Elküldve: 2011.08.15 13:51
Aha, tényleg olyan, mintha be lenne ragadva, lejárt a szabadedzés, mert 00000-án áll az óra! Normál üzemnél belép valaki, akkor kicsit ezt mutatja: --/-- és elindul a számláló!
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
Nekem is betölt a játék, aztán se kép se hang. Garázsban járkálhatok. De se közvetítés, nem látom az autómat se, se verseny gomb. Pedig azt tettem fel, amit Thomas50 belinkelt pályát rar-ban.
Tisztelt ligatársaim!
A napokban tettem ezt azt és úgy döntöttem hogy maradék szabadidõmben kedveskedek nektek egy kis összeállítással...
igen eltaláltátok a múlt héten Japánban megrendezett futamról van szó!
Nem is húznám tovább a dolgot, yo szórakozást hozzá remélem megérte vele szenvednem
Hozzászólások: 317 Lakóhely: Bonyhád nádasdi u 38 Regisztrált: 2010.08.20
x11 x9 x9
Elküldve: 2011.08.16 12:22
mike1899 írta:
Tisztelt ligatársaim!
A napokban tettem ezt azt és úgy döntöttem hogy maradék szabadidõmben kedveskedek nektek egy kis összeállítással...
Nem is húznám tovább a dolgot, yo szórakozást hozzá remélem megérte vele szenvednem
mike1899 írta:
Tisztelt ligatársaim!
mike1899 írta:
Tisztelt ligatársaim!
Nagyon jó lett a vidi, grat hozzá!!
Szeróhoz visszatérve, mostmár nekem is azt irja miután csatlakoztam connectorból, hogy csatlakozási idõ lejárt, tehát már fel se enged szeróra !
Köszi srácok reméljük a többieknek is bejön majd
Dolgozgatok egy monaco "remake"-en még nemtudom mi fog kisülni belõle a befejezésre úgy gondolom 1-2 napot várni kell nincs lelkierõm hozzá
Elküldve: 2011.08.16 16:15
Thomasék már keresik a hibát, lásd feljebb! Legfeljebb megint halasztás lesz biztos, egy monstre bajnokság a láthatáron! Legyünk türelemmel, nekem is kb. 21 különbözõ setup vár kipróbálásra ezen a pályán....
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
mike1899 írta:
Köszi srácok reméljük a többieknek is bejön majd
Dolgozgatok egy monaco "remake"-en még nemtudom mi fog kisülni belõle a befejezésre úgy gondolom 1-2 napot várni kell nincs lelkierõm hozzá
esetleg lehet segíteni úgy is, hogy mindenki aki érdekesnek talál a versenyérõl egy esetet megírja neked h mettõl meddig, te replayban meg megkeresed és nem kell neked végigtekerni az egész versenyt
ja amúgy télleg jó vidi:-D
mivel csináltad?
Szerkesztette: Zol - 2011.08.16 16:30
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]