"A csapatmunka fél gyõzelem, lényeg a csapatszellem."
Kimi Räikkönen:"Túl sok ember törekszik arra, hogy az legyen mint amit mások elvárnak tõle, de ez semmit sem jelent. A lényeg az, hogy Önmagad légy"
Tanitványom:Vaken
Mesterem:Ferenczi Csongor
Kimi Räikkönen: Ha leírsz engem, valóban nem ismersz!
Szerkesztette: Szanto Ruben - 2011.09.09 20:15
Szerintem nekem is ebbõl jutott ki az elején... Ha az összes ilyen videómat feltenném, megtelne a youtube...
Hátsókerékhajtás, benzinmotor, rakenroll!!!
Utánam az egész mezõny!!! Bár ezt úgy érem el, hogy mindenki leköröz...
A víz nedves, az ég kék, a nõk titkolóznak...
Olyan kalappal köszönök, amilyen van...
Ha három madár lennék, láthatnám alulról, hogyan repülök magam után.
Férfiklimax nincs, az csak szexista duma.
Ezt az egyet nem bírom megérteni hogy minek vannak az olyan emberek a ligában akik 2futamon vesznek részt egész szezon során de az utolsó futamon PERSZE hogy OTTVANNAK
Simán beteszik magukat a rizikós helyzetbe mert nincs vesztenivaló szemben azzal aki végig gyüjtögeti a pontokat futamról futamra és harcban van a másikkal..
Most öszintén..
Miért kellett neked az elsõ kanyarban ennyire ész nélkül menned? Ez mind a rutintalanság és még büszke vagy hogy kitetted a videót hogy te ám nem hibáztál??!!
Elbújnék a helyedben...
Igen ott Tiba hibázott de Ruben... 7másodpercnél mit csináltál?
Többeknek tönkrement a versenye köztük nekem is
Elsõ kanyarban szépen beletettél a falba hallod..
mindjárt rakom a vidit...
0:3 megcsuszott tibike es nekemjon
0:5 piruett
0:7 a piruett lenduletewbol magatol egyenesen ment az auto de ugy hogy probalta,m megallitani
0:8 tomegbaleset
0:11 pordulok eszeveszetten es megint tomegbaleset....
"A csapatmunka fél gyõzelem, lényeg a csapatszellem."
Kimi Räikkönen:"Túl sok ember törekszik arra, hogy az legyen mint amit mások elvárnak tõle, de ez semmit sem jelent. A lényeg az, hogy Önmagad légy"
Tanitványom:Vaken
Mesterem:Ferenczi Csongor
Kimi Räikkönen: Ha leírsz engem, valóban nem ismersz!
Ezt az egyet nem bírom megérteni hogy minek vannak az olyan emberek a ligában akik 2futamon vesznek részt egész szezon során de az utolsó futamon PERSZE hogy OTTVANNAK
Simán beteszik magukat a rizikós helyzetbe mert nincs vesztenivaló szemben azzal aki végig gyüjtögeti a pontokat futamról futamra és harcban van a másikkal..
Most öszintén..
Miért kellett neked az elsõ kanyarban ennyire ész nélkül menned? Ez mind a rutintalanság és még büszke vagy hogy kitetted a videót hogy te ám nem hibáztál??!!
Elbújnék a helyedben...
Mien cuccal veszitek föl ezeket?
"A fék a gyávák pedálja, és szûk hely nincs, csak kevés lendület"
Hozzászólások: 317 Lakóhely: Bonyhád nádasdi u 38 Regisztrált: 2010.08.20
x11 x9 x9
Elküldve: 2011.09.09 21:00
mike1899 írta:
Most öszintén..
Elbújnék a helyedben...
hát mike téged rendesen lemészároltak! amugy egyesek télleg eszméletlen brutális agresszívek! megnéztem stecki miket mûvelt! pályát vágott agresszíven elõzött ugy h a másikat kitette aztán rommá törte a kosciját utána meg a fél mezõnyt! de engem ma nemtud felidegesíteni! happy vok
Na errõl beszéltem. Hát egy vékony bocs mike-nak ezt én "passzoltam" át, de egyébként mi a tökömet kellett volna csinálnom??? Valszeg frapssel veszik fel, de ha nincs erõmûved, akkor felejtsd el...
Hátsókerékhajtás, benzinmotor, rakenroll!!!
Utánam az egész mezõny!!! Bár ezt úgy érem el, hogy mindenki leköröz...
A víz nedves, az ég kék, a nõk titkolóznak...
Olyan kalappal köszönök, amilyen van...
Ha három madár lennék, láthatnám alulról, hogyan repülök magam után.
Férfiklimax nincs, az csak szexista duma.
Mumus:Nekem is ez volt a legjobb ebben a Forma renaultban Davidnak köszi a setet.Zaknak grat a címhez, és grat nekem, egy nap alatt ennyit még nem elöztem.
Schumi: sztem egy biztos, nem fraps mert annak ott lenne a logoja
Nektek meg ott fentebb: nincs értelme vitázni hogy ki volt a hibás.Megtörtént és kész.Erre valo a BT.
Ha 2.-ik vagy akkor Te vagy az elsö aki veszít.
-Ayrton Senna-
Sziasztok, gondoltam ujra irok ide valamit hogy egy ideig megint az enyem legyen a legfrissebb bejegyzes. :] Mondjuk az eves beirogatasokon felul azert tolnek par kort, hatha nem csusznek ki az elso kanyar ... a francokat ... egyenesben. ;]