szzsolti írta:
Az este mentem még a következõ pályán,de nem látni az idõmet.
Oppsz. De jó hogy jeleztél, mert így legalább idõben rájöttem, hogy nem is a jó verzióval indítottam el a szerót. Most már okés, ez a pálya lesz, nyomjátok, hajrá.
Szerkesztette: Thomas50 - 2012.08.20 09:41
Nem ártana tisztázni hogy meddig pálya a pálya.
A célegyenes végén a sárga vonalon kivül kell fordulni?
Illetve a célegyenes rávezetõ kanyarban a sárga vonalon belül kell menni? vagy a palánk mellett?
Nem mindegy idõben.
Hali.
Egy kis problémám akadt a Norisring pályával, valami oknál fogva nem tölti be és ki írja ezt az üzit:
Error Loading texture BKA for material BKA.
enter, jön a kövi üzi:
Error Loadig global material BKA.
valami ötlet?
zsolti25 tegnap a race1-en azért szépen eltakarítottál a pályárol. azon gondolkoztam hogy lehet észre se vetted...1es kanyarban mikor lecsusztál az ivröl és utána visszajöttél a pálya másik oldalára, na ott akkor belém durrantottál elég durván utána minden féktávon keresztbe csuszott az autom aztán feladtam a versenyt...amugy nopráb csak mondom azé szolok mert lehet tényleg észre se vetted.
Elküldve: 2012.08.20 13:27
szzsolti írta:
Nem ártana tisztázni hogy meddig pálya a pálya.
A célegyenes végén a sárga vonalon kivül kell fordulni?
Illetve a célegyenes rávezetõ kanyarban a sárga vonalon belül kell menni? vagy a palánk mellett?
Nem mindegy idõben.
Ahol nincs kerékvetõ, és van beton fal, ott a falig lehet menni, nem kell a vonalat nézni, ahol meg kerékvetõ van, ott értelem szerûen. Tehát az S kombináció kijáratánál is lehet a kockaköveket is használni, mint ahogy az igazi real futamok közben is elcsattan egy két visszapillantó a falon....
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
Szerkesztette: mumus70 - 2012.08.20 13:30
Megelõzendõ a vágás-szélesítés vitákat, és a BT munkáját is egyszerûsítendõ, palánktól-palánkig. Úgyis 1 secen belül lesz a full mezõny kb, és az ezred faragósdiban úgyis mindenki keresni fogja az utolsó hajszálat is sárga vonal ide, vagy oda...
Szerkesztette: Thomas50 - 2012.08.20 14:07
Zsolt25
Valszeg van a location mappádban másik bajnokság trackpackjából származó Norisringed (is). Ha igen, akkor töröld mindet, és utána tedd fel újra a DTM féle packot (és írasd felül).
Szerkesztette: Thomas50 - 2012.08.20 14:12
Pkacsa írta:
zsolti25 tegnap a race1-en azért szépen eltakarítottál a pályárol. azon gondolkoztam hogy lehet észre se vetted...1es kanyarban mikor lecsusztál az ivröl és utána visszajöttél a pálya másik oldalára, na ott akkor belém durrantottál elég durván utána minden féktávon keresztbe csuszott az autom aztán feladtam a versenyt...amugy nopráb csak mondom azé szolok mert lehet tényleg észre se vetted.
Sajnálom ha neked mentem nem szándékosan történt, és tényleg nem vettem észre hogy beléd mentem
még egyszer bocsi
Thomas50 írta:
Zsolt25
Valszeg van a location mappádban másik bajnokság trackpackjából származó Norrisringed. Ha igen töröld mindet, és tedd fel újra a DTM féle packot (és írasd felül).
Az volt az elsõ amit meg néztem de csak az van ami DTM pack ba van benne ott viszont 2 féle pálya van (Norisring09) és (Norisring09_online) lehet hogy ez a gond? Amúgy csak ennél a pályánál van ilyen gondom
ipojan írta:
Ha valaki nem tudja hogyan kell az rFactorral ip szerint csatlakozni annak íme egy kis segítség.
rFactort elindítása után a menüben bal oldalt "CONNECT" majd "BELÉPÉS". A megjelenõ szerverlistán bal felül klikk a "KÉK PLUSZ" jelre majd beírod czo.hu:20301 majd klikk az "ELFOGAD"-ra. Kiválasztod a szervert "JÁRÉK BETÖLTÉSE" , beírod a jelszót és kész.
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]