Elküldve: 2012.09.12 17:02
Ledobott megint a szerver, nem tudom miért csak mentem és egyszer csak kiirta kapcsolat bontása és ledob. De már másodszor délután. Aztán lehet hogy az én netem ment el egy pillre nemtudom, amikor visszamentem a serverre ujra volt indulva tehát akkor kezdõdött a szabadedzés bár ez lehet azért van mert nemvolt rajta senki....
Szerkesztette: SFAkos - 2012.09.12 17:28
Elküldve: 2012.09.12 18:28
Ha csak téged dob le, amikor mások is vannak fönt, akkor a routert-modemet indítsd újra! (ebben az esetben nem tudni hogy mást is ledobott volna) Nekem az oldotta meg hogy szinte naponta dobott le, hogy lecseréltem a routert újra, illetve addig meg a modemrõl direktbe dugtam a gépem, tehát kihagytam a rendszerbõl, és úgy is jó volt.
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
Elküldve: 2012.09.12 19:20
mumus70 írta:
Ha csak téged dob le, amikor mások is vannak fönt, akkor a routert-modemet indítsd újra! (ebben az esetben nem tudni hogy mást is ledobott volna) Nekem az oldotta meg hogy szinte naponta dobott le, hogy lecseréltem a routert újra, illetve addig meg a modemrõl direktbe dugtam a gépem, tehát kihagytam a rendszerbõl, és úgy is jó volt.
Egyedül voltam a serveren szóval ezt sose tudjuk meg..
Valaki legyen olyan aranyos, és mutasson nekem egy 1.27-es kört hagy nézzem már meg hol vesztek 1mp-t 4 kanyar alatt. Köszönöm!
Szerkesztette: ipojan - 2012.09.15 22:46
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]