Szerzõ |
RE: T1 |
grande
Tag
Lakóhely: Budapest
Regisztrált: 2013.03.27
|
Elküldve: 2013.05.20 14:56 |
|
|
Velopark
Elsõ futam:
Az idõmérõ a terveim szerint alakult és a középmezõnyben végeztem. A rajtnál próbáltam elkerülni a lökdösõdést, és mikor azt hittem már megúszom akkor az elsõ kanyar után valaki meglökött hátulról és szembe fordultam a forgalommal. Meg kellett várnom hogy mindenki elmenjen, hogy vissza tudjak fordulni. Nem gond, mert már megszoktam hogy rendszeresen megforgatnak a rajt után. Azt sem gond hogy nem vártak be, de egy "bocs" nem lett volna rossz. A mezõny végérõl kezdtem a felzárkózást. Volt olyan akinél gyorsabb voltam és azért értem utol, és voltak olyanok akik a csata hevében lassultak le, vagy hibáztak, és sikerült utolérnem. A lekörözések kicsit veszélyesebbek voltak mint a sima elõzések. Úgy tûnt minta a kék zászló azt jelentené hogy: "semmikép' se engedd el a mögötted jövõt". Izgalmas volt. A 8. helyen végeztem.
Második futam:
Az idõmérõ az elsõ futamhoz hasonlóan a terv szerint alakult. A rajtot egész jól kaptam el, próbáltam figyelni a féktávra. Az elsõ kanyarnál elõttem volt némi lökdösõdés, és kamikaze gyakorlat is. Megpróbáltam konstans köröket futni, és ragadni az élmezõnyhöz. Láttam hogy nagy harc van elõttem, és néhány füstfelhõ után a 4. helyen találtam magam. Természetesen a gyorsabb versenyzõk pár kör alatt visszaelõztek, és az utolsó kanyarig a 6. helyen voltam, de nem védekeztem rendesen, és a cél elõtt megelõztek. 7. helyen intettek le.
Élveztem a futamokat, de volt néhány esemény ami "furcsa" volt. Láttam egy-két manõvert ami számomra agresszívabb volt az elfogathatónál. Olyan elõzések hogy közben kirakja a másikat a pályáról, vagy olyan féktáv a kanyar elõtt hogy a másik, kanyarodó autó oldala fogja meg. Mintha az élete múlna 1-1 pozíción. Számomra a szimulátor kikapcsolódás. Ilyenkor nem jutnak eszembe a napi gondok, problémák. Ha a verseny túl agresszív, van nem fair, akkor nem érdekel az egész... idegeskedni a munkahelyemen is tudok.
Four wheels move the body
Two wheels move the soul
Szerkesztette: grande - 2013.05.20 15:00 |
|
Szerzõ |
zsolt25
Moderátor
Lakóhely: Harkány
Regisztrált: 2012.06.21
x31 x23 x43
|
Elküldve: 2013.05.20 15:18 |
|
|
grande írta:
Velopark
Elsõ futam:
Az idõmérõ a terveim szerint alakult és a középmezõnyben végeztem. A rajtnál próbáltam elkerülni a lökdösõdést, és mikor azt hittem már megúszom akkor az elsõ kanyar után valaki meglökött hátulról és szembe fordultam a forgalommal. Meg kellett várnom hogy mindenki elmenjen, hogy vissza tudjak fordulni. Nem gond, mert már megszoktam hogy rendszeresen megforgatnak a rajt után. Azt sem gond hogy nem vártak be, de egy "bocs" nem lett volna rossz. A mezõny végérõl kezdtem a felzárkózást. Volt olyan akinél gyorsabb voltam és azért értem utol, és voltak olyanok akik a csata hevében lassultak le, vagy hibáztak, és sikerült utolérnem. A lekörözések kicsit veszélyesebbek voltak mint a sima elõzések. Úgy tûnt minta a kék zászló azt jelentené hogy: "semmikép' se engedd el a mögötted jövõt". Izgalmas volt. A 8. helyen végeztem.
