Hozzászólások: 317 Lakóhely: Bonyhád nádasdi u 38 Regisztrált: 2010.08.20
x11 x9 x9
Elküldve: 2011.08.26 20:54
jó kis futam volt mind2!! ahhoz képest h nemteccet a pálya jó versenyek kerekedtek!!
Isa visszanéztem a manõvert és sztem semmit nem csináltam rosszul! kinyitottada a kaput és beszurtam ! nem reagáltad le idõben és nemtudtál már visszazárni! utána pedig túl gyorsan akartál kigyorsítani és megforogtál! nem érzem magam hibásnak!!!!! igaz agresszíven beszúrtam de nem tereltelek ki nem csúsztam beléd és simán megálltam a féktávon!!
Nem volt rossz az elsõ futam, lekéstem az idõmérõt a rajtrács végérõl feljöttem a 7.helyig, de aztán a 2.futamon jött a fekete leves.
Nevikov és Kenny195 is kitett a pályáról..
Mondanom sem kell a végére estem vissza aztán sérült autóval kellett köröznöm, az hiszem ebbõl óvás lesz
Szerkesztette: mike1899 - 2011.08.26 21:13
azt hiszem, inkább maradok a skodánál, nem erõltetem én ami nem megy
Bocs mindenki akit kitettem a pályáról, fõleg The7up, bár elõtte õ is szépen húzta felém a kormányt a célegyenesben, de sebaj.
A futamok jok voltak, korrekt magatartás mindenkitöl. Viszont az idömérök... Bocsánat hogy kiirom de kritikán aluli. Hagyján az hogy felvezetö körömön kilöknek, letolnak az utrol... (Neki is felvezetö volt mert akkor kezdödött az idömérö) Illetve ugyanezen felvezetön hagyni akarok magam elött kis helyet hogy ne egymás kipufogojába érjünk és lehessen menni értelmes mért kört erre megelöznek, vagy nem marad le eléggé egy nálam gyorsabb ember és elsö kanyarban letol az utrol... üzenem neki: Lehet hogy gyors vagy, de akkor maradj le te is ne a másik gyors körét tedd tönkre...
Neveket nem akarok mondani, a másik ok hogy nem is tudok, mert idöméröröl nincs replayem.
Ja és ez nem csak errõl a tegnapi idõméröröl van szo hanem már sokszor volt ez csak most jött ki belölem
Szerintem is jó kis futamok voltak, illetve lehettek, mert nem volt sajnos sok közöm ehhez a futamhoz, csak azért vettem részt rajta, mert szeretem ezt a pályát.
Az idõmérõ elõtt 15-20 perccel értem haza Budapestrõl, egész nap ott voltam, a héten se sokat teszteltem, így a pontszerzéssel nem is számoltam, pláne, hogy az elsõ futamon töltöttem még le a hetekkel korábbi boxrajt büntetésemet. Így annak a futamomnak alapból lõttek.
A második futamon elaludtam a rajtnál egy kicsit, majd belekerültem pofozkodásokba sajnos az elsõ körben, majd a futam közepe-vége felé madhat betalált hátulról a pálya elsõ kanyarjában, és az autómat rommá törve senkit se zavarva vittem be a boxba, a szerelõk jó munkát végeztek ez a futamom is úszott szintén.
Összességében örülök annak, hogy mindkét futamon célba értem ebben a rekkenõ hõségben, most sajnos nem otthonról, hanem idegen géprõl játszottam barátnõméktõl, így ennek is örülök, hogy így teljesítettem.
Annak viszont nem örülök, hogy mindkét futamon éppen csak, hogy lemaradtam a pontszerzésrõl
Az viszont végképp tudatosult bennem, hogy nekem nem a formaautó való, hanem a Skoda és más egyéb zárt kasznis verda
Utóirat: J. Plato! Tanulj már meg felvezetõ kört menni A második futamon állandóan rám másztál, nem tartottad a követési távolságot, kétszer meg belém is ütköztél! Legközelebb szakadj már le jobban az elõtted lévõ autótól
Szerkesztette: edemm - 2011.08.27 16:32
x11 x9 x9
Elküldve: 2011.08.31 15:21
VKI tudja hogy a jó büdös franba kell visszakapcsolni a TVstyle-t? mert felraktam a golden modot és azóta eltûnt sõt vmi csóka is magyarázgat! VKI HELP!!!
Az következõ OW1 modja már megvan, olyannyira hogy már a liga is startra kész, cakkom-puder. De köszi az ötletet eltarisznyázom...
Más:
Az elõzõ futamok bt-zése, a beérkezett óvások kivizsgálása folyamatban van, kis türelmet még addig.
És ami a legfontosabb:
Ne feledjétek, NEVEZÉSI határidõ 18.00 !!!
Türelem megvan csak a pedálomnál nincs. Egyre rosszabbodik. Van, hogy full gáznál nem érzékeli az egészet csak olyan 70-80%-ot és egyre többször csinálja amivel lehetetlen jó idõt autózni
Angliába találkozunk addig eldöntöm, hogy beruházok újra vagy szétkapom és megpróbálom megbütykölni
Elküldve: 2011.09.02 20:18
Király futam volt! Jó kövér pontocskák, csomagok nélkül! Ricsi cserny ucsó körben belaggoltál mint állat, eltüntél a pálya mellett, és eccercsak mellettem lettél 2 másodperc múlva.... remélem nem löktelek meg!
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
Bocs srácok, de nem tudtam jönni a futamra. Volt egy nem betervezett kórház látogatásom sajnos, és azóta sem vagyok jól. Jövõ héten jövök ha minden jól megy.
x11 x9 x9
Elküldve: 2011.09.03 08:52
hát én baromira csalódott vagyok a tenapi eredmémyek miatt! ugyérzem h simán nyernem kellett volna tempómból adódóan! de hibáztem! sajnos a középmezõnyben eggyesek annyira agresszívek h életveszély!! no sebaj! csak elõre! jöjjön az utolsó futam!
laby jobbulást!
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]