Kösz Dany, helyet hagyok neked erre jössz mint a........
Már elnézést, egymás mellett voltunk, te fékeztél én nem(bár tettem volna)de az elõttünk kialakuló balesetbe így is, úgy is beleszaladtunk volna.De te meg Tiba elé tolattál vissza az szerintem nagyobb hiba volt mint az hogy nem léptem a fékre.Szerintem egy egyszerû versenybaleset volt és kész.Próbarajtok után ez benne volt szerintem.Részemrõl lezárva.
Egyébként nagyon nem kellett helyet hagyni mert ha bementél volna belülre akkor nem tudtál volna elfordulni annyira közel a falhoz.
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
Szerkesztette: DAny9455 - 2012.03.21 21:12
Na megint 4. lettem már harmadszor nem akar ez összejönni de majd jövõre . Gratula mindenkinek a szezonhoz nagyon izgalmas volt, köszi Plett a remek rendezést és szervezést. Persze Gratulálok Gazsonak is a Bajnoki címhez és mindenkinek aki elindult és végig csinálta a szezont. Remélem a következõ is ilyen jó lesz én már alig várom .
Gratulálok mindenkinek! Az utolsó futamon hatalmas respect Norcsnak, nagyon jól toltad, azt hittem, még nagyobb meglepetés lesz, szerencsére nem így lett
A bajnokságról annyit, h szép volt, jó volt, 1 számomra nagy hibával, amit tud Plett is és mindenki, szval nem térnék ki rá, de nem is kell, mert most a pezsgõlocsolás ideje van, szóljanak az örömhimnuszok, aztán jön a teszt meg a teszt, no és ne felejtsük el a TESZT ideje!
Hajrá HOPTO!!!
"Az igazi dicsõség térdre kényszerülni, és azután mégis felállni."
"Aki bedobja- jó játékos
aki mellédobja- még nem jó játékos
aki rá sem dobja- az nem játékos"
x2 x3
Elküldve: 2012.03.22 12:42
Grat mindenkinek! Tanulságos szezon volt számomra és meglehetõsen nehéz is. Gyakorlatilag mire "értelmes" setupot sikerült hegeszteni a kocsi alá a szezonnak vége is lett
Mi lenne ha felcserélnénk a pilótákat az utolsó A1 futamra? Aki elsökerekessel ment csak bmw-vel indulhatna és ugyan úgy fordítva. Ha már fun futam mi is had szórakozzunk egy kicsit, mert év közben csak izzadtunk(tam), hogy az úton maradjon a bömi Szerintem a Bmw-seknek nem okozna problémát terelgetni a sinautókat és nektek Seat-Chevy-Volvo?
Zigi írta:
Grat mindenkinek! Tanulságos szezon volt számomra és meglehetõsen nehéz is. Gyakorlatilag mire "értelmes" setupot sikerült hegeszteni a kocsi alá a szezonnak vége is lett
Mi lenne ha felcserélnénk a pilótákat az utolsó A1 futamra? Aki elsökerekessel ment csak bmw-vel indulhatna és ugyan úgy fordítva. Ha már fun futam mi is had szórakozzunk egy kicsit, mert év közben csak izzadtunk(tam), hogy az úton maradjon a bömi Szerintem a Bmw-seknek nem okozna problémát terelgetni a sinautókat és nektek Seat-Chevy-Volvo?
Én másik ligába versenyeztem Seattal, igazán nagy különbség nincs a kettõ között.Mind a kettõnek megvan az elõnye meg a hátránya, és alig tér el a kettõ.Mondjuk Oscherslebenben a második kanyarban a nyújtott jobbosban az összes elsõkerekes otthagyott ahogy voltam
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]