Na pár szót errõl a szauna futamról. Hosszabb kihagyás után hamarabb vettem fel a ritmust, mint vártam. Ennek nagyon örültem, az meg egy plusz volt, hogy nagyon jók ezek az autók. Ezeknek megfelelõen reménykedtem pontokban. Idõmérõ egész jó lett, de a próbarajtok után úgy éreztem hogy szerencsésebb/biztonságosabb lenne kicsit hátrábbról kezdeni. Ez a sejtésem be is igazolódott, kilöktek az elsõ féktávon. (Köszönöm annak aki kilökött és bevárás eszébe sem jutott.) Kezdhettem az utolsó helyrõl a felzárkózást, szerencsére elõttem sokan hibázgattak, az elsõ komoly megakadás Mike-nál következett be, aki nem egyszer sportszerûtlenül akadályozta meg az elõzést. Valahogy átverekedtem magam rajta, utána Schumi következett, akiben kellemeset csalódtam, nagyon fair-ül védte a pozícióját velem szemben, ha nem hibázik, nagyon kis esélyem lett volna megelõzni õt. Boxkiállás után még megpróbáltam ledolgozni egy nagy hátrányt a 7.el szemben, de ez a lekörözések miatt nem valósult meg.
Összességében elégedett vagyok, jó futamon vagyok túl, jól esett az izzadságtól fürdõ székbõl felállni a végén, jó a mód, jó volt a pálya is, lehetett csatázni. Go Monaco
Haflac: Hozok még máglyarakást.
Karano: Lehet hogy én ezt más néven ismerem, vagy nincs másik neve?
Madhat: Tábortûz....
karano írta:
...utána Schumi következett, akiben kellemeset csalódtam, nagyon fair-ül védte a pozícióját velem szemben, ha nem hibázik, nagyon kis esélyem lett volna megelõzni õt.
Annyira jól esik másoktól is hallani hogy kezdek megjavulni Mumus,Bálint (bácsi ),itt van az ígéretem
"A fék a gyávák pedálja, és szûk hely nincs, csak kevés lendület"
Nyilatkozatba akartam tenni, de ennyi karaktert nem engedett.
Hát akkor itt nyilatkozom...
Imola...ezen a pályán debütáltam 3 és fél éve kezdõ hoptos újoncként, és ráadásul ennek a mod-nak a kistestvérével, az F1 91 LE-vel. Ha jól emlékszem anno közel 800 tesztkör kellett ahhoz, hogy egyáltalán felférjek a rajtrácsra.... Ma ez némileg már azért könnyebben ment, sõt az 5. rajtpozícióval mondhatom, hogy teljesen meg is voltam elégedve. (Fõleg, hogy csak a verseny elõtt egy-két órával találtam rá végre, a számomra megfelelõ autó beállításokra.)Egyes vélemények szerint azonban, még mindig az amatõr kategóriába tartozom, mások szerint pedig, a koromból kifolyólag a gondolkodásom is lassú már...a vaksi szemem, meg a lajhár módra lelassult reflexeim nem is értem, hogy nem kerültek szóba... Mindazonáltal körülbelül igazuk is lehet, úgyhogy (itt is) elnézést kérek Hamitól, amiért sikerült kiosztanom neki egy méretes csomagot, így KO-ra téve a jubileumi futamát, de hozzá kell tennem, ehhez azért õ is kellett...a ráfutásos balesetek már csak ilyenek, a hátsó viszi a balhét, persze teljesen jogosan, de aki egy ilyen hirtelen és erõteljes lassulást, amire nem számít, idõben le tud reagálni, na az a király...Schumacher is tudna errõl mesélni....a bevárásról annyit, hogy valóban láttam a tükörben mi történt, amit szinte azonnal meg is erõsített a chatban (!?!) olvasott üzenet....a másik szóba került eset (Rolival) is megérdemel egy megjegyzést, ami ennyi: replay. Roli autójából, és kívülrõl is, egy durva leszorításnak tûnik az eset, de aki veszi a fáradtságot és visszanézi az én cockpitembõl, világosan