A büntetések számának feltüntetése ily módon az eredményeknél nem releváns adat, mert nem derül ki, hogy egy véletlen pályaszélesítés vagy egy durva rajtbaleset okozásáért kapta a versenyzõ.
carlosrol köszönöm a választ és elnézést ha ilyen ötletekkel zavarom a fórumot de van pár ötletem és azt leírom
Ebben igazad van,hogy nem lehetne tudni így a büntetések okát de viszont ha adott pontokra kattintva például átirányítana az adott felhasználó adatlapjára ahol látható formában észlelhetõ lenne mit-mikor-miért kapott !
Vagy csak egyszerûen az felhasználó adatlapján olvasható lenne a BT által hozott büntetések kimenetele kiegészítéskén az elért eredményei mellet!
Homo sum, nihil humani a me alienum puto.
Ember vagyok, és úgy gondolom, hogy nem idegen tõlem semmi emberi.
Engem nem zavar, írd le nyugodtan. Én viszont csak részlegesen fejthetem ki véleményem, gondolom te is inkább a pozitív eredményeidet olvasod szívesen, a valóságban is úgy tudom csak a DQ büntetéseket jegyzik a hivatalos eredményeknél
valami vélemény van az én 'futamon résztvevõk statisztikája' nevû ötletemrõl? mert rögtön utánna jött valami más ötlet és úgy látom ez el lett felejtve
Talán építõ ötlet lehet az,hogy a Új Kupáknál a telepítés nem másolással hanem a Mód és a Pályacsomag is exe alkalmazásként lenne elkészítve így a telepítés is egyszerûbb volna ,mindazon mellet egyéb hibák is e módon ki küszöbölhetõk lehetnének! Telepítésnél csak a cél helyet kellene megadni!
exe-nél is ki kell választani, hogy hol található az rfactor mappád, tehát hibák tömkelege lehetséges , emberek, legyünk már képesek megfelelõen betömörített 2 file-t kicsomagolni
Itt többek között olyanokra gondoltam akik most keztek az rFactor játékkal ismerkedni és így könnyebb lenne mert ugye nem-minden mód mûködik egymagában (ow2 indycar)! Felhasználok érdekeit tekintve írok ötleteket (foglakozási ártalom!)
Ez ellen rengeteg érvet tudok hozni, ha nagyon szeretnél:
1. nem igazán célunk a teljesen kezdõ emberek támogatása. Többek között azért, mert 1-2 hónapnál tovább nem maradnak a legkitartóbbak sem, ezért minden perc amit a támogatásukra fordítunk idõpocsékolás
2. Az adminok havi szinten 2-3 modot tesznek fel, betömöríteni 1 perc, installert csinálni jóval több idõ és munka.
3. Minden javítást pluszba megint installerben kellene kiadni
4. Ha tömörítve van a mod és rosszul jön le. A kitömörítésnél egyértelmûen megkapod az üzenetet róla, míg installernél mindenféle rejtélyes hibát kaphatsz, amivel megint csak hozzánk fogsz fordulni, amivel még kevesebbet tudunk majd kezdeni
5. Az installer teleszemeteli a regisztrit teljesen feleslegesen
6. Ha az adott adminnak neadj isten valami vírusa van, akkor az installeren keresztül mindenkinek szépen megfertõzõdik a gépe
Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de engem neha idegesit a kis tortacska felul, foleg akkor, ha noname tagok unnepelnek, akik aznap mentek fel utoljara a honlapra amikor regisztraltak.
Nem lehetne megoldani, hogy csak az kapjon virtualis csokitortat, aki legalabb 10-15 futamon elindult?
Why so serious?
-----------------------
Jöttem, láttam, kiestem!
-----------------------
Itt töltött pályafutásom: 3 év, 2 hónap, 17 nap |
Sikerességem: 281 futamból: 11 arany serleg | 21 ezüst serleg | 28 bronz serleg | 172 pontszerzés |
Szerkesztette: robikasztar - 2011.04.05 17:15
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]