Szerzõ |
RE: OW1 WSR |
zak05
Tag
Lakóhely: Bonyhád nádasdi u 38
Regisztrált: 2010.08.20
x11 x9 x9
|
Elküldve: 2012.11.03 19:57 |
|
|
igen csak mi ketten vágtunk rigalendoval... senki más!!! no komment!! az eltiltás a vasárnapi mind2 versenyre szól?? |
|
Szerzõ |
mrlaccy
Tag
Lakóhely: Újszilvás
Regisztrált: 2011.06.02
x24 x14 x14
|
Elküldve: 2012.11.03 19:57 |
|
|
Mivel ez egy úgymond belépõ szintû bajnokság, itt kell a legszigorúbbnak lenni! És ezt Bala remekül csinálja De a többiekre sem lehet panasz |
|
Szerzõ |
balazsinho90
Tag
Regisztrált: 2009.06.19
x26 x57 x35
|
Elküldve: 2012.11.03 20:13 |
|
|
zak05 írta:
igen csak mi ketten vágtunk rigalendoval... senki más!!! no komment!! az eltiltás a vasárnapi mind2 versenyre szól??
mindkét versenyre szól
nem csak Ti vágtatok, de nálatok tisztán felfedezhetõ a szándékosság, 17 körbõl kb. 14-15 alkalommal, mindenki csúszott át a sikánon, én is hibáztam néha, elõfordul |
|
Szerzõ |
zak05
Tag
x11 x9 x9
|
Elküldve: 2012.11.03 20:23 |
|
|
elfogadom a BT döntését bár eggyet nem értek vele!! fõleg nem az aggresszivitás részlettel!! tényleg volt egy incidensem de sok olyan esetet tudnék mutatni ahol pont h velem voltak hiperagresszívek és csupán az én elõzékenységemnek volt köszönhetõ h nem lett crash!! mert ha becsukom a kaput akkor ütközünk és nem engem terhelt volna a felelõsség!! de ezentúl be is fogom csukni ha már úgyis agresszív vagyok! |
|
Szerzõ |
balazsinho90
Tag
Regisztrált: 2009.06.19
x26 x57 x35
|
Elküldve: 2012.11.03 20:27 |
|
|
megint csak magyarázkodunk kolléga, Adamot kilököd pontszerzõ helyrõl, bevárás nincs
engem kiraksz az elsõ sikánnál, mert én normális féktávot veszek, Te meg épp készülsz ismét levágni a pályát, bevárás ismét nincs
elfogadod a döntést, jól teszed - nem értesz vele egyet Te dolgod, de ne mentegetõzz, amikor replaybõl tisztán látszik minden és több ember megítélése után született ilyen döntés |
|
Szerzõ |
Thomas50
Moderátor
Lakóhely: Püspökladány
Regisztrált: 2009.09.19
x22 x39 x40
|
Elküldve: 2012.11.03 20:32 |
|
|
Idéznék a BT hírbõl, hátha nem volt eléggé kiemelve:
"KÖVETKEZÕ ALKALOMMAL SZUPERLISZENSZ ELVÉTEL LÉP ÉLETBE!"
Szóval én átgondolnám azt a kapu csukdosást, meg a háborgást...
Szerkesztette: Thomas50 - 2012.11.03 20:33 |
|
Szerzõ |
schumi001
Tag
Lakóhely: Sopron
Regisztrált: 2011.04.01
x1 x3
|
Elküldve: 2012.11.03 20:35 |
|
|
Thomas50 írta:
"A fék a gyávák pedálja, és szûk hely nincs, csak kevés lendület" |
|
Szerzõ |
Norcs
Tag
Lakóhely: Budajenõ
Regisztrált: 2011.06.30
x2 x11 x8
|
Elküldve: 2012.11.03 20:39 |
|
|
Thomas50 írta:
Ez a kijelentés érvényes azokra is, akik a kijelentés alatt lettek szidalmazva? Gondolok én itt magamra és smark-ra pl.
