mumus70 írta:
Thomas bácsi, múltkor már mondtad, mi lesz az új mod, csak kiment a lüke fejembõl! Na...pedig itt van a nyelvemen......segíts már ki.....
Zol ujra kel kalibralni az egesz kormanyt es helyre fog jonni
nalam is ezvolt 1x a baj
ha nem muxik akkor drivert is
ha azsem jo kuka johet az uj pedal vagy (mint ricsi meg csongor) foldhozvagni es hejrejon vagy megbutykolni xD
"A csapatmunka fél gyõzelem, lényeg a csapatszellem."
Kimi Räikkönen:"Túl sok ember törekszik arra, hogy az legyen mint amit mások elvárnak tõle, de ez semmit sem jelent. A lényeg az, hogy Önmagad légy"
Tanitványom:Vaken
Mesterem:Ferenczi Csongor
Kimi Räikkönen: Ha leírsz engem, valóban nem ismersz!
Stecky mint mondtam szerveren nem volt szándékos: kigyorsitásnál elindult a hátulja (mert egy légy szállt a monitoromra és azt csapkodtam fél kézzel..nem értem mit balhézol semmi bajod károd nem lett belõle..
Mellesleg ha már itt tartunk hogy engem hibáztatsz akkor felténnék pár kérdést neked:
Felvezetõ kör:
Nem tudsz értelmesen végigmenni úgy hogy ne pördülj meg és ne tedd tönkre más versenyét?!
Voltam annyira balszerencsés hogy téged kaptalak csomagba..
Még a futam el sem kezdõdött de a futómüvemet elintézted már nem volt 100%os
Versenyen történt:
TE MIT KERESTÉL ( KÖRHÁTRÁNYBAN UTOLSÓKÉNT ) CSERNYI RICSI és köztem miközben mi harcoltunk az 5-6 helyért??!!!!! úgy bedobtad Ricsi mellé az autót hogy majdnem megforgott szerencséjére csak idõveszteségébe került neki a manõvered majdnem kitetted a pályáról..
Ez fair volt mi?!
Örülhetsz ha megúszod ha nem óv..helyedben inkább hallgatnék...-.-"
Szerkesztette: mike1899 - 2011.09.05 13:23
Mike,nem akarok bele szólni,csak egy tipp ha mással történne olyan ha magától megcsúszna,rázó kövön maradna stb. akk ESC majd Verseny-t még felvezetõn meglehet nyomni de csak boxból rajtolsz
"A fék a gyávák pedálja, és szûk hely nincs, csak kevés lendület"
Nembaj hogy hozzászólsz schumi, elismerem hibáztam hamarabb is ellenkormányozhattam volna, ha csak oda koncentrálok.
Tudom, de boxból nem akartam rajtolni...megkockáztattam hogy elrajtolok mert annyira azért nemvolt vészes a sérülés..igaz húzott kicsit balra és folyton korrigálás miatt idegesitõ volt de túléltem..
mike1899 írta:
Nembaj hogy hozzászólsz schumi, elismerem hibáztam hamarabb is ellenkormányozhattam volna, ha csak oda koncentrálok.
Tudom, de boxból nem akartam rajtolni...megkockáztattam hogy elrajtolok mert annyira azért nemvolt vészes a sérülés..igaz húzott kicsit balra és folyton korrigálás miatt idegesitõ volt de túléltem..
"A fék a gyávák pedálja, és szûk hely nincs, csak kevés lendület"
sTecKi írta:
mike te mondtad a szerveren hogy én hibáztam ezt a vidit azért csináltam hogy lásd hogy én nem hibáztam
a Csernyi az meg hibázott
Én nem mondtam ilyet tudomásom szerint
Nevikovval dumáltam arról amikor összeakadtunk ne vegyél magadra mindent
Amúgy meg szenzációs..mindenki hibázik csak te nem..énis csernyi is..
A saját hibáidról nem beszélsz mást tudsz kritizálni azért jól esett volna egy bocs a felvezõben történtekért...
Figy én lezárom ezt, nem akarok vele többet foglalkozni
Sztem hagyjuk a BT-re és te is szállj kicsit magadba...
Elismerem mikor megelõztél hogy hibáztam de szerencsére neked nem lett semmi károd belõle..fölösleges vitatkozni, igy nem is értelek
Szerkesztette: mike1899 - 2011.09.05 15:44
nem kritizálok senkit csak a csernyi abba a kanyarba elindult kifelé én meg beraktam utána meg õ jött nekem ilyen értelemben mert már rég elörébb voltam
jo csak akkor ott irogatod hogy neked mentem mert hogy miért nem figyelek
Zol írta:
Szanto Ruben: Köszi:-) újra volt már párszor kalibrálva, de mindig nyûglõdött, most megint kezdi jobban.
Héten lesz kis idõm szétkapom és megpiszkálom az érzékelõjét. Ha nem akkor kuka azt gyors veszek egyet
xD
"A csapatmunka fél gyõzelem, lényeg a csapatszellem."
Kimi Räikkönen:"Túl sok ember törekszik arra, hogy az legyen mint amit mások elvárnak tõle, de ez semmit sem jelent. A lényeg az, hogy Önmagad légy"
Tanitványom:Vaken
Mesterem:Ferenczi Csongor
Kimi Räikkönen: Ha leírsz engem, valóban nem ismersz!
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]