x33 x40 x38
Elküldve: 2014.04.19 21:02
fekete0012 írta:
Rohadt életbe megint meglökött valaki persze nem engedett volna vissza ugye Gabesz oldalról megtámaszkodunk .ez már nem versenyzés csak lökdösõdés de ne aggódj nem óvok most se de a következõ versenyen majd én is így viszonyulok hozzád kicsit megtaszigállak Egymás után ez már a 3 versenyem ahol valaki meglök ,felöklel vagy a rajtnál egyszerûen kiforgat
Imre ne rajtam vezesd le a feszültséget légy szíves, azért mert mostanában nem mennek jól a dolgaid !
Igen, meglöktelek, mert nem láttam rendesen hogy pont ott vagy, amikor befordultam a kanyarba még úgy tûnt a pályán kívülrõl, a mûfûrõl jöttél vissza, ezért gondoltam nem teligázzal fogsz mellém érni.
Bár visszanéztem és teljesen nem voltál pályán kívül, azért lehettél volna óvatosabb is szerintem.
De ha úgy érzed ez 100%-ig az én hibám akkor óvd meg, vállalom a dolgot, majd a BT határoz az ügyben.
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna /
Nos tehát összegezném a hátsó versenyzõnek van nagyobb felelõssége elõzésnél itt Gabesz volt a hátsó versenyzõ.
Továbbá Imi a kanyart elfékezi viszont külsõ íven halad tovább ekkor beéri Kokszit és ekkor érkezel te Gabesz és bizony neked van a nagyobb felelõsséged" hogy nem láttam" van egy kicsi számláló ami mutatja a versenyzõket egymáshoz viszonyított idõbeni helyzetüket.
Üi: neked kellet volna jobban figyelni és nem Iminek
mert nem törõdtél a külsõ íven haladóval( ha teis elfékezel egy kanyart te is padlógázzal igyekezel kijönni belõle)
x33 x40 x38
Elküldve: 2014.04.19 23:21
Jó akkor most úgy nézd vissza a replayt, hogy csak az én szemszögembõl figyeled
Úgy látszik mintha Imi kimenne a pályáról, mire észleltem, hogy pont mellettem van már sodródtam kifelé, nem bírtam már semmit tenni
De mondom vállalom a felelõsséget, hiszen én mentem neki oldalról.
(az már más lapra tartozik, hogy Imi mostanában mindig ilyen és ehhez hasonló incidensekbe keveredik, egy kis pöccintéstõl már az életbe soha nem szedi össze az autót )
Szerkesztette: Gabesz - 2014.04.19 23:23
(az már más lapra tartozik, hogy Imi mostanában mindig ilyen és ehhez hasonló incidensekbe keveredik, egy kis pöccintéstõl már az életbe soha nem szedi össze az autót )
Ha lehet ne gúnyolódj. Össze szedtem Gabesz csak elegem lett abbol hogy palánk vagyok és inkább kiáltam de neked hiába is mondok akár mit is én mindig csak hibázok más meg nem ugye 4x löktek ki rajtbalesetben legalább 2x kilöktek és buktam vele
x33 x40 x38
Elküldve: 2014.04.20 11:04
Akkor talán tanulj meg vezetni *** meg !!!
Hányszor játszod már el, hogy valaki hozzád ér és elkezded rángatni a kormányt mint valami húsvéti ittasvezetõ ?!?!
Most is alig értem hozzád, meg ha jól emlékszem Balával is ugyanez volt Monzában (és még ki tudja hányszor...), de te mindig épp a füvön meg a rázókövön szeretsz legjobban gumit melegíteni....LOL
Nõj fel végre, ne mindig másnál keresd a hibát !!
Szerkesztette: Gabesz - 2014.04.20 11:05
Ne kötekedj Gabesz mert most nem neked van igazad és a bala esetet meg ne hozd már fel te a magad eseteivel törödj, egy kérdés neked hogy esik ha valaki rajtnál kitesz a pályárol és nem is tudod folytatni mert totálkáros az auto csak a miheztartás végett neked ott nem ell kellet volna húznod hanem visszaengedned magad elé de te ezt se tudod megtenni és részemrõl enyi majd a következö verseny jobban sikerü
Szerkesztette: fekete0012 - 2014.04.20 11:33
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]