láthatja, hogy meg sem mozdítottam a kormányt, nem hogy oda legyeztem volna...az autó az összeérõ kerekek miatt tért ki az egyenes futásból, és a nagy sebesség, meg az elõttünk lévõ szélárnyéka miatt alig tudtam megfogni és az úton tartani én is....Ettõl függetlenül, sry Rolinak is... Ezeket leszámítva, jó versenyem lehetett volna, volt néhány kemény oda-vissza csatám Rolival, és Zoli01-el is, amit én személy szerint igen élveztem, bár Carlos szerint a védekezésem "kissé" agresszív és kiszámíthatatlan...hát, az az igazság, hogy én is "jó fiú" voltam(vagyok ) 3 és fél évig, de mostanában már azért alkalom adtán, és néha-néha kezdek leszokni arról, hogy szépen elõzékenyen kitegyem az irányjelzõt, ha egy élmenõt látok a tükörben támadni... A versenyemnek végül egy újabb ráfutás elkerülése érdekében történt túl durva visszaváltás vetett véget, amit a motor úgy döntött, hogy nem tolerál...sajnos, mert a tempóm és az addigi pozícióm alapján a pontszerzés borítékolható volt, de a technika nem így gondolta. A következõ futam Monaco...annak idején, a 2. hoptos futamomként, több mint 1500 tesztkör árán, az utolsó pontszerzõ helyen bár, de befejeztem a futamot. A minimális elvárás magamtól a jövõ hétre, legalább ugyanez az eredmény, amit remélem hozni is tudok a csapatnak. Addig is jó felkészülést, konfliktus mentes, és fõleg kockás zászlós futamot Monacóra mindenkinek!
Szerkesztette: Thomas50 - 2012.06.21 21:12
balazsinho90 írta:
Schumi, Danyval mi a helyzet? lassan õt is kiveszem
Itt vagyok, és maradok, most már az összes futamon el ne add a kocsim, megyek is tesztelni ezerrel
Hát akkor Dany gyere,mert én már azon vagyok hogy kidobom a kormányt meg a gépet az ablakon, és erre a futamra megkapja vlki a Jorden-t.Szokásos Monacói szenvedésem.
most még viszonylag idõben vagyunk, szóval gyorsan találjátok ki ha cserélni szeretnétek (egyébként lehet nekem is ezért volt fps problémám du., bár nem tudom, hogy Alonso szétszedte-e épp a falat)
Nekem a fallal nincs bajom, csak az utolsó kanyarban szaggat be egy kicsit(talán a házak miatt) de az sem olyan nagy gond, cserélhetünk felõlem,monaco és monaco között nagy különbség nem lehetCsak ne olyan zárt monaco legyen mint anno Gp2-ben vagy F-Renaultban, mert olyat repültem hogy azóta se szálltam le
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
x33 x40 x38
Elküldve: 2012.06.22 21:31
Thomas50 írta:
.....A következõ futam Monaco...annak idején, a 2. hoptos futamomként, több mint 1500 tesztkör árán, az utolsó pontszerzõ helyen bár, de befejeztem a futamot
Azért látom még most is érezni a hatását annak a 'pár' tesztkörnek
" Racing, competing is in my blood " / Ayrton Senna /
balazsinho90 írta:
most még viszonylag idõben vagyunk, szóval gyorsan találjátok ki ha cserélni szeretnétek (egyébként lehet nekem is ezért volt fps problémám du., bár nem tudom, hogy Alonso szétszedte-e épp a falat)
Nekem is szaggat picit ha lebontja valaki a falat, márpedig a futamon erre igen nagy esély van
Nem szaggat,de cseréljük le.Valahogy ezen a kiépítésû Monaco-n esélytelen vagyok hogy végig menjek Érdekesen van megcsinálva,de lehet csak nekem van ezen a pályán kausztrófóbiám,a többi Monaco-n nincs.Le vele!
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]