- sõt, a mese után nem bújnak ágyba, hanem még rajzolgatnak.
Akkor ez most, hogy is van?
Megjön a fiú maci, gyors ránéz a Facebookjára, aztán otthagyja a gépet, hogy fogyassza az áramot. Utána pedig leül tévéznia279; a lány testvérével, majd átkarolja, mint aki rá akar hajtani az elcsépelt "ásítós átkarolós trükkel". A tévézés után meg rajzolnak és nem fekszenek le. Mondjuk nem tudom besaccolni, hogy hány éveseknek szól a mese, de én mondjuk egy 6 éves fiú és lány testvérpárt nem helyeznék egy szobába. Mekkora baromság már? Koedukált macitestvérpár XD
"Elõttem a cél, és még 21 autó."
"Minden utcai pálya technikás, de nem mindegyik technikás pálya utcai."
"Az esetek 98%-ban igazam van. Kit érdekel az a maradék 3%?"
Szerkesztette: Bandi - 2012.04.10 17:49
Elküldve: 2012.04.11 18:17
"Tisztelt IT csoport,
A mai nap kezdtem a cegnel es mar el is keszult a ceges e-mail postafiokom, koszonom gyors intezkedesuket!
... ...
Ertekeltem a humorerzekuket, de a kiosztott e-mail cim termeszetesen nem maradhat. Hogyan kepviseljem a ceget egy olyan e-mail cimmel hogy faszi@cegunk.hu
koszi, Farkas Szilard
VALASZ:
Szia Szilard,
Rossz hirem van, ez nem viccr30; E-mail cimek generalasa automatikusan tortenik a vezeteknev es a keresztnev elso betuibol. Es sajnos nincs lehetoseg ennek modositasara.
- Hányadik születésnapját ünnepli, asszonyom?
- Pontosan ugyan annyit, ahányas cipõt viselek!
- És hányas cipõt hord?
- Harmincötöst!
- Nem szorítja egy kicsit?!
"Elõttem a cél, és még 21 autó."
"Minden utcai pálya technikás, de nem mindegyik technikás pálya utcai."
"Az esetek 98%-ban igazam van. Kit érdekel az a maradék 3%?"
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]