Igen, tudunk róla, de ez egy marha jó track, és a lámpahiba ellenére sem akartuk kihagyni Petivel. Majd indulunk duda szóra, de a visszaszámlálót is lehet figyelni.... Egyébiránt meg rfdynhud, tvstyle....
Szerkesztette: Thomas50 - 2012.08.03 19:57
x33 x40 x38
Elküldve: 2012.08.03 20:14
Thomas50 írta:
Igen, tudunk róla, de ez egy marha jó track, és a lámpahiba ellenére sem akartuk kihagyni Petivel. Majd indulunk duda szóra, de a visszaszámlálót is lehet figyelni.... Egyébiránt meg rfdynhud, tvstyle....
oks.
majd vmit kitalálok hogyan tûzzek az élre
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna /
x2 x3 x4
Elküldve: 2012.08.03 20:16
Én az alap beépített rFactor számlálót szoktam figyelni a jobb alsó sarokban. Amikor elindul, akkor már lehet is tolni neki. Ugyanolyan jó mint a lámpa.
Plett írta:
Én az alap beépített rFactor számlálót szoktam figyelni a jobb alsó sarokban. Amikor elindul, akkor már lehet is tolni neki. Ugyanolyan jó mint a lámpa.
Én is azt lesem, ha nem idõre megy a verseny hanem körre.
Bocsi hogy nem indultam a versenyen, de valamiért nagyon akadt a játék meg néha eltûnt a pálya és vibrált a kép. Jobbnak láttam ha nem indulok nehogy más versenyét tegyem tönkre.
Bocsi.
Sajnos a futamon nem tudtam indulni,mert a játék állandóan kidobált hiba üzenetekkel... (pedig mindent maxra állítottam) 22 autót gond nélkül betölt, de ha jön egy 23. akkor kidob ezt nem értem... valaki esetleg ha tudna megoldást a problémámra azt megköszönném...
Gratulálok mindenkinek aki tudja hogy kell kilökni a másikat.
Szándékosan a célegyenes végi féktávon 3-szor legalább kiforgattak ha nem többször.....
A paraszt direkt rámengedi a kocsit hogy nehogy elforduljak normálisan...
gyjocika....Szerintem ne háborogj mert úgy belém jöttél a második futamon hogy azt se tudtam hol vagyok, aztán meg le akartak körözni bennünket én lefékeztem te meg belenyomtál a falba... De e miatt még én kaptam Stop&Go büntetést, majd késõbb ki is zártak...KÖSZÖNÖM!
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]