Ugyanmár ezekrol az emberekrol beszel mindeki, az igazi sztarokat meg senki megsem emliti!!!! Mi lesz a Renaultval? Kubica meg Petrov az igazi ászok!!!!! Kubica milyen szepen ment elol, csak a boxot ne rontotta volna el, meg Petrov is h feljott; királyok!!!
Hat ott rendesen leblokkoltak a kerekei. Ha meg felengedi a feket, meg nagyobb tempoval szall bele Alonsoba es akkor meg talan ott rogton kiuti. Igy is nagy szerencseje volt Alonsonak. Masok egy ekkora utes utan nem nagyon folytattak volna a futamot!
TDDavid írta:
Ugyanmár ezekrol az emberekrol beszel mindeki, az igazi sztarokat meg senki megsem emliti!!!! Mi lesz a Renaultval? Kubica meg Petrov az igazi ászok!!!!! Kubica milyen szepen ment elol, csak a boxot ne rontotta volna el, meg Petrov is h feljott; királyok!!!
Kubica vegig ott volt... Lemaradtal az idomerorol?
Petrovot illeti a dicseret, de ugyanugy Schumachert is.
Kubica a box miatt esett vissza, volt o masodik is!! Es hat amugy is, az nem jo h alapbol harmadik volt? Meg jobb mintahogy Petrov idomeron eldobta Jo ez a két fiu
Schumacher is nagy májer Tudja o is h kell menni Lenne erosebb kocsija vagy jonne jobban bele a dologba a kimaradasa utan, aztan versenyezne o is szépen
Mondjuk azert a Force Indiakat se lehet emlites nelkul hagyni Ok is jo csatakkal lattak el a versenyt!
Nemtudom emlékeztek-e rá,Martin Whitmarsh azt mondta a hungaroringen,ha szabályosnak ítélik meg a Redbull elsõ szárnyát akkor mi is csinálunk egy olyat.
A belga közvetítés alatt ugyan nemnagyon mutogatták a frontwingeket,de érdekes,hogy mekkorát gyorsult a McLaren.Kezdve azzal,hogy az idõmérõn félig nedves pályán futott Hamilton olyan idõt mint Webber szárazon.A futamon meg Hamilton elérhetetlen volt a többiek számára.
Hanem jön be annyiszor az SC még egy cigit is elszívhatott volna mire a többiek célbeérnek
Kíváncsi vagyok mit hoz monza.
Attól, hogy valakit nem értenek meg, még nem biztos, hogy mûvész!
Ha jól sejtem változtattak a terheléses teszten, így már a redbull szárnya sem hajlik úgy mint régen, ugyan olyan volt mint a többieké, nem érte a talajt. A másik dolog, hogy spa nagyon gyors pálya, ezért a redbullnak nem volt esélye sem a gyõzelemre, mivel a merci motor jóval erõsebb mint a renault.
A redbull azokon a pályákon jó igazából, ahol több lassabb kanyar van. A kanyarba jobb a tapadása, hamarabb tud kigyorsítani, vagy valami hasonló lehet az oka. Monza pl nem ilyen, ezért a redbull ott sem lesz esélyes. Hungaroringen a középsõ szektorban voltak nagyon erõsek a sikánt meg az utána lévõ kanyarokat fél másodperccel csinálták jobban mint a többiek. Amíg elõl vannak az elég nagy elõny, viszont ott nem nagyon van elõzési pont és hiába ment Vettel asszem Alonso mögött, nem tudta megelõzni, mert az egyenesekre viszont nem volt meg a lendület. Azért is volt, hogy a végén lemaradt és ment egy addiginál 2 mpel gyorsabb kört és így ért be 1.7el Alonso (?) mögött. 2 mpvel volt gyorsabb Alonsonál, mégsem tudta megelõzni. Ha elõtte lett volna, simán otthagyja. (Véleményem szerint) Ezért is gyilkolják halálra a motorokat az idõmérõn, hogy minél elõrébbrõl indulhassanak, mert az autónak nem erõssége az elõzés
Azt nem értem, régi közvetítéseket megnézem, tele van elõzésekkel. Körön belül elõzgetik egymást oda vissza. Nem tudom ez hova tûnt kéremszépen!
Hát ennyit a RB szabályosságáról, a FIA-s tesztektõl függetlenül az én szememben csíterek....persze hogy módosítottak, hisz nem akartak bebukni...a vidi magáért beszél, a FIA tesztje meg nevetséges.
(Persze hogy hajlik ekkora terhelésnél egy szárny, na de ennyit???Miközben a többi csapaté meg szinte semmit???)
Plusz mint ahogy a mellékelt ábra mutatja még ráadásul életveszélyes is!!!
Ja, és ha a Ferkáé is ilyen, akkor õk is...(még mielõtt valaki elfogultsággal vádolna...)
Szerkesztette: Thomas50 - 2010.09.02 14:37
Aztak***a Na az komoly, nem is figyeltem. Kemeny Megkellene lesni megegy masik csapat elozeset is mondjuk, de ez marhanagy
edit: elobb csak a videot neztem. Olvasva a cikket, irjak hogy az isztambuli balesetben is ez okozhatott gondot, de hisz ott egymas mellett voltak, nemhinnem hogy sok koze lett volna ott ennek hozza.
Viszont ez a video Sparol telleg erdekes
Figyelj Thomas. A szabályokat nem õk hozzák. Ha a szabályoknak megfelel a szárny, akkor az addig szabályos. Mercedes meg a motort fejlesztette. Az sem túl sportszerû, ha 2008tól tiltva van.
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]