Szerzõ |
RE: Retro Sorozat |
mumus70
Tag
Lakóhely: Budapest
Regisztrált: 2011.06.28
|
Elküldve: 2012.06.11 10:15 |
|
|
Köcce, már azóta sokan siettek a segítségemre! Na akkor nyomassátok!
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF! |
|
Szerzõ |
zak05
Tag
Lakóhely: Bonyhád nádasdi u 38
Regisztrált: 2010.08.20
x11 x9 x9
|
Elküldve: 2012.06.11 12:44 |
|
|
Gabesz írta:
ne lehessen tcvel jobb köröket menni mint nélküle mert sajnos sok modban annyira erõs a tc hogy nélküle képtelenség olyan kigyorsítást csinálni leheccc bármilyen jó!! a valóságban ez nem egészen így mûködik!
Tudhatnád, hogy a valóságban is elég rég óta használnak TC-t, csak van mikor szabályosan, van mikor illegálisan
tudhatnád hogy a valóságban a TC nem egészen úgy mûködik mint itt!! ugyanis a valóságban NEM lehet jobb kört menni TC-vel mert aki ügyes az jobban ki tud gyorsítani nélküle, maximum közel azonos idõt lehet menni vele de semmiképp se 1 mpvel jobbet!! a játékban viszont a TC a lehetetlen hipertökéletes kigyorsítást hozza és úgy próbálja ellensúlyozni hogy elvesz a végsebességbõl.. itt jön képbe a felülírás gomb!! vki azt mondja hogy úgy kell felfogni mintha kers lenne, vki azt mondja hogy úgy kell felfogni mintha drs lenne én viszont úgy fogom fel hogy ez csalás csupán engedélyezett csalás!! az egész versenyzés innentõl kezdve csak arról szól h ki nyomja ki ügyesebben a TC-t... ennek szerintem élvezeti értéke nincs sõt mocskos idegesítõ!! annak kéne eltörni a kezét aki belerakta a játékba a TC override funkciót!! |
|
Szerzõ |
zak05
Tag
x11 x9 x9
|
Elküldve: 2012.06.11 12:45 |
|
|
Gabesz írta:
ne lehessen tcvel jobb köröket menni mint nélküle mert sajnos sok modban annyira erõs a tc hogy nélküle képtelenség olyan kigyorsítást csinálni leheccc bármilyen jó!! a valóságban ez nem egészen így mûködik!
Tudhatnád, hogy a valóságban is elég rég óta használnak TC-t, csak van mikor szabályosan, van mikor illegálisan
jah és azt is tudhatnád hogy pont a 94es szezonba nem használták az F1-ben! |
|
Szerzõ |
balazsinho90
Tag
Regisztrált: 2009.06.19
x26 x57 x35
|
Elküldve: 2012.06.11 12:49 |
|
|
akadjunk le a témáról
ne felejtsetek el nevezni este 7ig, utána már bármelyik szabad pilóta nevezhet a besoroltak helyére |
|
Szerzõ |
zak05
Tag
x11 x9 x9
|
Elküldve: 2012.06.11 13:03 |
|
|
bala én visszaadom a footwork fordomat!! írj pls át szabad pilótának... talán elindulok egy két futamon de így biztos hogy nem leszek rendszeres induló!! |
|
Szerzõ |
balazsinho90
Tag
x26 x57 x35
|
Elküldve: 2012.06.11 13:37 |
|
|
butaságnak tartom, de ahogy gondolod, kiveszlek |
|
Szerzõ |
carlosrol
Tag
Lakóhely: Adács
Regisztrált: 2008.03.21
x259 x181 x95
|
Elküldve: 2012.06.11 13:41 |
|
|
Nagy élvezettel néztem végig az elmúlt napok hozzászólásait Michael társaságában
Én megértem Zakot, hogy profi szinten akar bizonyítani helpek nélkül egyenlõ esélyekkel, megértem Hamikát hogy szereti véleményezni a versenyfeltételeket és vitába száll tõle gyengébb képességû pilótákkal, megértem Schumit hogy beszól Haminak védve az érdekeit, megértem Gabeszt aki tisztában van vele hogy nem a legjobb a ligában, viszont szeretne stabilan jó versenyeket futni.
