Rally bajnokság volt már nálunk 2x is,és valószínüleg nyáron,ha vége a golden-silver bajnokságoknak,majd újra beindítjuk.
Egyenlõre még csak tervezgetjük,hogy mi lesz nyáron,köztük van a rally is.
Attól, hogy valakit nem értenek meg, még nem biztos, hogy mûvész!
Sziasztok!
OW1 2.Bajnokság végezetével szivesen kipróbálnám a következõ módot
illetve szinte méltó utóda lenne az ow1-nek.Tudom semmi beleszolásom és jogom nincs mód kiválasztotthoz és döntéséhez csak véleményemet osztanám meg veletek!
CAR Toyota 2ZZ-GE Motor - Henger: soros négyhengeres - Kapacitás: 1800cc - Furat és löket: 82mm x 85mm - Kompressziós arány: 11,5 - Teljesítmény: 200BHP kb.Elsõ felfüggesztés: - pushrod, monodamper Hátsó felfüggesztés: - pushrod, két lengéscsillapítók féktárcsák: - szellõzõ, 274x17.5mm Alcon féknyergek: - 4 dugattyús, Alcon Springs: - 58mmx140mm Kerékabroncs: - alumínium, középre csavar rögzítõ, elsõ 8x13, hátsó 10x13 Biztonság: - tûzjelzõ rendszer SPA, LED-es hátsó lámpa biztonsági öv: - 6 pont 3 "váll-és kétpontos pántokkal Lengéscsillapítók: - bump és rebound beállítás futómû: - Tatuus TT104NZ: monocoque karbon, FIA F3 Test: - Carbon Fibre Súly: - Kb. 480 kg. Üzemanyag: - FT3 38/40 liter Gumiabroncsok: - Michelin Sebességváltó: - Sadev szekvenciális, 6 fokozatú önzáró differenciálmû.
Tömören ennyit szeretem volna mondani!
Szerkesztette: DR AlienW - 2011.03.23 13:01
Az a link amit Bandi berakott és így utólag köszönöm neki! http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=NZ%20Toyota%20Racing%20Series
Super Clio 2szer is volt és nagyon jó volt .2.ligához tudtam csak csatlakozni viszont nagyon jó mód volt!
Fabia szinte ebbe kategóriában van és nem is rossz mód! http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=Skoda%20Fabia
Személy szerint én örülnek ha egy új mód beiktatása elõtt FunRace-t szervezni teszt gyanánt,sajnos azt nem tudom hogy jó ötlet de mindenesetre én biztosan hogy indulnak az ilyesfajta FunRace-kon és megírnám a véleményem róla és akár szavazatot is adnák rá!
Srácok
A weblappal kapcsolatban egy olyan dolgot gondoltam, hogy a tag profil oldalán valahol lenne egy kis "tevékenység mutató" ami néhány dolgot mutatna, hogy éppen mit csinál az illetõ.
Ez a dolog onnan indul, hogy volt már jónéhány eset, hogy írtam valakinek pü-t este, de már mentem volna aludni, és láttam, hogy 10 perce volt a lapon, és vártam még vagy fél órát, hogy hátha visszaír, aztán kiderült, hogy már rég alszik
Erre gondoltam azt, hogy mindenkinek a személyi lapján jobb oldalon felül lenne néhány kis ikon vagy szöveg. Pl: alszok, szerveren vagyok felirattal, ami a profilján megjelenítõdne. És csak annyi lenne, hogy mindenki rákattint mondjuk ha szerverre megy vagy aludni, és akkor lehetne tudni, hogy még visszajön e a lapra 1-2 órán belül, vagy csak 10 óra múlva
Egyik nap eszembe jutott a következõ dolog? ami talán ebbe a fórum-kategóriába tartozik:
Valahova fel lehetne jegyezni hogy melyik nap hányan vettek részt a futamokon (pl.: hétfõ:T2 18, kedd:T1 23, szerda:Golden 20 stb...) és minden héten lenne egy 'gyõztes' bajnokság, ahol a legtöbben indultak, vagy akár a liga végeztével egy grafikonon megtekinteni hogy a bajnokság kezdetétõl a végéig hogyan alakult a résztvevõk száma (pl.: 1.futam 24, 2.futam 23, 3.futam 21 stb...).
Remélem érthetõ voltam, ez csak egy ötlet
Építõ ötlet lehet talán az,hogy a legjobb megfutott tesztidõ videó fájlt elküldeni az adott bajnokságot felügyelõ Adminisztrátorának így ezáltal ténylegesen alábizonyítva a tesztidejét!
Homo sum, nihil humani a me alienum puto.
Ember vagyok, és úgy gondolom, hogy nem idegen tõlem semmi emberi.
Doktor pajti azért az adminokat se szakítsuk szét teljesen,mert nekik is van más teendõjük és nem 120%-ban a hoptoval foglalkozni,jó ez a rendszer úgy ahogy van.
Ha a technikád nem a legjobb, fontos tudatosítani, hogy mindig lesz egy jobb versenyed. Ez a motivációm egy része. (Ayrton Senna, 1994. február)
Szerkesztette: Chronik - 2011.03.30 13:28
szia Chronik építõ ötletek topik így írtam egy ötletet és konkrétan nem úgy gondoltam hogy most mindenki állandóan az adott legjobb idejét elküldi hanem például futam elõtt illetve ha a Liga Adminisztrátora kérné tõle bizonyításként ezáltal elkerülvén a félreértéseket!
szia napster idõmérõ az más Testidõrõl beszéltem mert ha vágott körökkel "megfutom" a legjobb idõd akkor az gondolom nincs rendben és (nem is jelzem) az idõmérõn pedig nemprodukálom azt a idõt de lényeg ,hogy enyém a legjobb Testidõ és így a limit idõt csökkentem!?
Remélem azért mindenkiben ott van a Betyárbecsület!
Homo sum, nihil humani a me alienum puto.
Ember vagyok, és úgy gondolom, hogy nem idegen tõlem semmi emberi.
Én pl. minden kört meg tudok nézni az Alfán ha akarok, amit akármikor mentek a szerveren. De csak akkor szoktam, ha valaki gyanús idõt megy. Akkor elõkeresem és megnézem.
Az ötletek jöhetnek nyugodtan. Innen szoktam válogatni, amikor nagyon unatkozok és megtetszik a dolog. Bár mostanában nem unatkoztam.
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]