Sziasztok!
Szeretném ha összeállna a "csapat".
Ezért meghívlak titeket a Csornai U 17 -es focitornára
De mivel titeket különleges vendégnek szánlak ezért kortól függetlenül nevezzhettek.
Én is játszanák a ti szineitekben szívesen ha kell.
Nyugodtan indulhattok Hoptos néven.
https://www.facebook.com/U17SzurkoloiTorna
Megosztás,lájk,csapatszervezés és nevezés!
Hajrá mindenki!
Sir Alex Ferguson-t kérdezték:
- Ki a legjobb játékos a Földön?
- Christiano Ronaldo
- És Lionel Messi?
- Az volt a kérdés, hogy a Földön... Messi másik bolygóról jött!
"A fék a gyávák pedálja, és szûk hely nincs, csak kevés lendület"
Húúúúúú, egyszer ha lenne annyi pénzem tuti befizetnék egy futamraBeszéltem egyszer egy kint élõ sráccal, aki szintén nagy oválon volt,Daytonában.Hát aszonta megérte
Ez mondjuk csak akkor gáz ha egy autó berepül a kerítésbe de évente úgyis csak egyszer-kétszer van ilyen
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
Én most találtam meg elõször, de mi a f*szom ez? Ez bûncselekmény az emberiség ellen! Ha börtönõr lennék egész nap ezt hallgattatnám a fegyencekkel és tuti hogy onnantól eccavúkkal meg barbibabákkal játszanának csak ne kelljen ezt a sz*rt hallgatniuk.... Azthittem ennél hülyébb nem leszek, végig néztem 1x egy Dóra részt a TV2-n öcsémmel, de ez... ezt 2000 Hiroshimára ledobott atom nem felejteti el... Kész végem...
"A fék a gyávák pedálja, és szûk hely nincs, csak kevés lendület"
schumi001 írta:
Én most találtam meg elõször, de mi a f*szom ez? Ez bûncselekmény az emberiség ellen! Ha börtönõr lennék egész nap ezt hallgattatnám a fegyencekkel és tuti hogy onnantól eccavúkkal meg barbibabákkal játszanának csak ne kelljen ezt a sz*rt hallgatniuk.... Azthittem ennél hülyébb nem leszek, végig néztem 1x egy Dóra részt a TV2-n öcsémmel, de ez... ezt 2000 Hiroshimára ledobott atom nem felejteti el... Kész végem...
Van rosszabbMikor Mumus kommentál
De amúgy tényleg van rosszabbképtelenségen találsz annyit hogy agyf@szt kapsz
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]