Tesztidõknél miért van minden szektornál 9.59:999-es idõ? nem is csak nálam van ez.
Amúgy brutál ez a pálya. Falak mindenhol, hepehupás az egész, brutál sikánok. Elég nehéz megtalálni a határokat, egy picit sok és máris pingpongozik a falak közt az ember... érdekes futam lesz
Gratulálok mindenkinek! Az ilyen kevés résztvevõs BT híreket szeretem.
Szeressétek hát ti is!
A már lassan állandósult szereplõknek azért felhívnám a figyelmüket, hogy a DSR pontok elfogyása után nem indulhatnak a futamokon.
Akinek nem megfelelõ a profil képe (szabályzat szerint: "FONTOS, hogy már a legalacsonyabb géposztályban is kötelezõ a megfelelõ, valós adatokkal és arcképes profilképpel ellátott adatlap." az nem fog indulni a futamokon amíg ezt nem javítja ki!
Bírom ezeket a videókat.Ez pl: az elsõ egy sima versenybaleset voltA második meg egy, egy, egy izé...Nem tudom de az is az volt.A második esetnél meg hát nem osztanak majd Nascar licenszet de az sem volt annyira gáz.
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
x33 x40 x38
Elküldve: 2013.05.06 15:40
DAny9455 írta:
Bírom ezeket a videókat.Ez pl: az elsõ egy sima versenybaleset voltA második meg egy, egy, egy izé...Nem tudom de az is az volt.A második esetnél meg hát nem osztanak majd Nascar licenszet de az sem volt annyira gáz.
rád nézve kínos, hogy nem tudod ezeket objektívan megítélni
Nem arról van szó, hogy rögtön küldjünk el, banoljunk ki mindenkit aki ilyesmit csinál. De sokszor vannak hasonlóan kiugró "teljesítmények" futamokon (lásd. Nascar videó). Gondolj bele, ha valaki így elmér egy féktávot (mert elõfordulhat), akkor utána legalább megpróbálja menteni a menthetõt. A fiatalember azonban mindkét esetben AD1 : olyan késõn kezdett fékezni, hogy ha nincs ott senki akkor a falban vagy a füvön végzi, AD2 : még véletlenül sem tett semmilyen mozdulatot az ütközések elkerülése érdekében
Azért rakok fel ilyen vidiket, hogy példa legyen mindenki számára, és tanulni lehessen belõle, ha ezt nem érted, az viszont már nem csak kínos.....
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna /
DAny9455 írta:
rád nézve kínos, hogy nem tudod ezeket objektívan megítélni
Nem arról van szó, hogy rögtön küldjünk el, banoljunk ki mindenkit aki ilyesmit csinál. De sokszor vannak hasonlóan kiugró "teljesítmények" futamokon (lásd. Nascar videó). Gondolj bele, ha valaki így elmér egy féktávot (mert elõfordulhat), akkor utána legalább megpróbálja menteni a menthetõt. A fiatalember azonban mindkét esetben AD1 : olyan késõn kezdett fékezni, hogy ha nincs ott senki akkor a falban vagy a füvön végzi, AD2 : még véletlenül sem tett semmilyen mozdulatot az ütközések elkerülése érdekében
Azért rakok fel ilyen vidiket, hogy példa legyen mindenki számára, és tanulni lehessen belõle, ha ezt nem érted, az viszont már nem csak kínos.....
Ha valaki ilyeneket csinál és nem tanul belõle akkor úgysem kap SZL-etMikor indultam a múltkor a T1-ben, az elsõ futamon csak az nem jött nekem aki nem akartDe hiába teszünk bármit, ha ilyen akkor ilyen marad.Én például talán ha egyszer óvtam egész "pályafutásom" alatt, annak se lett értelme úgyhogy engem ez nem is igazán érdekel.Feleslegesen meg úgysem veszek össze senkivel, (úgyis nekem van igazam)
Én sem vagyok tökéletes, sõt.
-Ayrton Senna-
DAny9455 írta:
Csak tudod ha téged löknének ki így biztos nem így ítélnéd meg az tuti, a másik nemtom megfigyelted e hogy azé valami kis piros pötty van a kocsi hátsó felén ami ha fékezel világít pirosan amit nem nemlehet észre venni
DAny9455 írta:
Csak tudod ha téged löknének ki így biztos nem így ítélnéd meg az tuti, a másik nemtom megfigyelted e hogy azé valami kis piros pötty van a kocsi hátsó felén ami ha fékezel világít pirosan amit nem nemlehet észre venni
és ha nem tanulnak az ilyenekbõl elõbb utóbb elfogy a DSR pontjuk és nem indulhatnak a bajnokságban tovább aztán meg lehet ám siránkozni miért nem vigyáztam jobban
DAny9455 írta:
Hidd el hogy nem egyszer tettek már így ki a pályárólÉs mégsem keltem ki magamból
-Ayrton Senna-
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]