Szerkesztette: Norcs - 2012.11.03 20:40 |
|
Szerzõ |
Thomas50
Moderátor
x22 x39 x40
|
Elküldve: 2012.11.03 20:49 |
|
|
Olvassátok át újra a bt hírt, akkor egyértelmû lesz hogy kit érint a figyelmeztetés jelen esetben...szerintem
Szerkesztette: Thomas50 - 2012.11.03 20:49 |
|
Szerzõ |
szzsolti
Tag
Lakóhely: Komádi
Regisztrált: 2012.05.28
|
Elküldve: 2012.11.03 21:27 |
|
|
Õszintén szólva a DTM bajnokságban hiányoltam a BT döntéseket.
|
|
Szerzõ |
Gabesz
Tag
Lakóhely: Budapest
Regisztrált: 2011.08.16
x33 x40 x38
|
Elküldve: 2012.11.03 22:24 |
|
|
zak05 írta:
elfogadom a BT döntését bár eggyet nem értek vele!! fõleg nem az aggresszivitás részlettel!! tényleg volt egy incidensem de sok olyan esetet tudnék mutatni ahol pont h velem voltak hiperagresszívek és csupán az én elõzékenységemnek volt köszönhetõ h nem lett crash!! mert ha becsukom a kaput akkor ütközünk és nem engem terhelt volna a felelõsség!! de ezentúl be is fogom csukni ha már úgyis agresszív vagyok!
Szerintem hagyd ezt a mûbalhét !
Bárki aki visszanézi a replayt láthatja, hogy hogyan "közlekedsz" a pályán.
A Ringen egyetlen szabályos köröd sem volt, sem a futamon, sem az idõmérõn, de még a teszteken sem és ez valószínûleg Adelaide-re is igaz (bár itt már nem figyeltem..).
Talán megtisztelhetnéd a társaidat azzal, hogy Fair módon versenyzel, mindenki jobban járna, Te nem kapnál JOGOS büntetéseket, mások pedig nyugodtabban készülhetnének a futamokra és nem azon járna az eszük, hogy azért nem férnek be a 24-be mondjuk, mert valaki vagy valakik csalással / vágással érnek el jobb idõt.........
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna / |
|
Szerzõ |
mumus70
Tag
Regisztrált: 2011.06.28
|
Elküldve: 2012.11.03 22:40 |
|
|
Ez a megmondásod kivételesen 100 %-ban az én véleményemet is tükrözi! Újra kell gondoljalak!
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF! |
|
Szerzõ |
SFAkos
Tag
Regisztrált: 2012.07.16
|
Elküldve: 2012.11.03 23:00 |
|
|
Gabesz írta:
zak05 írta:
elfogadom a BT döntését bár eggyet nem értek vele!! fõleg nem az aggresszivitás részlettel!! tényleg volt egy incidensem de sok olyan esetet tudnék mutatni ahol pont h velem voltak hiperagresszívek és csupán az én elõzékenységemnek volt köszönhetõ h nem lett crash!! mert ha becsukom a kaput akkor ütközünk és nem engem terhelt volna a felelõsség!! de ezentúl be is fogom csukni ha már úgyis agresszív vagyok!
A Ringen egyetlen szabályos köröd sem volt, sem a futamon, sem az idõmérõn, de még a teszteken sem és ez valószínûleg Adelaide-re is igaz (bár itt már nem figyeltem..).
Talán megtisztelhetnéd a társaidat azzal, hogy Fair módon versenyzel, mindenki jobban járna, Te nem kapnál JOGOS büntetéseket, mások pedig nyugodtabban készülhetnének a futamokra és nem azon járna az eszük, hogy azért nem férnek be a 24-be mondjuk, mert valaki vagy valakik csalással / vágással érnek el jobb idõt.........
