A vasárnap esedékes T1 versenyt nem lehetne eltolni fél órával? 5-tõl 7-ig WTCC van!
Ha marad az idõpont akkor, el lehet úgy indulni, hogy az idõmérõt kihagyom/vagy csak a második futamon indulok? Erre vonatkozóan mik a szabályok?
fekete0012 írta:
Vapoda szerintem te is kicsit kemény voltál
Az elsõ esetnél kicsit lement a fûre, te meg húzódtál ki balra, gondolom nem szándékos volt, csak "megijedt" és gyorsan visszaterelte magát a pályára.. A második esetnél meg elaludtál és bement melléd, semmi nem történt.
Az elsõ esetnél kicsit lement a fûre, te meg húzódtál ki balra, gondolom nem szándékos volt, csak "megijedt" és gyorsan visszaterelte magát a pályára.. A második esetnél meg elaludtál és bement melléd, semmi nem történt.
Norcs nézd már meg a második esetet mert ha nem vágodik nekem akor ugy megy egyenesen a soderágyba mint a kisangyal
Szerkesztette: fekete0012 - 2013.04.07 21:57
Elküldve: 2013.04.07 23:18
Üdv Mindenkinek!
Jó volt a mai T1 futam.
Megpróbáltam rendesen felkészülni.. a képességeimhez képest sikerült is.
Az idõmérõk nagyjából úgy alakultak ahogy számítottam. Jelenleg ennyit tudok kiautózni.
Az elsõ futamon a rajt után próbáltam a kanyarokban helyet hagyni és vigyázni mindenkire. Ez elsõ kör felénél Mumus berakott a gumifalba, és mire kijöttem 25mp hátrány a 22.-tõl. Innen már csak célba akartam érni... ...sikerült.
A második futamon több gyorsabb versenyzõ is hátrébb indult mint én. Tudtam hogy 1-2 körön belül megelõznek. Lassabb voltam mint amire számítottam a futam elõtt. Többen hibáztak elõttem így lépkedtem kicsit elõre.
Hozzászólások: 317 Lakóhely: Bonyhád nádasdi u 38 Regisztrált: 2010.08.20
x11 x9 x9
Elküldve: 2013.04.10 19:11
elképzelhetõ hogy a mod win 8al nem mûxik??? mert nekem azt írja h error opening mas vagy mi... és újratelepítettem és ugyanaz megint!! és nem tölti be a kocsikat!!
Ha meg oldottad akkor hagyd figyelmen kívül!
Ha nem akkor ide feltöltöttem neked a Stock Car v8 Londrina pályát http://filefeltolto.hu/letoltes/4befda330774e4ef/01_stock_car_v8_londrina.zip
Remélem sikerül megoldani
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]