Három idõs néni üldögél a nyugdíjas otthonban.
Azt mondja az egyik:
- Régen ilyen szép hosszú, vastag uborkákat lehetett kapni a piacon,
- mutatja a kezével, mekkorákat, - és sokkal olcsóbb is volt, mint most.
- Igen, - teszi hozzá a másik, - és két ekkora fej hagymát adtak annyi
pénzért, amennyiért ma egyet.
- Õ is mutatja két kézzel, mekkora hagymák voltak.
A harmadik anyóka csak nézi õket, majd megszólal:
- Nem hallottam jól, hogy mit mondtatok, de erre a férfira én is jól emlékszem...
"Elõttem a cél, és még 21 autó."
"Minden utcai pálya technikás, de nem mindegyik technikás pálya utcai."
"Az esetek 98%-ban igazam van. Kit érdekel az a maradék 3%?"
Elküldve: 2012.08.28 09:50
Szerintem ez LOL. Maszosz f1rft 2012 liga nevezés menete
1 lépés. Csak Teamspeak 3 serveren (87.229.103.166 port:9987, nincs jelszó), ahol szóbani egyeztetést követõen egy ürlap kitöltése után listára kerül a jelentkezõ, és jogot kap az osztályozó rendszerben való indulásra. Ürlap adatok a következõk:név, szül év, lakcím, A portál bejelentkezõ név, kormány, email, telefonszám, fénykép. Ezt a jelentkezõ akár elõ is készítheti. A Teamspeaken a jelentkezési idõszakban 18-20 óráig fent lesz a versenyigazgató (sompir), de ettõl az idõponttól eltérõen igény szerint máskor is.
2. lépés: Az F1RFT 2012 DEMO és a Patch letöltése után a három elõre elkészített pályán, "funrace" formában felmérés lesz szeptember elején, mely eredmények után autóválasztás lesz. Addig lehet tesztelni, begyakorolni a cockpit nézetet. Közben be kell fizetni a 2500 Ft nevezési tagdíjat az alábbi bankszámlaszámra.
3 lépés. Befizetés megérkezését követõen a pilóta felkerül arra a listára, mely alapján besorolást szerez a Pro ligában való indulásra. Ezzel párhuzamosan megkapja a Licensz engedélyt a 2012/2013 szezonra. Csak az indulhat az autóválasztási Funracékon, aki befizette a tagdíjat.
számlacím:
Völgység-Hegyhát Takarék
számlaszám:
71800068-15296681
közleménybe beirni: feladó nevét és "ROOKIE"
Annyira azért nem lol, mert kb ha azt akarjuk hogy bizonyos bajnokságaink közvetítve legyenek(GOLDEN, WTCC) valami hasonlót nekünk is ki kell találni, tekintettel arra hogy a közvetítés már nem ingyenes. Ergo az adott közvetített bajnokságban résztvevõknek össze kell adni a tv díját. Vagy a másik választás, hogy nem lesz közvetítve a Hopto.
Elküldve: 2012.08.28 10:22
Thomas50 írta:
Annyira azért nem lol, mert kb ha azt akarjuk hogy bizonyos bajnokságaink közvetítve legyenek(GOLDEN, WTCC) valami hasonlót nekünk is ki kell találni, tekintettel arra hogy a közvetítés már nem ingyenes. Ergo az adott közvetített bajnokságban résztvevõknek össze kell adni a tv díját. Vagy a másik választás, hogy nem lesz közvetítve a Hopto.
azt értem, még azt is érteném ha a mod miatt lehetne támogatni. De 3 bajnoksággal 180.000-et szed be, annyi azért nem a közvetÍtés.. meg igazábol a rookie ligánál ahol nem mindenki erre teszi fel az életét lehet h nem is tud mindig ott lenni valamiért...
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]