[quote]Thomas50 írta:
Arra viszont Te se vegyél mérget Zsolti hogy senki nem veszi el csak ha bemutatja a kéket, mert igenis van olyan...és nem csak Adam Pl Boxos is
Volt már példa DTM be hogy bizony feltartott Boxos de ez nem is gond vártam egy kanyart és megelõztem
De viszont azt nem hiszem ha a lekörözendõ is csatában van és pontokért megy a versenyben majd feláldozza a MP ket azért mert látja a háttérben közeledõket de még "messze van" és elveszi a gázt
szerintem nem. De ez az én véleményem
A lényeg hogy nem csak a kört kapónak kell 100% figyelni a másikra.
x33 x40 x38
Elküldve: 2014.07.22 21:46
fekete0012 írta:
Minden futamon, azért ne állíts már be egy ilyen idiótának aki direkt összetöri az autóját és beállítom magam áldozatnak azért ezt kikérem magamnak .
Hát pedig pont úgy nézel ki mint aki valamilyen buta dacból nem képes tanulni az ilyen esetekbõl és nem hallgat senkire.
De tudod mit ? Edd meg a saját levesed...
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna /
x33 x40 x38
Elküldve: 2014.07.22 21:47
zsolt25 írta:
De viszont azt nem hiszem ha a lekörözendõ is csatában van és pontokért megy a versenyben majd feláldozza a MP ket azért mert látja a háttérben közeledõket de még "messze van" és elveszi a gázt
szerintem nem.
Pedig de !!
Vannak még ilyenek
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna /
Hé-hé srácok ennyit nem ér az egész, hogy személyeskedésbe fajuljon, elvileg csak egy sziutuációról beszélgetünk, hogy ki hogy látja az adott helyzetet
Zsolti, az érvelésedre bõven tudok ellenpéldát hozni, pl Bahreinben is nem egy futamon vettem el a célegyenes derekán járva az egyenest éppen hogy megkezdõ zöld pöttynek, csak hogy ne a kanyargós részen érjen utol...aztán a következõ egyenesben meg a 2-es jelzésû kéknek ugyanezért...vagy Spaban az Eau Rouge utáni hosszú egyenesben is nem egyszer, pedig ott mindig végsebre állítom az autót, tehát az egyenesben simán tudtam volna a leader elõtt menni...sajnos sokkal többször voltam lekörözött a pályafutásom alatt mint lekörözõ, szóval van mire alapozzak ez ügyben, miszerint jobb elõre gondolkodni és ha lehet megelõzni a bajt Ha éppen konkrét fej fej elleni párharcban vagy, azt is fel kell add, ha éppen leköröznek, nem mondhatod hogy tojom le a kék zászlót meg aki jön mert én most csatázok....ha bebuksz pár másod percet, hát ez van, rosszkor voltál rossz helyen, de ezen csak és kizárólag a lekörözött tudott volna korrigálni, hogy ne így jöjjön ki...szerintem ennyi, és ez is csak egy vélemény a sok közül, és minden bántó szándék nélkül
Szerkesztette: Thomas50 - 2014.07.22 22:21
Thomas, a legutóbbi vitánk alkalmával ezt írtad egy válaszodban:
"Azt is nagyon jól tudod, hogy ész érvekkel mindig is meggyõzhetõ voltam és vagyok, ha nincs igazam, szóval nem kell itt ferdíteni."
Na itt vannak az "ész" érvek:
Fekete a kanyarban bõven elegendõ helyet hagyott arra, hogy 2 lekörözõt elengedjen.
Norbi idõben fékezett ahhoz, hogy koccolás nékül szabályosan elvégezze a lekörözést.
te viszont -rosszul felmérve a drs adta tempóelõnyt- elfékezed a kanyart lekoccolva mindkét pilótát.
Eléggé röhejes hogy ezek után még a lekörözött pilótát tekinted felelõsnek az esetért.
Valószínûleg arról van szó, -ahogy te is említetted- az 5 éves versenyzõi pályafutásod alatt többször voltál lekörözött mint lekörözõ, ezért már eleged van a lekörözött státuszból, és úgy érzed erre való tekintettel megérdemled az feddhetetlen lekörözõ státuszt, csak az a baj, hogy ez nem egy versenyen nyújtott jó teljesítménytõl függ, sõt, soha nem érdemli ki egy versenyzõ, mert következetesnek kell maradni a szabályokat illetõen.
