8
|
Elküldve: 2012.10.29 11:20 |
|
|
Thomas50 írta:
Én sem, de meg editáltam linknek, és meg is néztem......simán pályán kívül elõztél a Mansell-ben, szal....
Errõl beszélek: Adelaide-ben a szabályosság élharcosai - Hungaroringen meg minden körben szélesítés... nem érzitek az ellentmondást kicsit sem? És akkor a vitát megelõzendõ inkább engedményt tesz a bt - mert a tiltás többszöri elmondása is falra hányt borsó lsd tesztfutam -, és hogy ne kelljen az egész mezõnyt itt is büntetni, erre ez sem jó.
Oké.
Na most OFF
Fél centire hagytam el kb a rázókövet csak hátsókerékkel, szóval a sima az távol áll ettõl, de még direkt meg is kérdeztem, hogy te hogy láttad... Eléggé távol áll tõlem a vágás, de jó ötlet amúgy.
Szerkesztette: Norcs - 2012.10.29 11:21 |
|
Szerzõ |
Norcs
Tag
x2 x11 x8
|
Elküldve: 2012.10.29 12:29 |
|
|
Van egy olyan ötletem, hogy létrehozunk egy fórumot, ahova mindenki beírhatja, hogy szerinte meddig lehet menni a pályán és ezt valaki összeszámolja és a többség szava szerint mennénk. Én mondjuk szívesen összeszámolnám.
|
|
Szerzõ |
mumus70
Tag
|
Elküldve: 2012.10.29 12:34 |
|
|
De b..meg!!! Mi az, hogy meddig lehet menni???? Minden pálya adja magát, vonal, vagy rázókõ!!!!! Nehogy már közkívánatra tartsuk be az alapvetõ szabályokat, amiket realban is alkalmaznak több évtizede!!!!! Ne akasszatok már ki!!!!!!!
Eat my dust!
Csomagot kaptam LÁJF! |
|
Szerzõ |
schumi001
Tag
Lakóhely: Sopron
Regisztrált: 2011.04.01
x1 x3
|
Elküldve: 2012.10.29 12:44 |
|
|
Istenem... VONALTÓL-VONALIG lehet menni! 2 keréknek mindig a pályán kell maradnia. Ezen mit nem lehet érteni emberek?
"A fék a gyávák pedálja, és szûk hely nincs, csak kevés lendület" |
|
Szerzõ |
Thomas50
Moderátor
x22 x39 x40
|
Elküldve: 2012.10.29 13:46 |
|