Második futam:
Az idõmérõ az elsõ futamhoz hasonlóan a terv szerint alakult. A rajtot egész jól kaptam el, próbáltam figyelni a féktávra. Az elsõ kanyarnál elõttem volt némi lökdösõdés, és kamikaze gyakorlat is. Megpróbáltam konstans köröket futni, és ragadni az élmezõnyhöz. Láttam hogy nagy harc van elõttem, és néhány füstfelhõ után a 4. helyen találtam magam. Természetesen a gyorsabb versenyzõk pár kör alatt visszaelõztek, és az utolsó kanyarig a 6. helyen voltam, de nem védekeztem rendesen, és a cél elõtt megelõztek. 7. helyen intettek le.
Élveztem a futamokat, de volt néhány esemény ami "furcsa" volt. Láttam egy-két manõvert ami számomra agresszívabb volt az elfogathatónál. Olyan elõzések hogy közben kirakja a másikat a pályáról, vagy olyan féktáv a kanyar elõtt hogy a másik, kanyarodó autó oldala fogja meg. Mintha az élete múlna 1-1 pozíción. Számomra a szimulátor kikapcsolódás. Ilyenkor nem jutnak eszembe a napi gondok, problémák. Ha a verseny túl agresszív, van nem fair, akkor nem érdekel az egész... idegeskedni a munkahelyemen is tudok.
Szép élmény beszámoló
a kilökésekrõl nyugodtan óvd meg verseny után( liga admin pü-ben) ás a BT majd megvizsgálja |
|
Szerzõ |
Gabesz
Tag
Regisztrált: 2011.08.16
x33 x40 x38
|
Elküldve: 2013.05.20 19:39 |
|
|
grande írta:
A rajtnál próbáltam elkerülni a lökdösõdést, és mikor azt hittem már megúszom akkor az elsõ kanyar után valaki meglökött hátulról és szembe fordultam a forgalommal. Meg kellett várnom hogy mindenki elmenjen, hogy vissza tudjak fordulni. Nem gond, mert már megszoktam hogy rendszeresen megforgatnak a rajt után. Azt sem gond hogy nem vártak be, de egy "bocs" nem lett volna rossz. A mezõny végérõl kezdtem a felzárkózást.
ezt majdnem minden WTCC futam után leírhatnám Én is
bár elismerem Goldenen viszont mostanában saját magammal viaskodom a rajtnál
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna / |
|
Szerzõ |
Gabesz
Tag
x33 x40 x38
|
Elküldve: 2013.05.20 19:40 |
|
|
grande írta:
Szívembõl beszélsz tesó
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna /
Szerkesztette: Gabesz - 2013.05.20 19:40 |
|
Szerzõ |
schumi001
Tag
Lakóhely: Sopron
Regisztrált: 2011.04.01
x1 x3
|
Elküldve: 2013.05.20 20:28 |
|
|
Gabesz írta:
Ezt alá tudom támasztani. Szegény Lotus szerelõk nem szeretik hogy elsõ körben letöröd a szárnyadat Eric nem beszélgetett még veled?
"A fék a gyávák pedálja, és szûk hely nincs, csak kevés lendület" |
|
Szerzõ |
Gabesz
Tag
x33 x40 x38
|
Elküldve: 2013.05.20 20:30 |
|
|
azt mondta nem gond, mert Bala távolléte miatt úgyis sokat spórolunk
|
Szerzõ |
carlosrol
Tag
Lakóhely: Adács
Regisztrált: 2008.03.21
x259 x181 x95
|
Elküldve: 2013.05.21 11:14 |
|
|
Gabesz írta:
grande írta:
A rajtnál próbáltam elkerülni a lökdösõdést, és mikor azt hittem már megúszom akkor az elsõ kanyar után valaki meglökött hátulról és szembe fordultam a forgalommal. Meg kellett várnom hogy mindenki elmenjen, hogy vissza tudjak fordulni. Nem gond, mert már megszoktam hogy rendszeresen megforgatnak a rajt után. Azt sem gond hogy nem vártak be, de egy "bocs" nem lett volna rossz. A mezõny végérõl kezdtem a felzárkózást.
