Hali srácok! Összedobtam egy videót a vasárnapi elsõ futamról, persze az én szemszögembõl, lusta voltam kikeresni a többiek momentumát, szóval nagyjából Gazso és Daniel10 akik sokat szerepelnek velem együtt akit érdekel tekintse meg :
EasyGhost írta:
Hali srácok! Összedobtam egy videót a vasárnapi elsõ futamról, persze az én szemszögembõl, lusta voltam kikeresni a többiek momentumát, szóval nagyjából Gazso és Daniel10 akik sokat szerepelnek velem együtt akit érdekel tekintse meg :
Mi a francért nem figyeltek oda nem igaz hogy mindig ki kell lökni valakit nem az 1 kanyarban kell megnyerni a versenyt
Szerkesztette: fekete0012 - 2013.05.12 20:39
Elküldve: 2013.05.13 19:37
A tegnapi futamok:
A próba rajtok után kicsit izgultam hogy mi lesz...
Az elsõ futam:
A rajtnál belém jött valaki oldalról, és oda nyomott a palánkhoz.
Ezt leszámítva sima volt a rajt és futam hátralévõ részében körözgettem a pályán a magam kis tempójában, senkit sem zavarva 11. helyen. Sajnos nem értek a setuphoz. Nem is tudom beállítani rendesen a gépet. Rejtély számomra hogy tudtátok beállítani például hogy szûken tudjatok ráfordulni a célegyenesre. Nekem csak nagy ívben sikerült, mint egy busszal. Azt sem tudom hogy tudtok füstölés mentesen fékezni. Mindig blokkol az elsõ kerék nekem. Az utolsó körben a fránya setup miatt már rendesen elkoptak a gumik, és a jól megszokott féktávom hatalmasra nõt a célegyenes végén, és beleálltam a gumifalba. Persze mindenki elment aki mögöttem volt. A nagy kapkodásban leégett a motor, a gép megállt és nem láttam meg a kockás zászlót.
Második futam:
A rajtnál az elsõ kanyarban hátulról megforgattak és felkerültem a kerékvetõre. Sikerült nehezen lejönnöm és visszafordultam rendes irányba, de már mindenki messze járt. Igyekeztem a többiek után. Gondolom történ elõttem ez-az, mert pár kör után már a 15. helyen voltam. Ekkor váratlanul az egyik kanyar elõtt hátulról megleptek, és megkértek hogy használjam a pályát szegélyezõ gumikat. A rajongóimnak hagytam néhány alkatrészt a földön, ha már kilátogattak a pályára. Az egyik lesipuskás fotóriporter így örökítette meg az esetet:
Innen kissé nehezebben fordult a gép, pedig eddig sem volt az igazi.
A setupom is dolgozott közben és rendesen elfogytak a gumik. Valahogy óvatosan kihúztam a leintésig.
Hirtelen ennyit a futamról.
Este rengeteg sörrel és vegyes-pálinkával sikerült feldolgoznom az eseményeket. Iszonyatos volt másnaposan dolgozni.
Four wheels move the body Two wheels move the soul
Elküldve: 2013.05.13 20:07
EasyGhost írta:
Grande, azért majd nézd vissza a srác szemszögébõl is a rajtot, azthiszem meglökték õt jobbrol, vagy hátulról azért állt beléd, de nem 100%.
Igen meglökték.
Nem hibáztattam. Nyomta a féket rendesen.
Elküldve: 2013.05.17 21:41
Domi096 írta:
Sziasztok! Tudnátok segíteni, hogy a skineket hogyan rakjam be a játékba? Mert most csak valami szürke négykerekû akármit látok amikor pályán vagyok
Szia!
DX8 és DX9 beállítással jelentek meg a festések nálam.
Szerkesztette: grande - 2013.05.17 21:42
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]