Persze ha valaki gondolja akkor beszállhat
Én is igyekeztem beletenni a jobb részeket és próbáltam rá ügyelni hogy ne legyen túl hosszú sem..többé kevésbe aszem sikerült
Egyébként 2progit használtam: Fraps, és Sony Vegas Pro
Hozzászólások: 317 Lakóhely: Bonyhád nádasdi u 38 Regisztrált: 2010.08.20
x11 x9 x9
Elküldve: 2011.08.16 18:10
Zol írta:
mike1899 írta:
Köszi srácok reméljük a többieknek is bejön majd
Dolgozgatok egy monaco "remake"-en még nemtudom mi fog kisülni belõle a befejezésre úgy gondolom 1-2 napot várni kell nincs lelkierõm hozzá
esetleg lehet segíteni úgy is, hogy mindenki aki érdekesnek talál a versenyérõl egy esetet megírja neked h mettõl meddig, te replayban meg megkeresed és nem kell neked végigtekerni az egész versenyt
ja amúgy télleg jó vidi:-D
mivel csináltad?
sõt akár segíthetünk ugyis h mindenki kivágja a saját versenyének legizgalmasabb pillanatait és elküldi! mert az egyetlen gond az rfactorral h a saját kocsitól távoli eseményeket egyre pontatlanabbul menti a replaybe!! így akár ez is elkerülhetõ!
amugy mike én szívesen beszállok egy watkinsglenn összefoglaló gyártásba majd csak az a gond h a napjaim elég összeivssza vannak és nemnaon tom miko hogy haladnáék
amugy a vidik naon jóók
mike1899 írta:
Dolgozgatok egy monaco "remake"-en még nemtudom mi fog kisülni belõle a befejezésre úgy gondolom 1-2 napot várni kell nincs lelkierõm hozzá
esetleg lehet segíteni úgy is, hogy mindenki aki érdekesnek talál a versenyérõl egy esetet megírja neked h mettõl meddig, te replayban meg megkeresed és nem kell neked végigtekerni az egész versenyt
mivel csináltad?
sõt akár segíthetünk ugyis h mindenki kivágja a saját versenyének legizgalmasabb pillanatait és elküldi! mert az egyetlen gond az rfactorral h a saját kocsitól távoli eseményeket egyre pontatlanabbul menti a replaybe!! így akár ez is elkerülhetõ!
amugy mike én szívesen beszállok egy watkinsglenn összefoglaló gyártásba majd csak az a gond h a napjaim elég összeivssza vannak és nemnaon tom miko hogy haladnáék
amugy a vidik naon jóók
Nagyon yo meglátás, sajnos tényleg érdekesen veszi fel a többieket a replay..ez nekem is szúrja a szememet
Olyan mintha úgysznának a kocsik..fõleg a kanyarokban
Valamint én nem akarom és nem is fogom elvenni a jogot senkitõl ha akar õ maga is csinálhat vagy éppen segíthet az összefoglalók készitésében semmi kifogásom ellene
Egyébként a fraps-sel tényleg annyi a gond hogy nagy méretben vesz fel,
így nehézkes az anyag továbbítása..
Esetleges variáció hogy valaki mond egy olyan progit ami kissebb méretben menti le (mert én sajna nem tudok) a felvett részeket vagy ha nincs más, akkor felveszed a fraps-sel és feltöltöd pl. data.hu-ra rar típusban, linkeled és downloadolom...jobbat nem nagyon tudok
Szerkesztette: mike1899 - 2011.08.16 20:09
Zol
Megnéztem azt a megpördülést amit mondtál így már tudom mirõl is beszéltél.Az csak szimplán egy hiba volt tõlem mivel túl gyorsan mentem át a hegyen és egyszerûen megcsúszott alattam az autó.
mike1899 írta:
mivel csináltad?
amugy a vidik naon jóók
Nagyon yo meglátás, sajnos tényleg érdekesen veszi fel a többieket a replay..ez nekem is szúrja a szememet
Olyan mintha úgysznának a kocsik..fõleg a kanyarokban
Valamint én nem akarom és nem is fogom elvenni a jogot senkitõl ha akar õ maga is csinálhat vagy éppen segíthet az összefoglalók készitésében semmi kifogásom ellene
Egyébként a fraps-sel tényleg annyi a gond hogy nagy méretben vesz fel,
így nehézkes az anyag továbbítása..
Esetleges variáció hogy valaki mond egy olyan progit ami kissebb méretben menti le (mert én sajna nem tudok) a felvett részeket vagy ha nincs más, akkor felveszed a fraps-sel és feltöltöd pl. data.hu-ra rar típusban, linkeled és downloadolom...jobbat nem nagyon tudok
A videó az jó lett és köszönjük. (Bár nekem ez a fekete effekt amivel végig ment nem annyira jött be)
Saját anyagot felvenni fraps mérete miatt is esélytelen ahogy ez elhangzott már, plusz nem mindenkinek van olyan gépe hogy akadás mentesen feltudja venni jó grafikán.
Egyébként ne a saját replay-edbõl csinálj videót hanem a szerverrõl letöltött replay-bõl ezt adminoktól biztos tudsz kérni ott ha minden igaz nem úszkálnak az autók. Illetve az is segíthet ha megveszed a menübe az autókat.
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]