Hozzászólások: 274 Lakóhely: Budapest X. ker Regisztrált: 2010.05.23
x21 x15 x36
Elküldve: 2012.10.01 18:36
Köszi Gabesz és SFAkos
Amikor eljöttem a Hoptóba az volt a célom, hogy nyerjek futamot. 2 év után össze is jött. Amikor nyertem futamot az lett a célom, hogy bajnokságot nyerjek, és már ez is megvan, úgy érzem elértem a célom, csodás érzés.
Köszönöm Hopto, ez egy remek közösség, és jó lenne ha megmentenénk, fellendítenénk, valami új bajnoksággal, esetleg a közeljövõben egy Hopto talival
Gabesz jó formában vagy, te is leszel még bajnok...
x33 x40 x38
Elküldve: 2012.10.02 08:06
Norbi-G írta:
Köszi Gabesz és SFAkos
Amikor eljöttem a Hoptóba az volt a célom, hogy nyerjek futamot. 2 év után össze is jött. Amikor nyertem futamot az lett a célom, hogy bajnokságot nyerjek, és már ez is megvan, úgy érzem elértem a célom, csodás érzés.
Köszönöm Hopto, ez egy remek közösség, és jó lenne ha megmentenénk, fellendítenénk, valami új bajnoksággal, esetleg a közeljövõben egy Hopto talival
Gabesz jó formában vagy, te is leszel még bajnok...
Köszi a bíztatást, hát igyekszem
Én is úgyérzem, hogy kezdek rátalálni a rimusra, de ehhez olyan ellenfelek kellenek, akik biztosítják az állandó motivációt, mint pl.Te
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna /
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]