Ez csak az én véleményem, ahogy eddig is leírta mindenki a sajátját.
Az egy másik történet, hogy szerintem Imi túlreagálja az esetet, mert ez a kocc nem hiszem hogy 18 mp hátrányt eredményezett, de ha szigorúan az esetet nézzük, csak te vagy felelõs érte.
Szerkesztette: carlosrol - 2014.07.22 23:43
carlosrol írta:
Valószínûleg arról van szó, -ahogy te is említetted- az 5 éves versenyzõi pályafutásod alatt többször voltál lekörözött mint lekörözõ, ezért már eleged van a lekörözött státuszból, és úgy érzed erre való tekintettel megérdemled az feddhetetlen lekörözõ státuszt
Ha ezt hihagyod a hozzászólásodból carlos, még talán egyet is értettem volna. Hagyjuk már ezt az "én majd megmondom hogy õ hogy gondolkodott" kielemzõsdit. Tiszta spekuláció és semmi másra nem jó csak szítja a feszültséget. És akkor én is elemezzelek ki: csak azért írod ezt, hogy odszúrjál Thomasnak, az elõzõ ellentéteitek miatt.
Témához kapcsolódva: Én mindkét oldallal részben egyetértek. Thomas elmérte a féktávot, ezt el is ismerte, õ hibájából történt a kocc. Az is igaz, hogy lett volna elég hely 3uknak. Viszont azt sem lehet elvitatni, hogy norbi bõven elég közel volt még DRS nélkül is az egyenesben, hogy még ott félrálljon Imi, a szükségtelen komplikációk elkerülése érdekében. Viszont õt hibáztatni az esetért nem lehet. Versenybaleset. A tanulságot viszont szerintem le lehet vonni belõle
Szerkesztette: Tusy - 2014.07.23 00:06
Te normálisnak tartod hogy egy egyértelmû esetbõl ekkora vita kerekedett? Az általad vitatott véleményem azért született, mert próbáltam kitalálni, hogy miért nem csupán ennyi volt a reakció: "elmértem a féktávot, bocsi érte srácot, óvjatok ha gondoljátok!"
carlosrol írta:
... próbáltam kitalálni, hogy miért nem csupán ennyi volt a reakció: "elmértem a féktávot, bocsi érte srácot, óvjatok ha gondoljátok!"
Talán mert mégsem annyira egyértelmû volt a szitu????
Mert azért elfékezés ide meg oda, mégis csak volt aki velem értett egyet abban hogy hogyan érdemes idõzíteni és abszolválni az elengedést,... ez nem tûnt fel?
Az újabb személyes támadásodat pedig jegyeztem...
Szerkesztette: Thomas50 - 2014.07.23 01:28
Thomas50 írta:
Az újabb személyes támadásodat pedig jegyeztem...
Elnézést érte, nem vagyok biztos benne, hogy tényleg errõl van szó, csak magyarázatot kerestem a kialakult vita okára.
Személyeskedésbõl oda-vissza volt bõven eset, ezentúl próbálom teljesen számûzni a véleményeimbõl. Erre kérlek téged is, koncentrálj a ligára, én meg majd Mumus írásaira reagálgatok
fekete0012 írta:
Minden futamon, azért ne állíts már be egy ilyen idiótának aki direkt összetöri az autóját és beállítom magam áldozatnak azért ezt kikérem magamnak .
Hát pedig pont úgy nézel ki mint aki valamilyen buta dacból nem képes tanulni az ilyen esetekbõl és nem hallgat senkire.
De tudod mit ? Edd meg a saját levesed...
A sértegetésedet viszavonhatod mert azt hiszem én se sértegetelek
Szerkesztette: fekete0012 - 2014.07.23 13:11
Ez a vonal azt jelzi hogy a személyeskedést be lehet fejezni!
Elkezdtünk beszélgetni egy bizonyos esetrõl ki ki maga is hozzátette a véleményét kulturált módon elmondta a véleményét hogy s mint látja az adott szituációt elvégre ezért is beszélgetünk!
AKKOR KÉRDEM ÉN MI A FENÉNEK KELL ÁTMENNI SZEMÉLYESKEDÉSBE??? SZERINTEM SENKI NEM KÍVÁNCSI ERRE AZ EGÉSZRE!!
Részemrõl ennyi.
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]