2 dolgot viszont ne felejtsetek el! A módosítást Bala találta ki és valósította meg, az admin team maximálisan támogatja ebben, hiszen az a célunk hogy minél többen induljanak és fejezzék be a futamokat lehetõleg bosszúság nélkül. Mivel nem vagyunk tele profi pilótákkal, ezért a hátul lévõkre is gondolnunk kell. Ha az admin csapatban megosztottság van ezzel kapcsolatban, úgyis kikérjük a véleményeteket!
Egyelõre örüljünk hogy egy profi weblapon managelve megfelelõ körülmények között, elfogadható közösségben INGYEN tudunk/tudtok versenyezni. |
|
Szerzõ |
balazsinho90
Tag
x26 x57 x35
|
Elküldve: 2012.06.11 13:45 |
|
|
köszönöm Roli
egyébként túl van reagálva a dolog, ugyanis eleve segítségekkel lett elindítva a bajnokság, csak a hdv file néhány értéke kerülte el a figyelmemet, szóval igazából az eredeti koncepció most állt teljesen helyre |
|
Szerzõ |
Balint Hammer
Tag
Lakóhely: Szombathely
Regisztrált: 2010.11.17
x13 x21 x15
|
Elküldve: 2012.06.11 13:58 |
|
|
balazsinho90 írta:
köszönöm Roli
egyébként túl van reagálva a dolog, ugyanis eleve segítségekkel lett elindítva a bajnokság, csak a hdv file néhány értéke kerülte el a figyelmemet, szóval igazából az eredeti koncepció most állt teljesen helyre
ENNYI!!!
"Az igazi dicsõség térdre kényszerülni, és azután mégis felállni."
"Aki bedobja- jó játékos
aki mellédobja- még nem jó játékos
aki rá sem dobja- az nem játékos" |
|
Szerzõ |
Balint Hammer
Tag
x13 x21 x15
|
Elküldve: 2012.06.11 14:04 |
|
|
Gabesz írta:
Srácok!: ez egy profi liga szuperliszenszes bajnoksága, ha élvezni akarjátok a versenyeket, akkor ott az OW1, vagy a Race07, ez a legmagasabb szint, kõ kemény pontokért.
Gondolom ismered a szabályokat : akinek van liszensze (amit nem ajándékba kapott) az indulhat.
Az pedig, hogy Te adott esetben nem élvezed a futamokat, az egyéni szoc.probléma, attól még mások nem biztos, hogy így akarnak "járni", mint Te.....
nem fogok veled összeveszni azér mer nem érted miröl beszélek. Az Admin Team ugy döntött, h 6 helyett 10 pilóta kap pontot, nem több nem kevesebb, 10!!! erre jött az, hogy lehetett vna még több is. "akinek van liszensze (amit nem ajándékba kapott) az indulhat" teljesen egyet értek vele, nem ingyen kapta, megküzdött ezér is, küzdjön meg a pontokért is.
Bala tökéletesen vezeti a ligát, mind a pontrendszer mint a segítségi rendszer jó ötlet volt a részérõl. Remélem marad a helyzet, ami most van, és küzdelem lesz a bajnokságban nem "tingli-tangli"
Roli postjával egyetértek, bár a rám esö részét nem értem..
"Aki bedobja- jó játékos
aki rá sem dobja- az nem játékos"
Szerkesztette: Balint Hammer - 2012.06.11 15:01 |
|
Szerzõ |
Chronik
Tag
Lakóhely: Hatvan-Marcali
Regisztrált: 2010.10.25
x1
|
Elküldve: 2012.06.11 14:09 |
|
|
Mindenki elmondta a véleményét pro és kontra és ezennel "a szavazást lezárom". Inkább koncentráljunk a bajnokságra.
Ha a technikád nem a legjobb, fontos tudatosítani, hogy mindig lesz egy jobb versenyed. Ez a motivációm egy része. (Ayrton Senna, 1994. február) |
|
Szerzõ |
Balint Hammer
Tag
x13 x21 x15
|
Elküldve: 2012.06.11 14:12 |
|
|
Chronik írta:
Mindenki elmondta a véleményét pro és kontra és ezennel "a szavazást lezárom". Inkább koncentráljunk a bajnokságra.
LIKE!
nem találtam felmutatós ujjat
"Aki bedobja- jó játékos
aki rá sem dobja- az nem játékos" |
|
Szerzõ |
Gabesz
Tag
Regisztrált: 2011.08.16
x33 x40 x38
|
Elküldve: 2012.06.11 16:15 |
|
|
Balint Hammer írta:
Roli postjával egyetértek, bár a rám esö részét nem értem..
