Reméltem, hogy ezt nem kell külön leírni, mert talán egyértelmû lesz.
A GYORS KÖR AKKOR ÉRVÉNYES, HA NINCS BENNE KANYAR LEVÁGÁS ÉS FAL ÉRINTÉS SE !
Akinek ilyen a gyors köre jelezze a vágott kör topicban, különben nem indulhat a futamon és természetese Oval liszensze sem lesz.
FAIR PLAY MINDENEK FELETT !
"A csapatmunka fél gyõzelem, lényeg a csapatszellem."
Kimi Räikkönen:"Túl sok ember törekszik arra, hogy az legyen mint amit mások elvárnak tõle, de ez semmit sem jelent. A lényeg az, hogy Önmagad légy"
Tanitványom:Vaken
Mesterem:Ferenczi Csongor
Kimi Räikkönen: Ha leírsz engem, valóban nem ismersz!
ipojan írta:
Akinek ilyen a gyors köre jelezze a vágott kör topicban, különben nem indulhat a futamon és természetese Oval liszensze sem lesz.
Jah bocsi a vágásra nem figyeltem a falról meg nem tudtam hogy nem lehet
ipojan írta:
Jah bocsi a vágásra nem figyeltem a falról meg nem tudtam hogy nem lehet
Élõ Nascarban is falon mennek végig
Kimi Räikkönen:"Túl sok ember törekszik arra, hogy az legyen mint amit mások elvárnak tõle, de ez semmit sem jelent. A lényeg az, hogy Önmagad légy"
amugy nemtudom, hogy jut valakinek eszébe hogy falon mennyen
én valahogy mindig tisztességesen akarom megfutni az idõt. iylenek eszembe se jutnak, hol nyerhetek idõt
Adam írta:
amugy nemtudom, hogy jut valakinek eszébe hogy falon mennyen
én valahogy mindig tisztességesen akarom megfutni az idõt. iylenek eszembe se jutnak, hol nyerhetek idõt
Én AI-k elleni versenyen vettem észre hogyha felnyomnak a falra akkor padlógázzal 1 körön 2-t adok nekikPedig az ember azt gondolná hogy lassít a fal
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
Elküldve: 2013.04.01 13:58
Ezzel csak az a baj, hogy a fair pilóták szorulnak ki megint ha Jani nem veszi észre! Mi a fa .. ért nem lehet becsületesen menni?????? Aki szórakozni, vagy trollkodni akar, keressen magának más nyitott szervert, van csomó!!!!!!
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
mumus70 írta:
Ezzel csak az a baj, hogy a fair pilóták szorulnak ki megint ha Jani nem veszi észre! Mi a fa .. ért nem lehet becsületesen menni?????? Aki szórakozni, vagy trollkodni akar, keressen magának más nyitott szervert, van csomó!!!!!!
tényleg nem tudtam hogy nem lehet falazni mindenkitõl elnézést csak bizonyítani akarok magamnak és mindenkinek hogy tudok jó idõt futni néhe még túlzottan is mindenkitõl mégegyszer elnézést
!!!FIGYELEMFELHIVÓ DESZKRIPSÖN!!!
RIGALENDO-nak elment a nete azért tolt el mindenkit maga elõl!!! Devicces volt x'D
Szerkesztette: Szanto Ruben - 2013.04.01 20:16
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]