Vicces a reagálásod Gabesz, legutóbb wtcc-n pont te okoztál balesetet a rajtnál...boccs itt sem volt |
|
Szerzõ |
SFAkos
Tag
Regisztrált: 2012.07.16
|
Elküldve: 2013.05.21 12:10 |
|
|
carlosrol írta:
Gabesz írta:
grande írta:
Vicces a reagálásod Gabesz, legutóbb wtcc-n pont te okoztál balesetet a rajtnál...boccs itt sem volt
Gabesz üzeni bocs!!
Cuore sportivo |
|
Szerzõ |
Gabesz
Tag
x33 x40 x38
|
Elküldve: 2013.05.21 15:08 |
|
|
carlosrol írta:
Gabesz írta:
grande írta:
Vicces a reagálásod Gabesz, legutóbb wtcc-n pont te okoztál balesetet a rajtnál...boccs itt sem volt
nézd vissza a replayt mielõtt b@romságokat írsz, én is ezt teszem mindig !
EDIT : a salzburgringi rajtot is nézd vissza nyugodtan
|
Szerzõ |
ipojan
Moderátor
Regisztrált: 2012.07.16
x1 x1 x2
|
Elküldve: 2013.05.23 22:52 |
|
|
!! T1 Velopark BT a liga hírekben !! |
|
Szerzõ |
grande
Tag
|
Elküldve: 2013.05.28 22:46 |
|
|
Curitiba
A tesztek alatt inkább stabilabb setup-ra törekedtem mint gyorsra. Eddig a legjobb setup lett.
Szinte egész vasárnap nem volt net. Bosszankodtam, de 18:39-re visszajött és el tudtam kezdeni az idõmérõt.
Elsõ futam:
Az idõmérõ nem sikerült jól. Rosszkor jöttem ki és feltartottak. Amikor tudtam volna menni akkor hibáztam ezért nem tudtam megfutni a magam számára elvárt idõt.
A rajtot egész jól elkaptam. Az elsõ féktávnál meglöktek, de nem volt vészes. Jöttek a kanyarok és Gregi megint meglökött, de ezt is megúsztuk. A következõt már nem sikerült. Gregi harmadszorra már biztosra ment és a féktáv elején letolt a pályáról (itt sem volt "bocs", vagy elkerülte a figyelmem). Ezen a futamon is, az elsõ körben a pálya szélén állok szembe a forgalommal NEM a saját hibámból. Sokan elmennek... én vissza a pályára. Szokásos felzárkózás. Néhányan hibáztak elõttem, fõleg a célegyenes végén ezért sikerült 3-4 helyet elõre jönni. A végén 11. lettem. Valahogy nem tudtam olyan köröket futni mint a teszteken, ezért nem vagyok elégedett az eredménnyel, de a futam jó volt. Az utólsó 5-6 körben kicsit zavaró volt, hogy valaki a célegyenesben hagyta a gépet és a futam végéig sárga zászló volt.
