Elküldve: 2011.09.06 16:05
Nem tesztelek, abból szokott baj lenni a futamokon! Ezt a pályát már ismerem is az elõzõ menetbõl, fekszik is, újat már nem tud mutatni, minden trükkje megvan, set is akad, a tapasztalatok szerint gyors is itt az autóm, úgyhogy bizakodó vagyok....
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
A kövi mod hadd legyen meglepi, bár említettem már pár héttel ezelõtt ts-en hogy mit tervezek. Már csak 3 nap féllábon is ki lehet bírni... Annyit elárulok, hogy a versenykörülményekben lesz némi változás, hogy egy kicsit munkásabbak és izgalmasabbak legyenek a futamok, mert a mod könnyen, és az alap setupokkal is jól vezethetõ, élvezetes mod. Remélem ti is így látjátok majd...
Aki egy kicsit szemfülesebb a naptárból kiagyalhatta már amúgy hogy mi lesz...
Zak, meg lesz a bt hír péntekig nyugi...
Addig is teszteljetek, mert kevés az idõ a táblázaton...ja, és nevezzetek, ne az utolsó percre maradjon!
ja meg a teszt:
18:10 körül mentem a ow1 en egy 1:20.2-es idõt és nem mentette el a gép. mikor fogja? nem fontos csak kíváncsi lennék a szektoridõk stb
"Ha második vagy, te vagy az elsõ, aki veszít."
Ayrton Senna
Hozzászólások: 317 Lakóhely: Bonyhád nádasdi u 38 Regisztrált: 2010.08.20
x11 x9 x9
Elküldve: 2011.09.06 22:20
na most naon felcsigáztatok h mi lessz az új mod!! sajna nemvalószinû h tudok rajta indulni mivel hétfõtöl suli és csak péntek este kerülök haza! de egy két vendégszereplést megejtek azzé majd szünetbe!!!
zak05 írta:
na most naon felcsigáztatok h mi lessz az új mod!! sajna nemvalószinû h tudok rajta indulni mivel hétfõtöl suli és csak péntek este kerülök haza! de egy két vendégszereplést megejtek azzé majd szünetbe!!!
ejj nemlenne yo ha hiányoznál bratyó fõleg nem a következõ szezonból majd kiagyalunk valamit ha mást nem, teleporttal hazaküzdöd magad
Szerkesztette: mike1899 - 2011.09.06 22:58
Elküldve: 2011.09.07 09:13
zak05 írta:
Zakbá, alázzad inkább az OW2-s mezõnyt! Na jó, egy két futamra benézhetsz! Elöl úgy sem zavarsz senkit!
Eat my dust!
Nem vagyok túl gyors, azt viszont stabilan tudom!
Csomagot kaptam LÁJF!
zak05 írta:
Zakbá, alázzad inkább az OW2-s mezõnyt! Na jó, egy két futamra benézhetsz! Elöl úgy sem zavarsz senkit!
zak05 írta:
Engem zavar ha elõttem van, de pont ezért kell maradnod. Téged kell legyõzni ha bajnok akar lenni az ember.
Hozzászólások: 317 Lakóhely: Bonyhád nádasdi u 38 Regisztrált: 2010.08.20
x11 x9 x9
Elküldve: 2011.09.07 12:15
laby írta:
mumus70 írta:
zak05 írta:
Engem zavar ha elõttem van, de pont ezért kell maradnod. Téged kell legyõzni ha bajnok akar lenni az ember.
köszi srácok! még azis lehet hogy elviszem a kormányom és akkor ow2be nyomom laptopról! de elég fura lessz 24"es monitor után egy 15"ös lyukon nézni! amugy bence nem vagyok én abban biztos hogy ha te meg dávid év eleje óta ittlennétek akkor is így állna a táblázat amugy is még egy komoly csatám lessz mrlaccyval a címért! még lófaszt nem nyertem! és ha jól tudom te már jóval többet letettél az asztalra
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]