Elküldve: 2012.09.06 18:15
Aki a hotlapsot megnyeri, az az esetek túlnyomó többségében a versenyen nem végez alapvetõen talán még dobogón sem! Én mindig azt hangoztatom, hogy nem jelent semmit..... én is általában 19-26 helyrõl pontokat szereztem eddig még a versenyeken......
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
mumus70 írta:
Aki a hotlapsot megnyeri, az az esetek túlnyomó többségében a versenyen nem végez alapvetõen talán még dobogón sem! Én mindig azt hangoztatom, hogy nem jelent semmit..... én is általában 19-26 helyrõl pontokat szereztem eddig még a versenyeken......
Lásd: én mult héten....kb egész héten vezettem a hotlapson és pontot sem szereztem kicsit csalódott is voltam az igaz., nem akar összejönni az a köcsög
Háát, én azért pl. alapvetõen onnantól szerezgetek köcsögöket sûrûbben és izomból, tehát nem malacból, mióta a hotlaps elejébe tudom futkosni magamat.... de azt is látni kell hogy az igazi ufok szabin vannak egyenlõre, másképp festene a dolog, tesztáblázat és eredménytáblázat egyaránt, egy Aidi-Carlos-Gazsó-Napster-Norbi-Balazsinho-stb-stb jelenlét mellett, bármelyik nyári sorozatban.... Szóval egyáltalán nem szálltam el pl a Retro címtõl, mert tisztában vagyok vele, hogy azért görbe az a tükör de elég erõsen...
Szerkesztette: Thomas50 - 2012.09.06 18:42
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]