Második futam:
Egész jó volt ez a quali. Kicsit még próbálkoztam, de nem tudtam javítani. Nekem megfelelt. Az indulásnál elõttem Zsolt25 kicsit lassabban rajtolt. Féltem hogy meglököm ezért egy pillanatra felengedtem a gázt és így néhányan elmentek mellettem. Közben rettegtem az elsõ kanyartól. Enyhén meglökött valaki, de volt gond. Elõttem Nagy Márk, Bogger és Zsolt25. Tudtam tartani a tempót, és láttam hogy Bogger és Zsolt gyûrik egymást. Gondoltam lassulnak közben annyit hogy bepróbálkozhatom majd egy elõzéssel. Közeledtem is, amikor a 9. körben azt láttam, hogy a célegyenes végén Nagy Márk nagyon késõn fékez és durván eltalálja Boggert, aki éppen Zsoltal harcol. Bogger visszajött a pályára és máris tapad rám. Sokat néztem a tükröt és nem mentem jól... könnyedén megelõzött. Üldözõbe vettem és felcsillant a remény mert a 11. körben az utolsó kanyarban megcsúszott és lelassult, de nem tudtam élni a lehetõséggel. A verseny hátralevõ részében Zsolt és Bogger látótávolságon belül volt, de nem tudtam közelebb menni. 8 pozícióban intettek le. Remek verseny volt. Jól éreztem magam és a képességeimhez mérten ez volt a maximum amit elérhettem.
Two wheels move the soul
Szerkesztette: grande - 2013.05.28 23:00 |
|
Szerzõ |
mumus70
Tag
Regisztrált: 2011.06.28
|
Elküldve: 2013.05.28 23:04 |
|
|
grande írta:
Ezen a futamon is, az elsõ körben a pálya szélén állok szembe a forgalommal NEM a saját hibámból. Sokan elmennek... én vissza a pályára. Szokásos felzárkózás. .
Isten hozott a T1-es ligában!
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF! |
|
Szerzõ |
grande
Tag
|
Elküldve: 2013.05.28 23:07 |
|
|
Two wheels move the soul |
|
Szerzõ |
Norcs
Tag
Lakóhely: Budajenõ
Regisztrált: 2011.06.30
x2 x11 x8
|
Elküldve: 2013.05.29 16:22 |
|
|
Minden versenyre új setupot csinálsz? Én az elsõ futam óta 1 setupot használok és azon is csak a benzint szoktam állítani meg a diffit, de amúgy mást nem..
|
|
Szerzõ |
Adam
Tag
Lakóhely: Szany
Regisztrált: 2008.12.31
x11 x24
|
Elküldve: 2013.05.29 16:35 |
|
|
én is ezt a módszert követem minden bajnokságba |
|
Szerzõ |
mumus70
Tag
Regisztrált: 2011.06.28
|
Elküldve: 2013.05.29 16:42 |
|
|
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF! |
|
Szerzõ |
schumi001
Tag
Lakóhely: Sopron
Regisztrált: 2011.04.01
x1 x3
|
Elküldve: 2013.05.29 16:59 |
|
|
Mumus, ne haragudj, de az "EDIT" a szerkesztés
"A fék a gyávák pedálja, és szûk hely nincs, csak kevés lendület" |
|
Szerzõ |
grande
Tag
|
Elküldve: 2013.05.29 17:27 |
|
|
Norcs írta:
Minden versenyre új setupot csinálsz? Én az elsõ futam óta 1 setupot használok és azon is csak a benzint szoktam állítani meg a diffit, de amúgy mást nem..
Sajnos nem értek a setuphoz, ezért folyamatosan javítgatom a teszteken.
Setup evolúció. Általában a bajnokság végére szokott jó lenni.
Two wheels move the soul |
|
Szerzõ |
Norcs
Tag
Lakóhely: Budajenõ
Regisztrált: 2011.06.30
x2 x11 x8
|
Elküldve: 2013.05.29 17:48 |
|
|
Ha jól látom rád meg 300at
|
|
Szerzõ |
Nagy Mark
Tag
Lakóhely: Hajdúszoboszló
Regisztrált: 2012.05.28
|
Elküldve: 2013.05.29 18:16 |
|
|
Még egyszer bocs attól akit kilöktem....! Amint egy másodpercen belül kerültem valakihez, laggolt. Egyszer még a 200-as táblánál jártam, aztán megakadt a kép és a hang is, és utána már féktávon belül száguldottam.... Még nem tudom indulok-e a következõn, mert ha ez ilyen lesz akkor inkább hanyagolom..... |
|