Eddig az volt, hogy téged nem ért senki, most mi történt ?!
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna / |
|
Szerzõ |
Gabesz
Tag
x33 x40 x38
|
Elküldve: 2012.06.11 16:17 |
|
|
Az Admin Team-el egyébként maximálisan meg vagyok elégedve és támogatom õket mindenben, természetesen konstruktív véleménnyilvánítás mellett
Ja, Bala pedig LEGJOBB ADMIN
|
Szerzõ |
Gabesz
Tag
x33 x40 x38
|
Elküldve: 2012.06.11 16:20 |
|
|
zak05 írta:
jah és azt is tudhatnád hogy pont a 94es szezonba nem használták az F1-ben!
ha még hiszel a mesékben, a TE dolgod.
de elárulom használtak, nem nehéz kitalálni, pl. a Benetton csapat.
Egyébként pedig TC-vel igenis jobb kört lehet futni - természetesen ezt kizárólag F1-es autókra értem!
|
Szerzõ |
BUD
Tag
Regisztrált: 2011.09.23
x1
|
Elküldve: 2012.06.11 16:25 |
|
|
Remélem nem értett félre senki, mert abszolút nem kötekedésbõl írtam a pontokat, hanem csupán, mint ötletet vetettem fel. Gondolva arra, hátha így hosszú távon "jobban" itt lehetne tartani minden nevezettet, és !lehet! egy külön kis bajnokság alakulna ki a hátsó régióban is.
Valamint pont azért nem mondhatja rám senki, hogy a pontokért versenyzek, amiért Hami is írta, és tény is, hogy plusz 6-8 körös lemaradásban vagyok a többiekhez képest és én ennek ellenére is próbálom a legtisztességesebben végiggyûrni a futamokat (valszeg ezért kaptam meg a szuperlicenszet, nemisagyorsaságomért ), hangsúlyozom az esélytelenség nyugalmával(!!!!) és ha úgy adja a helyzet "keményen" versenyezni, a többi, halandóval. Ezért vagyok itt, mert imádom. És igazából lefosom, hogy mennyi pontot gyûjtök össze, mondom csak ötlet volt. Mert, ha mindenki kapna pontot csak az utolsó nem, nekem akkor is kõkeményen kellene küzdenem érte. A plusz segítségekkel semmi baj, hiszen segítség, és mindenki maga döntheti el szüksége van- e rá, és köszönet jár érte.
Valamint a ligával semmi baj, itt nevelkedtem, itt is halok meg, még ha fizetni is kell érte .
Csak gondoltam keretes szerkezetet adok ennek a témának, hamár az én felvetésembõl pattant ki a mozi, amit Jackson bá is sasol. Egy "kicsit" tényleg túl lett reagálva....
Bocs Chronik ,
abbahagytam. megyek is tesztelni
csecs |
|
Szerzõ |
mike1899
Tag
Lakóhely: Nyírbátor
Regisztrált: 2011.07.29
x1 x2 x1
|
Elküldve: 2012.06.11 17:37 |
|
|
Sajna nem tudok részt venni ezen a futamon
Szerkesztette: mike1899 - 2012.06.11 17:37 |
|
Szerzõ |
mumus70
Tag
Regisztrált: 2011.06.28
|
Elküldve: 2012.06.11 18:08 |
|
|
Thomasz, azt az idõt tolatva mented? Nyugtass meg, csak körbenéztél biciglivel, pályabejáráson.
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF! |
|
Szerzõ |
schumi001
Tag
Lakóhely: Sopron
Regisztrált: 2011.04.01
x1 x3
|
Elküldve: 2012.06.11 18:09 |
|
|
Ha ez biciklis kör volt akk jobb ha rajthoz se állunk Képzelhetem autóval milyen kört megy akkor
"A fék a gyávák pedálja, és szûk hely nincs, csak kevés lendület" |
|
Szerzõ |
Kokszi
Tag
Lakóhely: Dunaújváros
Regisztrált: 2010.12.07
x2 x10 x13
|
Elküldve: 2012.06.11 21:17 |
|
|
Bala mi szeretnénk indulni Arpeeh-val lehet hogy szerdán még nem tudunk jönni de utána már jövünk.
Autó:
Larousse-Ford
#19 - Olivier Beretta - Kokszi
#20 - Eric Comas - Arpeeh |
|