Direkt az 500. hozzászólásodra tartogattad a nagy igazságokat? D |
|
Szerzõ |
zak05
Tag
x11 x9 x9
|
Elküldve: 2012.11.03 23:22 |
|
|
Gabesz írta:
zak05 írta:
neked nemtiszted ítélkezni!! aza BT dolga!! õk bûnösnek találtak és én ezt ahogy írtam is elfogadom de attól még nem kell hogy 100%ig eggyet értsek vele!!!
tény hogy vágtam--- megbüntettek nem is ezzel volt a gondom csak a büntetés mértékével!! eddigi nem kis hoptos pályafutásom alatt 1 büntit kaptam ami nemsokan mondhatnak el magukról erre msot bumm rögtön futameltiltás!! fõleg úgy h nagyon sokan vágtak és abból nemkevesen szándékosan!!!
nem szítok énitt mûbalhét csak a véleményemet fejtettem ki!! ha jól tudom ezért nem jár büntetés!!
de ami felháborít az az hogy úgy állítasz be mint aki minden futamon tör zúz!! elég régi motoros vagy te ahhoz h tudhatnád h NEM szoktam a BT hírekben szerepelni arról nem is beszélve h a te portádon is találnánk dolgokat ha keresnénk!! |
|
Szerzõ |
Norcs
Tag
Lakóhely: Budajenõ
Regisztrált: 2011.06.30
x2 x11 x8
|
Elküldve: 2012.11.03 23:41 |
|
|
A Michael Jacksonos too mainstream
Szerkesztette: Norcs - 2012.11.03 23:41 |
|
Szerzõ |
szzsolti
Tag
Lakóhely: Komádi
Regisztrált: 2012.05.28
|
Elküldve: 2012.11.03 23:48 |
|
|
Azért a ringen elég erõszakos voltál Zak ebben egyetértek Gabesz kollégával.
Azt nem hiszem hogy megkérdõjelezné valaki a gyorsaságodat,köztük én sem,mondjuk nem is ismerlek,a magyar pályán láttalak elõször.
Ott viszont sokat hibáztál és asszem leszáll a köd is nálad.
Engem konkrétan a pályán kívülrõl elõztél meg. Illetve mondhatom hogy agresszív voltál. Ebbõl még nem általánosítok, de nem értem hogy egy ilyen gyors pilótának minek kellenek a pálya rövidítések. |
|
Szerzõ |
Thomas50
Moderátor
x22 x39 x40
|
Elküldve: 2012.11.04 07:57 |
|
|
2011.07.15.
OW1 összevont BT:
WatkinsGlen R1: Zak05 vs Ricciardo Agresszív elözés külsõ ívrõl.
Kyalami R1: Zak05 vs Ricciardo Agresszív elözés külsõ ívrõl
Halmazati büntetés, -10 DSR következõ futamon boxrajt
2011.08.05.
OW1 összevont BT, Adria R1/R2 A1Ring R1/R2
Zak05 szélesítés több alkalommal
Büntetés: -5DSR
2012.02.09.
BT Belgium
Zak05 Adam kilökéséért bevárás nélkül
Büntetés: -6DSR
Ennyit az eddigi egy büntetésrõl, és hogy ennyi használt e....
Pedig õszintén örültem és örülök is hogy újra versenyzel Zak, de arra számítottam hogy a kihagyás után egy lenyugodott, lehiggadt, tiszta fejû versenyzõt láthatunk majd.
Azonban a hibák ugyanazok mint anno: a vágás/szélesítésre vonatkozó szabály abszolúte figyelmen kívül hagyása túl agresszív vezetéssel fûszerezve.
Mindezt úgy, hogy a Ringen többszöri figyelmeztetés elhangzott a szélesítést illetõen -még spectatorban is voltam fennt nem egyszer tesztelés alatt, és akkor is volt figyelmeztetés többször is!-, illetve Adelaide-ben is világosan ki volt emelve, hogy a sikán tabu, tessék szabályosan venni.
