Nem volt ez soha kívánságmûsor. Vagy bejött az adott mód vagy nem. Soha nem volt még kezdõknek olyan mód amivel nem a versenyzésre kell koncentrálni hanem a beállításra, mert nehéz a pályán tartani, vagy éppen vezetni.
" Ha a kacsa nem tud úszni, nem biztos, hogy a víz a hülye" /By Madhat/
x33 x40 x38
Elküldve: 2013.02.26 12:14
NAscar is király lenne, de van itt egy V8 Supercar is, amivel szintén brutál futamokat tudnánk menni.
A hangok eszméletlen jók, a kocsik is szépek, a fizika mondjuk nem T1-es szint, de azért nem vészes
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna /
Elküldve: 2013.02.26 14:10
Gabesz írta:
NAscar is király lenne, de van itt egy V8 Supercar is, amivel szintén brutál futamokat tudnánk menni.
A hangok eszméletlen jók, a kocsik is szépek, a fizika mondjuk nem T1-es szint, de azért nem vészes
kurvajó szerintem ez a mod, egyszer már írtam énis de le lettem oltva hogy nagyon nehéz T1-nek, ami szerintem igaz is bár ow1 se túl könnyû ugyanazon a karrierszinten
Gabesz írta:
kurvajó szerintem ez a mod, egyszer már írtam énis de le lettem oltva hogy nagyon nehéz T1-nek, ami szerintem igaz is bár ow1 se túl könnyû ugyanazon a karrierszinten
Huh, ez jól néz ki..., bár nekem ehhez a modhoz sincs még gyakorlatom...
De, azért szívesen kipróbálnám.
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]