Mindezek után, a BT tagjainak egybe hangzó véleménye szerint, a kihirdetett szankciónak lehet maximum nevelõ ereje, illetve a mezõny felé megelõzõ, elrettentõ hatása...talán. Ha nem, akkor sajnos nem tudunk mit tenni, de az erre vonatkozó figyelmeztetés is ott van a hírben.
Ennyi.
Mindezt nem írtam volna le ha nincs a vissza háborgás, de volt, tehát le kellett reagálnom.
A jó versenyzõ nem abban mutatkozik meg hogy hibátlan, mert olyan nincs, mindenki hibázik olykor, hanem abban hogy tudja kezelni a kritikát, építkezik és tanul belõle, hogy jobb legyen. A BT büntetéseknek ez, a "nevelés" az elsõdleges és legfontosabb célja, eképpen tessék hozzá állni! És a téma mostmár off!
Szerkesztette: Thomas50 - 2012.11.04 08:11 |
|
Szerzõ |
Szanto Ruben
Tag
Lakóhely: Arad
Regisztrált: 2010.11.06
x3 x2
|
Elküldve: 2012.11.04 08:09 |
|
|
Norcs írta:
A Michael Jacksonos too mainstream
xxxxxxD
"A csapatmunka fél gyõzelem, lényeg a csapatszellem."
Kimi Räikkönen:"Túl sok ember törekszik arra, hogy az legyen mint amit mások elvárnak tõle, de ez semmit sem jelent. A lényeg az, hogy Önmagad légy"
Tanitványom:Vaken
Mesterem:Ferenczi Csongor
Kimi Räikkönen: Ha leírsz engem, valóban nem ismersz! |
|
Szerzõ |
mumus70
Tag
Regisztrált: 2011.06.28
|
Elküldve: 2012.11.04 08:36 |
|
|
Vitának nem is lehetett volna hely! Ki lett hirdetve a követelmény a futamra > aki nem tartotta be, jogosan szankcionálta a BT > nem kell reklamálni, hiszen fellebbezésnek helye úgy sincs > a BT pedig nem tartozik magyarázattal, hiszen azt a hírben már megindokolta. Tanulni kell belõle, és a továbbiakban betartani a szabályt, ilyen egyszerû.
Egyébként én szívem szerint rá áldoznék egy szombat délelõttöt szívesen, hogy átnézzem az elsõ 24 versenyzõ gyors körét a nevezési határidõ elõtt, és könyörtelenül kiszórnám a vágással, szélesítéssel elõnyt szerzõket, utat engedve a fair de ez miatt kiszorult pilótáknak..... ugyanis elég hihetetlennek tûnik, hogy a vágott kör jelzése rovat ilyen ritkán van használva, de feltételezem hogy mindenki szabályosan teljesítette a tesztkörét....
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF! |
|
Szerzõ |
bitovi
Tag
Lakóhely: Nagykáta
Regisztrált: 2012.06.18
|
Elküldve: 2012.11.04 09:22 |
|
|
mumus70 írta:
Vitának nem is lehetett volna hely! Ki lett hirdetve a követelmény a futamra > aki nem tartotta be, jogosan szankcionálta a BT > nem kell reklamálni, hiszen fellebbezésnek helye úgy sincs > a BT pedig nem tartozik magyarázattal, hiszen azt a hírben már megindokolta. Tanulni kell belõle, és a továbbiakban betartani a szabályt, ilyen egyszerû.
Egyébként én szívem szerint rá áldoznék egy szombat délelõttöt szívesen, hogy átnézzem az elsõ 24 versenyzõ gyors körét a nevezési határidõ elõtt, és könyörtelenül kiszórnám a vágással, szélesítéssel elõnyt szerzõket, utat engedve a fair de ez miatt kiszorult pilótáknak..... ugyanis elég hihetetlennek tûnik, hogy a vágott kör jelzése rovat ilyen ritkán van használva, de feltételezem hogy mindenki szabályosan teljesítette a tesztkörét....
A jelentkezési határidõt elõre kellene hozni mondjuk vasárnap délig, hogy a BT tagoknak legyen idejük átnézni. |
|